skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تیک‌تاک قابلیت تبدیل متن به عکس را به اپلیکیشن خود اضافه می‌کند

۲۵ مرداد ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

 تیک‌تاک به تازگی افکت جدیدی به نام «AI greenscreen» را به قابلیت‌های خود اضافه کرده که کاربران می‌توانند با نوشتن متنی در آن، تصویر تولید کنند. می‌توان از این تصویر به عنوان پس‌زمینه ویدئو استفاده کرد، ابزاری که برای تولیدکنندگان محتوا کاربرد زیادی دارد. سیستم‌های تبدیل متن به تصویر به تازگی شهرت بالایی پیدا کرده و پیشرفت چشمگیری داشته‌اند. اما برای شهرت چشمگیر این تکنولوژی چه گواهی بهتر از حضور این سیستم در تیک‌تاک، یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های حال حاضر.

خروجی سیستم تیک‌تاک در مقایسه با مدل‌های پیشرفته تبدیل متن به تصویر از جمله Imagen از گوگل و DALL-E2 از اوپن‌ای‌آی، ساده و ابتدایی به نظر می‌رسد. این سیستم تصاویری انتزاعی و با تنوع پایین تولید می‌کند. با این حال دیگر مدل‌ها امکان تولید تصاویر واقع‌گرایانه و پیچیده و طراحی‌های منسجمی شبیه به نقاشی‌های انسانی را دارند.

احتمالاً تیک‌تاک عمداً کارایی این سیستم را محدود کرده باشد. اول اینکه مدل‌های پیشرفته نیازمند قدرت محاسباتی زیادی هستند و اجرایی کردن‌شان برای شرکت پرهزینه خواهد بود. دوم، تیک‌تاک بیش از یک میلیارد کاربر دارد و ارائه چنین ابزاری به این تعداد از کاربران ممکن است به نتایج مخربی منتهی شود. برای مثال وب‌سایت ورج، تولید تصاویر برهنه و خشونت‌بار را با این سیستم بررسی کرده است. بررسی و نظارت بر محتوای ارائه‌شده برای متون خشونت‌آمیز و برهنه یکی از معضلات اصلی ارائه‌دهندگان است. در صورت ارائه متنی خشونت‌بار مثل «قتل بوریس جانسون» یا «قتل جو بایدن»، نتیجه‌ای نامفهوم دریافت می‌کنید و تنها چهره‌ای از بورس جانسون یا بایدن در آن به سختی دیده می‌شود.

برهنگی هم نتیجه مشابهی دارد. اگر متنی برای تولید تصویر برهنه از شخصی ارائه کنید، تصویری با ترکیب رنگ پوست و عناصر دیگر دریافت می‌کنید اما نه به شکلی تحریک‌کننده.

اما سیستم «AI greenscreen» نشان می‌دهد این تکنولوژی با چه سرعتی به جریان‌های اصلی اجتماع در حال حرکت است. تازه‌ترین چرخه تکامل این نوع هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۱ و عرضه اولین نسخه DALL-E آغاز شد. حالا با گذشت کمتر از دو سال، اپلیکیشن تیک‌تاک این تکنولوژی را در اختیار میلیون‌ها نفر قرار داده است.

با توجه به پتانسیل خوب و بد این سیستم، باید در انتظار چیزهای عجیب‌تری باشیم.

منبع: Verge

https://pvst.ir/cyn

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو