انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۸ بهمن ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل شرکت مخابرات میگوید با هشت اپراتور ثابت (FCP) برای اجرای مصوبه بیت استریم توافق شده است و شرکتهایی که در مرحله اول با مخابرات به توافق رسیده بودند وارد مرحله اجرایی شدهاند. این مصوبه که در زمان دولت قبلی به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رسیده، بارها تا مرحله اجرا پیش رفته اما به نتیجه عملی نرسیده است.
به گزارش پیوست، در شرایطی که دولت قبل با اتکا به مصوبه بیتاستریم وعده داده بود تا پایان سال گذشته پنج میلیون پورت VDSL واگذار میکند، اجرایی نشدن این مصوبه از سوی شرکت مخابرات ایران سرانجام کار را به آنجا رساند که برآوردهای دولت به ۱.۵ میلیون پورت کاهش یابد، اما باز هم آن آمار تعدیلشده، عملی نشد. اکنون مدیرعامل شرکت مخابرات ایران میگوید این شرکت با هشت FCP در این زمینه به توافق نهایی رسیده است.
مصوبه ۲۶۰ کمیسیون سازمان تنظیم مقررات یا بیت استریم که مقررات حاکم بر ارائه خدمات عمدهفروشی زیرساختهای ارتباطی را مشخص میکند، در سال ۱۳۹۶ به منظور رقابتی شدن هرچه بیشتر بازار تصویب شد و با اجرای آن قرار بود زیرساختهای فیبرنوری در بخش دسترسی شرکت مخابرات ایران با شرکتهای دارنده پروانه FCP و Servco به اشتراک گذاشته شود.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در حاشیه مراسم بهرهبرداری از پروژههای شرکت مخابرات ایران که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد به پیوست گفت: در مورد شرکتهایی که در ابتدا این قرارداد (بیت استریم) را با مخابرات امضا کردند در حال واگذاری هستیم. در رابطه با دیگر شرکتها نیز چون باید تنظیمات مورد نیاز روی سیستمهای دو طرف صورت بگیرد نیاز به هماهنگی است و در حال جلو بردن این مساله هستیم.
در این مراسم از پروژههای شرکت مخابرات که با سرمایهگذاری دو هزار میلیارد تومانی به بهرهبرداری رسیدهاند رونمایی شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات در این مراسم گفت: با بهرهبرداری از این پروژهها تحولی در سیستمهای انتقال، دیتا و فیبرنوری و توسعه زیرساختهای ارتباطی رخ میدهد.
سلطانی ادامه داد: هدف ما این است که آهنگ توسعه بخش ارتباطات متوقف نشود. توسعه در این بخش باید به شکل متوازن در لایههای شبکه، فناوری اطلاعات و امنیت صورت بگیرد. شرکت مخابرات پتانسیل سرمایهگذاری سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومانی دارد.
او درباره پروژه ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری که از هدفگذاریهای وزارت ارتباطات برای پایان دولت است نیز توضیح داد: معماری برنامه ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری طراحی شده است و اکنون پنج استان به زیرساخت متصل هستند که استانهای دیگر نیز به آنها وصل میشوند. زیرساختهای داخل استانی همه استانها از سوی شرکت مخابرات تامین میشود.
او همچنین ابراز امیدواری کرد با سرمایهگذاری و حمایتهای دولت در سه سال آینده، عقبماندگیهای حوزه مخابرات جبران شود.