skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تپسل: درآمد ویدی‌وود به دلیل قطعی اینترنت و فیلترینگ ۷۸ درصد افت کرد

۱۷ آبان ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

استارت‌آپ ویدی‌وود اعلام کرده است پس از شروع اختلال در اینترنت این مجموعه با افت ۷۸ درصدی در درآمد مواجه شده و مجبور به تعدیل ۳۰ نفر از نیروهای خود شده است. مدیرعامل این مجموعه همچنین می‌گوید قصد دارد با فروش اموال شرکت، بدهی‌ها و دستمزد کارکنان را بپردازد و کسب‌وکار را زنده نگه دارد تا بتوانند به زودی این استارت‌آپ را از ایران خارج کنند.

به گزارش روابط عمومی تپسل، یاشار راکعی، مدیرعامل ویدی‌وود که یک ویدئوساز آنلاین است، درباره وضعیت کسب‌وکار خود پس از شروع اختلال در اینترنت ایران می‌گوید: «ایده اولیه ما این بود سرویسی ارائه دهیم که کاربر بتواند هر ویدئویی نیاز دارد، با امکان ویرایش گسترده به آن‌ بدهیم. ولی به دلیل زمان‌بر و هزینه‌بر بودنش، تصمیم گرفتیم در دو نسخه به آن برسیم. نسخه اول (محدود) ارائه قالب‌هایی به کاربر بود تا با تغییر دادن ۱۵ تا ۲۰ درصد از محتوای آن، به ویدئو مورد نظرش برسد که به شدت مورد استقبال قرار گرفت. اما ورژن دوم (کامل) این امکان را به کاربر می‌دهد تا هر ویدئویی، با هر سناریویی، با هر نوع کارگردانی و با هر مدت‌زمانی تولید کند. در این شرایط بیش از ۷۰ درصد امکان ویرایش ویدئو  به کاربر داده می‌شود.»

یاشار راکعی درباره روزهای قبل از محدودیت‌ها گفت: «کمتر از یک هفته با لانچ فاصله داشتیم؛ تمام منابع مالی‌مان را خرج کرده بودیم تا به سرعت محصول را به بازار برسانیم. آن تیم چهارنفره تبدیل شده بود به یک خانواده درجه یک ۳۰نفره. یک قدم مانده بود که نتیجه این همه تلاش شبانه‌روزی را ببینیم تا محدودیت‌های مالی‌مان را جبران کنیم که یک‌شبه چراغ اقتصاد دیجیتالی را خاموش کردند و الآن که با شما صحبت می‌کنم دیگر نه خبری از آن تیم است نه آن شرکت.»

راکعی درباره خسارت‌هایی که به ویدی‌وود وارد شد توضیح داد: «مهم‌ترین خسارتی که به ویدی‌وود وارد شد، از دست رفتن تیم درجه‌‌یکی بود که می‌توانستیم با آنها به تمام اهداف‌مان برسیم. این بزرگ‌ترین مساله‌ای است که بابتش ناراحتم. مجبور شدیم کل تیم را تعدیل کنیم و الآن همان تیم چهارنفره بنیان‌گذاران باقی مانده است. به تبع آن شرکت را هم تحویل دادیم و تمام وسایلش را گذاشتیم برای فروش تا بدهی‌ها و دستمزد بچه‌ها را بدهیم.»

به گفته راکعی، در این مدت درآمد این استارت‌آپ شاهد کاهشی ۷۸ درصدی در درآمد ویدی‌وود و ۹۰ درصدی در درآمد ۹ هزار نفری بوده است که به واسطه این استارت‌آپ درآمد کسب می‌کرده‌اند.

ویدی‌وود هم در راستای مسئولیت اجتماعی شرکتی خود، به مدت ۱۵ روز تمام خدماتش را برای کاربران رایگان کرده است.

مدیرعامل ویدی‌وود در جواب این سوال که اگر به عقب برمی‌گشتید، آیا باز هم کسب‌وکارتان را در ایران راه‌اندازی می‌کردید گفت: «قطعاً نه. ما داشتیم برجی می‌ساختم روی کشتی در حال غرق شدن. نمی‌دانم ما بچه‌های اکوسیستم استارت‌آپی، با اینکه می‌دانستیم دیر یا زود این بلا سرمان خواهد آمد و طرح صیانت و قطعی اینترنت و فیلترینگ جزو جدانشدنی این کشور است، با چه امیدی این‌قدر جنگیدیم و تلاش کردیم؟! در شرایطی که ارزشی برای کارآفرینی در اقتصاد دیجیتالی قائل نمی‌شوند، تصمیم عاقلانه چیست؟!»

ویدی‌وود در نظر دارد با فروش اموال شرکت، بدهی‌ها و دستمزد کارکنان را بپردازد و کسب‌وکار را زنده نگه دارد تا بتوانند به زودی این استارت‌آپ را از ایران خارج کنند.

راکعی در همین زمینه تاکید کرد: «تصمیم گرفتیم ویدی‌وود را از ایران خارج کنیم. چون مدل بیزینس ما SAAS است و به لحاظ فنی هم توان اجرایی‌اش را کاملاً داریم تا با رقبای جهانی وارد رقابت شویم، در تلاشیم که مکان‌مان را تغییر دهیم و بر ارائه سرویس به مشتریان بین‌الملل تمرکز کنیم.»

تپسل نیز در گزارشی که چندی پیش منتشر کرده بود، به کاهش ۵۳ درصدی تعداد کمپین‌های تبلیغاتی اشاره کرده بود که نشان‌دهنده وارد شدن خسارت جدی به صنعت تبلیغات دیجیتالی است.

https://pvst.ir/dho

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو