اسپیسایکس از دولت آمریکا برای ارائه اینترنت ماهوارهای گوشیها چراغ سبز گرفت
وبسایت خبری تککرانچ میگوید کمیسیون ارتباطات فدرال، رگولاتور مخابرات دولت آمریکا، جواز اجرای طرح اینترنت…
۷ آذر ۱۴۰۳
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، میگوید تا مهرماه امسال ۷۰ درصد به ظرفیت زیرساختی کشور افزوده خواهد شد. او تاکید کرده است دولت به دنبال قطع اینترنت نیست اما باید در فکر ایجاد پلتفرمهای بومی خودمان باشیم.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۷ تیر) عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه هماندیشی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رابطه با توسعه زیرساختهای شبکه ارتباطی و برنامههای آتی وزارت ارتباطات در این باره تاکید کرد با تکمیل پروژه ملی و راهبردی فیبر نوری منازل و کسبوکارها یا همان FTTx، بخش عمده مطالبات مردم و نمایندگان مجلس نسبت به سرعت و کیفیت شبکه ارتباطی پاسخ داده خواهد شد.
زارعپور در این جلسه در چهار بخش توسعه شبکه ملی اطلاعات، توسعه دولت هوشمند، توسعه بخش فضایی و اقتصاد دیجیتالی گزارشی ارائه کرد و به بحث پروژه ملی و راهبردی توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسبوکارهای مردم یا همان FTTx پرداخت.
وزیر ارتباطات در این جلسه با تاکید بر اینکه برنامه راهبردی وزارت ارتباطات در این دوره راهاندازی و پوشش ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری منازل و کسبوکارها تا پایان دولت سیزدهم است گفت: «با اجرا و تکمیل پروژه ملی و راهبردی FTTx به بخش عمدهای از مطالبات مردم و نمایندگان نسبت به کیفیت شبکه ارتباطی پاسخ داده خواهد شد و کشور واجد زیرساختی خواهد شد تا به واسطه آن بهترین و کیفیترین ارتباطات برای مردم و کسبوکارها فراهم شود.»
زارعپور نیز شب گذشته در برنامه جهانآرا به این موضوع اشاره کرده و گفته بود برنامه این وزارتخانه، توسعه شبکه ثابت و پوشش ۲۰ میلیونی پورت فیبر نوری در سه سال است که سرعت آن چند صد مگابیت در ثانیه است.
او تاکید کرده بود زمانی که وارد وزارت ارتباطات شده، ۵۰۰ هزار پورت فیبر نوری در کشور وجود داشته و اکنون این تعداد به یک میلیون و ۵۰۰ رسیده است. علاوه بر این، تا آبانماه ۸.۵ میلیون پورت تعهد داده شده و در ۹ مرکز استان هم کار شروع شده است.
از سویی زارعپور در شب گذشته در برنامه جهانآرا اعلام کرده بود هیچ مشکلی در تامین اینترنت مورد نیاز کشور نداریم و شبهه عدم تامین پهنای باند توسط دولت درست نیست.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر بخش مهمی از ارتباطات دریایی ما با اینترنت جهانی قطع شده ولی به خاطر تمهیدات اندیشیدهشده، کاربران متوجه این مساله نشدهاند گفته بود: «تا مهرماه، ۷۰ درصد به ظرفیت کل اینترنت کشور افزوده خواهد شد و سرعت بهبود مییابد.»
او در این برنامه تاکید کرد: «دولت به دنبال قطع اینترنت نیست البته باید در فکر پلتفرمهای بومی خودمان هم باشیم. من مسئول فیلترینگ نیستم اما به دنبال گشایشهایی هستیم، مثلاً اینکه بعضی سایتها و پلتفرمهای فیلترشده برای برخی اقشار که نیاز به آنها دارند باز شود.»
زارعپور در ادامه با اشاره به اینکه از شهریور سال گذشته به دنبال اصلاح طرح صیانت بوده افزود: «به مردم اطمینان میدهم هیچ یک از سیاستگذاران به دنبال قطع اینترنت نیستند ولی باید مانند همه جای دنیا فضای امن و قاعدهمند برای شبکههای مجازی ایجاد کنیم.»