کمپینهای رفتاری جهت مصرف بهینه انرژی؛ استفاده بهینه با آگاهی
کمپینهای رفتاری با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفهجویی انرژی در سطح جهانی از…
۱ آذر ۱۴۰۳
دهمین ماراتن برنامهنویسی تلفن همراه دانشگاه صنعتی شریف، در حوزه برنامهنویسی تلفن همراه، در تاریخ ۳۱ شهریور تا اول مهر ۱۴۰۱ برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی گروه فناوری اطلاعات شریف، بعد از برگزاری ۹ دوره ماراتن برنامهنویسی تلفن همراه در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ که با حضور برنامهنویسانی از کل کشور و همکاری مجموعههای خصوصی و دولتی در این مسابقات انجام شد، حالا دانشگاه صنعتی شریف و گروه فناوری اطلاعات شریف Sharif ICT Group با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در حال آمادهسازی برگزاری دهمین دوره ماراتن برنامهنویسی تلفن همراه کشور MPM10 هستند. این رویداد در تاریخ ۳۰ شهریور تا اول مهر در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری برگزار میشود.
ثبتنام در این مسابقات تا ۲۵ شهریور ادامه دارد و تیمهای برتر علاوه بر دریافت جوایز، فرصتی برای استخدام در شرکتهای شناختهشده حوزه ICT و کمیته ارتباط با صنعت مسابقات خواهند داشت. این مسابقات در دو مرحله برگزار می شود:
مرحله اول در دو روز چهارشنبه ۳۰ شهریور و پنجشنبه ۳۱ شهریور ساعت ۹:۰۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۱۸:۰۰ ادامه خواهد داشت. شرکتکنندگان در این مدت به صورت حضوری در سالن مستقر میشوند و بعد ساعت ۱۸:۰۰ از سالن خارج خواهند شد و میتوانند به صورت آنلاین نیز پاسخهای چالشها را به سامانه مسابقات ارسال کنند. در این مرحله شرکتکنندگان با ورود به سامانه، چالشهای رویداد را دریافت کرده و به مدت ۴۸ ساعت فرصت دارند تا پاسخهای خود را برای چالشهای مسابقه ارسال کنند. پس از پایان ۴۸ ساعت مسابقه، ۱۰ تیمی که بیشترین امتیاز را از تیم داوری دریافت کردند به مرحله نهایی راه پیدا میکنند.
مرحله نهایی یا فینال مسابقات به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار میشود. این مرحله ساعت ۱۴:۰۰ روز جمعه اول مهر آغاز شده و تیمهای راهیافته به مرحله دوم به مدت ۱۰ دقیقه فرصت خواهند داشت تا به ارائه ایده و برنامه خود بپردازند. در نهایت تیمهای برتر با توجه به امتیاز مراحل اول و دوم مسابقه مشخص خواهند شد. تیمها باید حداقل دو نفر و حداکثر چهار عضو داشته باشند. ثبتنام انفرادی هم تنها در روز اول مسابقه انجام خواهد شد.
از جمله مزایای شرکت در ماراتن برنامهنویسی تلفن همراه عبارتاند از: حضور در یک محیط جدی به منظور سنجش تواناییهای فردی، آشنایی با نقاط ضعف و قوت شخصی یا تیمی در مواجهه با چالشهای واقعی، ارتباط با افراد باتجربه در حین مسابقه به عنوان داور و مشاور، ارتباط با مدیران شرکتهای بزرگ حوزه فناوری اطلاعات، امکان مصاحبه و استخدام در شرکتهای بزرگ فناوری اطلاعات، امکان جذب سرمایه و اسپانسر برای استارتآپها و غیره.
علاقهمندان برای ثبتنام در مسابقات و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت مراجعه کنند.