skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مارکت بیوتکنولوژی تا سال ۲۰۲۷ حدود ۹۵۰ میلیارد دلار ارزش خواهد داشت

۱۲ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

هلثیو

فعالان اکوسیستم بیوتکنولوژی می‌گویند: طبق آمارها اکنون مارکت بیوتکنولوژی حدود ۴۵۰ میلیارد دلار در بازار دنیا ارزش دارد و تا سال ۲۰۲۷ حدود ۹۵۰ میلیارد دلار ارزش خواهد داشت. سهم ایران در حال حاضر، زیر یک درصد از این بازار در جهان است.

به گزارش روابط عمومی شتابدهنده و استارت‌‌آپ استودیو هلثیو، پنجمین پنل سلامت دیجیتالی با عنوان «نوآوری در بیوتکنولوژی یا زیست فناوری» با حضور امیر حسین کارآگاه مدیرعامل پرسیس، بهروز حاجیان تهرانی مدیرعامل سیناپس و آرش برجی‌خوانی مدیرعامل هلثیو برگزار شد.

تهرانی در خصوص سیاست‌گذاری‌ها در حوزه بیوتک گفت: همیشه سیاست‌گذاران و رگولاتورها در سرتاسر جهان نگاهی محتاط نسبت به توسعه دارند زیرا در زمینه شکل‌گیری شرکت‌های خصوصی جدید آنها نیز باید قوانین جدید طراحی کنند. در واقع این شرکت‌های نوآور هستند که حاکمیت را به سمت خود می‌کشانند و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. اما خوشبختانه سرمایه‌گذاران با نگاهی که به ترندها در دنیا داشته‌اند می‌دانند که حوزه سلامت هنوز یک اقیانوس آبی است و همکاری تکنولوژی‌های مختلف با زیست فناوری اجتناب‌ناپذیر است و نظر سرمایه‌گذاران به این حوزه جلب شده است. گرچه دانش بیوتکنولوژی به دلیل پیچیدگی‌های خاصی که دارد کمتر مورد توجه قرار گرفته و از سویی دیگر بیوتک نمی‌تواند به تنهایی راه خود را ادامه دهد و باید با دانش‌های دیگر همچون IT همراه شود.

آرش برجی‌خوانی مدیرعامل هلثیو هم در خصوص بیوتکنولوژی گفت: ما در خصوص بازاری صحبت می‌کنیم که حدود ۴۵۰ میلیارد دلار در بازار دنیا ارزش دارد و این مارکت تا سال ۲۰۲۷ حدود ۹۵۰ میلیارد دلار ارزش خواهد داشت؛ اما اکنون ایران سهم زیر یک درصد از این بازار را در جهان دارد.

چالش‌های اصلی تیم‌های استارت‌آپی حوزه بیوتک

امیر حسین کارآگاه مدیرعامل پرسیس هم درباره چالش‌های این حوزه توضیح داد: ما در حوزه سلامت به صورت مستقیم با مردم در ارتباط نیستیم و از طرفی پزشک باید متقاعد بشود که دارو را تجویز کند. در واقع تولید انبوه و فروش آن با حوزه R&D بسیار متفاوت است، یعنی یک دانش نهفته‌ای در شرکت باید وجود داشته باشد که قدرت بزرگ کردن یک اسکیل کوچک را داشته باشد. در اصل خطای تیم‌ها و چالش اصلی تیم‌ها نیز همین موضوع است که نمی‌دانند روزهای سخت همیشه بعد از مرحله R&D آغاز می‌شود و تیم‌ها می‌خواهند خیلی سریع به نتیجه برسند.

او در پایان نیز به بیشتر شدن نقش بیوتکنولوژی در جهان اشاره کرد و افزود: مقاله‌ای وجود دارد که توضیح می‌دهد از سال ۲۰۰۸ تا به امروز چه روندی در درمان بیماری‌ها در حال طی شدن است. در این مطلب نشان می‌دهد که در آن زمان اگر سهم بیوتکنولوژی ۲۵ درصد تا ۳۰ درصد بود، حالا به ۵۰ تا ۵۵ درصد می‌رسد و پیش‌بینی‌ها نیز خبر می‌دهند که تا سال ۲۰۳۰ سهم بیوتکنولوژی می‌تواند غالب شود و به ۷۵ درصد بازار برسد.

https://pvst.ir/d3y

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو