مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۸ بهمن ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
رویداد CWS 2022 با موضوعات روباتیک، یادگیری ماشینی، محاسبات ابری، بایوتک و محاسبات کوانتومی از سوی انجمن علمی دانشجویان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر با حضور استادان برجسته علوم کامپیوتر از چند دانشگاه برجسته ایران و جهان، طی پنج روز برگزار شد. در این رویداد ۴۰ سخنرانی و ورکشاپ برگزار شد و مجموعاً بیش از چهار هزار کاربر از سخنرانیهای آن بهره بردند.
به گزارش پیوست، رویداد CWS 2022 که مخفف Computer Webinar Series است رویدادی دانشجویی است که به تلاش دانشجویان انجمن علمی دانشجویی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر، طی پنج روز به صورت آنلاین برگزار شد.
مراسم افتتاحیه این رویداد دهم بهمن در برج میلاد تهران برگزار شد و جمعه، پانزدهم بهمن، آخرین روز سخنرانیهای آن بود. میزبانی رویداد نیز بر عهده لحظهنگار و با استفاده از زیرساختهای ابرآروان، به شکل لایو استریم بود. این اولین دوره از CWS است که بیشتر کادر اجرایی آن، دانشجویان کارشناسی رشته ریاضی و علوم کامپیوتر و غالباً ورودیهای سال ۹۹ این دانشگاه هستند.
در این چند روز مجموعهای از سخنرانیهای آکادمیک، صنعتی، ورکشاپ و میزگرد با موضوعات بیوتکنولوژی، یادگیری ماشینی، روباتیک، محاسبات ابری (Cloud Computing) و محاسبات کوانتومی برپا شد. استادانی از دانشگاههای امیرکبیر، تهران، اصفهان، استنفورد، آکادمی سلطنتی تکنولوژی سوئد (KTH)، UCL، مکگیل کانادا، ایلینویز و همچنین شرکتهایی نظیر گوگل، انویدیا، هواوی و غیره در ورکشاپهای CWS 2022 برای شرکتکنندگان سخنرانیهایی ایراد کردند.
آرین امانی، مسئول تیم مارکتینگ رویداد، در این باره به پیوست گفت: رویداد CWS 2022 رویدادی دانشجویی است که برگزاری آنلاین آن، زمان برگزاری پنجروزهاش و تعداد زیاد سخنرانان از اقصی نقاط جهان باعث شده بیش از یک سمینار (وبینار) دانشجویی معمولی از ما برگزارکنندگان انرژی بگیرد.
فاطمه عبدالحی، دبیر رویداد، نیز در این باره گفت: ۶ ماه نگه داشتن ۳۰ نفر برای رسیدن به مرحلهای که به کار خود احساس تعلق پیدا کنند، تجربه سخت اما در عینحال جذابی است.
امیرعلی باستانی، سرپرست پشتیبانی و فنی، نیز بر این باور است که با داشتن سخنرانهایی از سرتاسر جهان و وجود سخنرانیهای همزمان برای پخش زنده این رویداد، مشکلات زیادی در هماهنگی اختلاف ساعت این دوستان وجود داشت که خوشبختانه با روشهای درست و همکاری دوستان و دانشگاه، این هماهنگیها به نحو احسن انجام پذیرفت.
امیرحسین فروغی، سرپرست تیم علمی، هم در ادامه درباره چالشهای موجود توضیح داد: یکی از چالشهای ما این بود که باید ورکشاپها و وبینارها را طوری طراحی میکردیم که هم مناسب دانشجویان کارشناسی و هم مناسب دانشجویان ارشد و دکتری و فعالان صنعت باشد و با بررسی موضوعات تمام سخنرانیها، این سخنرانیها را باید به دو دسته مقدماتی و پیشرفته تقسیم میکردیم.
طبق اعلام تیم اجرایی CWS 2022، در این رویداد بیش از چهار هزار نفر به صورت رایگان ثبتنام کردند. در هر سخنرانی نیز به طور میانگین حدوداً ۱۰۰ نفر حضور داشتند که با احتساب برگزاری هشت سخنرانی در هر روز، حدوداً چهار هزار نفر در ورکشاپهای این رویداد حضور پیدا کردند.