بررسی رجیستری و مشکلات کارکنان مخابرات به جلسه آینده وزیر ارتباطات با کمیسیون اصل ۹۰ موکول شد
جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد رجیستری و…
۱۶ مهر ۱۴۰۳
۱۷ آذر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۹ آذر ۱۴۰۱
انجمن صنفی مخابرات استان قم و شورای عالی هماهنگی تشکلهای کارگری شرکت مخابرات ایران اعلام خاتمه فعالیت صندوق پسانداز کارکنان را غیرقانونی دانست و همچنین طی نامهای به وزیرارتباطات نسبت به عدم پرداخت مطالبات کارکنان مخابرات پس از افزایش درآمد به خاطر اعمال هزینه نگهداری خطوط تلفن ثابت اعتراض کرد.
به گزارش پیوست، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران فعالیت صندوق پسانداز ۱۲ درصد کارکنان را خاتمه یافته اعلام کرده بود حال در این نامه که به امضای رئیس انجمن صنفی مخابرات استان قم رسیده است این عمل را مغایر با تعهدات مندرج در بند ۶ تصویبنامه سال ۸۵ هیات وزیرات درباره واگذاری مخابرات به بخش غیر دولتی میداند و این اقدام مدیرعامل مخابرات ایران را غیرقانونی میداند.
همچنین میثم فدایی، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارکنان مخابرات استان قم در نامه خود به پایبند نبودن شرکت مخابرات به تعهدات در قبال کارکنان این شرکت اشاره کرده است. شرکت مخابرات بارها به کارکنان خود وعده داده بود در صورت افزایش تعرفه خدمات تلفن ثابت آییننامه استخدامی و پرسنلی مصوب سال ۸۹ هیات مدیرت شرکت مخابرات ایران به طور کامل اجرا خواهد شد و کمک هزینه رفاهی کارکنان مخابرات نیز افزایش خواهد یافت حال در این نامه آمده است که با گذشت ۲ ماه از افزایش تعرفهها نه تنها این افزایش درآمد، تأثیری بر پرداخت مطالبات جاری و معوق کارکنان نداشته است، بلکه انتظار بسیار حداقلی در ایجاد نظم در پرداخت حقوق کارکنان نیز محقق نشده است .
نماینده کارکنان مخابرات استان قم در ادامه نامه خود به وزیر ارتباطات همچنین به نامه ۲۶ شهریور سال ۹۹ مشاور وزیر ارتباطات به مدیرعامل وقت شرکت مخابرات ایران نیز اشاره کرده که طبق آن باید اساسنامه این صندوقها، حسابرسی، تأمین کسریها ومشارکت فعال نمایندگان کارکنان در مدیریت آنها بازنگری شود که در عمل متأسفانه این اتفاق هرگز نیفتاده است.
میثم باقری در بخش پایانی نامه خود به وزیر ارتباطات با اشاره به نمایندگیاش نسبت به ۴۰ درصد از سهام هیات مدیره مخابرات از او خواسته تا با استفاده از ابزار قانونی در اختیار ازجمله رگولاتوری و در راستای تحقق برنامههای اعلامی برای توسعه صنعت ارتباطات کشور به ویژه شبکه فیبر نوری، نسبت به مسائل کلان مجموعه مخابرات ایران از جمله تفکیک شرکت ارتباطات سیار از مجموعه مخابرات و تحمیل هزینههای متعدد و هنگفت بر مجموعه مخابرات به واسطه این تفکیک اقدام کند. در اصل در این نامه از مجزا بودن دو مجموعه همراه اول و مخابرات ایران انتقاد کرده است و خواستار ایجاد شفاقیت در مسائل مالی و دخل و خرج این شرکت و عمل به تعهدات در قبال کارکنان و بازنشستگان و پرداخت مطالبات معوق و جاری کارکنان شده است.
همچنین در نامهای دیگر نیز که از سوی رضا پایست، رئیس شورای عالی هماهنگی تشکلهای کارگری شرکت مخابرات ایران به وزیرارتباطات ارسال شده است از هیات مدیره مخابرات ایران به دلیل در معرض نابودی قرار دادن سرمایههای ثابت شرکت اعم از شبکه و املاک این شرکت انتقاد کرده است. در بخشی از این نامه نیز به تعطیلی و خاتمه فعالیت صندوق پسانداز کارکنان انتقاد شده است.
در این نامه نیز تاکید شده است تا مخابرات به وعدههای خود مبنی بر پرداخت مطالبات کارکنان در صورت افزایش تعرفههای ثابت عمل کند.
…. مخابرات با افزایش تعرفه تلفن ثابت هم از چشم مردم افتاد هم کارکنانش راضی نشدن هم خودش ورشکست میشه. اینه مدیریت در ایران