skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گروه اقتصاد دیجیتال مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری:

سهم اقتصاد دیجیتال با توسعه بین‌المللی پلتفرم‌های داخلی افزایش می‌یابد

۱۰ مرداد ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱

تکنوبلاک

رئیس گروه اقتصاد دیجیتال مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری معتقد است که اگر می‌خواهیم سهم اقتصاد دیجیتال را افزایش دهیم باید پلتفرم‌هایمان در سطح بین‌الملل توسعه پیدا کنند.

به گزارش پیوست، حسین خسروپور رئیس گروه اقتصاد دیجیتال و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری، در نشست خبری‌ای که به مناسبت برگزاری کنفرانس خبری تکنوبلاک برگزار شده بود اعلام کرد: نسبت اقتصاد دیجیتالی به کل اقتصاد کشور ۶.۸ درصد برای سال ۹۹ بوده است که از این میزان حدود ۴ درصد سهم هسته ICT و ۲ درصد سهم اقتصاد پلتفرم‌هاست.

خسروپور در ادامه به این موضوع اشاره کرد که برای رسیدن به رشد کافی در این حوزه هر کشوری نیازمند همکاری‌هایی با سایر کشورهاست که بر همین اساس تصمیم گرفته شده همکاری‌هایی با روسیه در راستای افزایش سهم اقتصاد دیجیتالی صورت بگیرد. او معتقد است: توسعه بین‌المللی پلتفرم‌های داخلی برای توسعه اقتصاد دیجیتال ضروری است. طبق گفته او با کمک کشورهایی مانند روسیه می‌توانیم در این مسیر حرکت کنیم.

به گفته او، شروع کنفرانس تکنوبلاک به حدود ۲ سال پیش در مسکو بازمی‌گردد. در حاشیه یک همایش مذاکراتی بین ایران و روسیه با سرفصل‌های اقتصاد دیجیتالی و بلاک‌چین صورت‌ گرفته و امروز (۱۰ مرداد) با سفر هیات روس به ایران، الزامات و زیرساخت‌های لازم برای اجرای این توافقات فراهم شده است.

نماینده مجلس روسیه: می‌خواهیم از تجربه ایران در تحریم‌ها استفاده کنیم

آنتون تکاچف، نماینده مجلس دومای روسیه، درباره این همکاری گفت: ما شرکای خوبی هستیم و می‌توانیم در سطح دنیا به لیدرهای خوبی تبدیل شویم. ما قصد داریم از تجربه ایران در مورد ایستادگی در برابر تحریم‌ها در کنار وفق دادن شرایط زندگی یاد بگیریم. همچنین با توجه به قطع سرویس سوئیفت نیاز است ما با همکاری و استفاده از تجریبات و فناوری یکدیگر برنامه‌های خودمان را پیش‌ ببریم.

الکساندر براژنیکوف رئیس انجمن بلاک‌چین روسیه نیز در ادامه با ابراز امیدواری از همکاری‌های شکل‌گرفته گفت: این شرایط می‌تواند به پلی محکم در روابط ایران و روسیه تبدیل شود. ما در زمینه رمزارزها، NFT، صرافی‌ها و دیگر بخش‌های این حوزه می‌توانیم با ایران همکاری‌ کنیم. ما همین حالا نیز توانایی شروع همکاری با توجه به پتانسیل موجود را داریم.

او پیشنهاد داد : ایران و روسیه سیستم پرداخت بین‌المللی متناسب با نیازهای خودشان ایجاد کنند و با استفاده از ارز‌های داخلی این سیستم را در سطح بین‌المللی توسعه دهند و به دنیا این اطمینان خاطر داده شود که به این سیستم متصل شوند. ما حتماً با توافقنامه‌هایی ایران را ترک می‌کنیم و دست خالی نمی‌رویم.

بعد از صحبت‌های هیات روس، حسین اسلامی، رئیس سازمان نظام صنفی استان تهران، گفت: ما باید بتوانیم ضمن رفع نگرانی‌های دولت و ساماندهیب در این حوزه، امنیت سرمایه مردم را در اولویت قرار دهیم که در نهایت به سرمایه‌گذاری‌های کلان بخش خصوصی منجر شود. ما در این حوزه از لحاظ پتانسیل نیروی انسانی در حد حرکت روی لبه تکنولوژی هستیم که می‌توانیم با تکیه بر نقاط قوت دو کشور مکمل یکدیگر باشیم.

رضا قربانی، عضو هیات مدیره نصر تهران، نیز در این نشست یکی از مطالبه‌های اصلی این حوزه را رگولاتوری عنوان کرد و گفت: ما در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران پرچم حمایت از تمام کسانی را که در این حوزه با ما همکاری کنند بلند می‌کنیم.

او رگولاتوری، مباحث اقتصادی و امنیتی را از مهم‌ترین موضوعات مربوط به بلاک‌چین به شمار آورد و گفت: صنف از هرگونه همکاری‌های بین‌المللی از جمله همکاری‌ با کشورهای چین، هند و روسیه حمایت می‌کند.

رئیس انجمن فین‌تک: یاندکس شگفت‌‌آور بود

در ادامه نشست، مهدی شریعتمدار رئیس انجمن فین‌تک گفت: با توجه به توفیق سفر به چین و روسیه که نصیبم شد متوجه شدم کشورهای آسیایی از توانایی بالایی در تکنولوژی‌های روز برخوردارند.

او در ادامه به موتور جست‌وجوی یاندکس کشور روسیه اشاره کرد و گفت: با توجه به تجربه کاربری خودم از این سرویس، می‌توانم بگویم استفاده از این سرویس در مقایسه با سایر سرویس‌های مشابه اروپا شگفت‌آور بود و ما در ایران هم سرویس مشابهی داریم که ۵۰ میلیون نصب دارد و حدود ۶۰ درصد از کاربران از این سرویس استفاده می‌کنند. ما در ایران شاهد رفتار بالغانه نهاد تنظیم‌گر هستیم به گونه‌ای که این نهاد به بخش خصوصی اجازه داده تا توسعه خود را انجام دهد.

در این نشست عباس آشتیانی مدیر انجمن بلاک‌چین با اشاره به ثابت شدن اهمیت اقتصاد دیجیتالی و رمزارزها به عنوان یکی از ارکان اصلی آن در زمان شیوع کرونا گفت: در دو کشور ما از پتانسیل بالای نیروی متخصص انسانی برخورداریم که با توجه به صحبت‌های مطرح‌شده می‌توان گفت امکان انجام همکاری‌ها در بسیاری از زمینه‌ها وجود دارد.

در ادامه امید علوی دبیر کارگروه ماینینگ انجمن بلاک‌چین نیز گفت: با توجه به مشکلاتی که ما در زمینه برق و نیرو داریم و در مقابل اشتیاق روسیه برای احداث نیروگاه‌ها در ایران، امیدواریم ضمن به نتیجه رسیدن این همکاری از مزایای آن در ماینینگ هم بهره‌مند شویم.

در پایان ابراهیم خان نماینده دبیرخانه سندباکس وزارت اقتصاد و دارایی از همکاری‌های آتی سندباکس‌های دو کشور ابراز امیدواری کرد و سامان بیرقی، دبیر نشست، در مورد برنامه‌ها و اهداف کنفرانس تکنوبلاک گفت: محورهای کنفرانس به چهار بخش اعم از ساماندهی، توسعه فناوری، تبادل و استخراج تقسیم می‌شود.

https://pvst.ir/cvx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو