بهروزرسانی سامانه سمات ارائه وام در بلوبانک را با مشکل مواجه کرده است
کاربران بلوبانک در شبکههای اجتماعی از اختلال در ارائه تسهیلات بانکی در این پلتفرم خبر…
۲۰ آبان ۱۴۰۳
مجمع عمومی عادی سالانه توسنتکنو برای دوره مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۰، روز سیزدهم بهمن با حضور صاحبان سهام توسنتکنو برگزار و به موضوعاتی مثل ثبت رکورد جدید در شاخص تعداد تراکنشهای شبکه مانیتک با گذشتن از مرز ۱۷ میلیون تراکنش ماهانه و توسعه راهکارهای نرمافزاری و اضافه شدن قابلیت تسویه آنی در این شبکه پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی توسنتکنو، در این جلسه گزارشی جامع از عملکرد شرکت توسنتکنو در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۰ به حاضرین ارائه و عملکرد این شرکت طی چهار فصل کاری سال در حوزههای مرتبط با استراتژیهای کلان، تشریح شد.
در این گزارش موضوعاتی مثل سرمایهگذاریهای انجامشده برای تولید راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی مثل پلتفرم هوش مصنوعی ARTIN و راهکار چتبات هوشمند ARTALK، اضافهشدن پستبانک و بانک توسعه تعاون به بانکهای دریافتکننده سرویس نگهداری و تعمیرات ماشینهای بانکی، عملیاتیشدن راهکار صندوق فروشگاهی شاپ در بیش از ۳۰۰ نقطه فروش، توسعه راهکار جامع فروشگاهی شاپ بر بستر ابری، رشد ۳۷۰ درصدی مانیتک در شاخص تعداد ماشینهای بانکی مستقل و عبور از مرز ۳۵۰۰ ماشین بانکی فعال در این شبکه، ثبت رکورد جدید در شاخص تعداد تراکنشهای شبکه مانیتک با گذشتن از مرز ۱۷ میلیون تراکنش ماهانه و در مجموع بالغ بر ۸۳ میلیون تراکنش با توسعه راهکارهای نرمافزاری و اضافه شدن قابلیت تسویه آنی در این شبکه مورد بررسی قرار گرفت.
اشاره به چالشهای موجود در فضای کسبوکار طی سال میلادی ۲۰۲۱ نیز بخش دیگری از این گزارش بود. عدم تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی به تولیدکنندگان داخلی صنعت فناوریهای مالی، عدم ثبات نرخ ارز، تغییر دولت و سکون نسبی ناشی از آن در همه ساختارهای تابعه و تشدید وضعیت شیوع ویروس کرونا چالشهای عمده توسنتکنو طی سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۰ بود که در این گزارش، راهحلهای اتخاذشده از سوی اعضای هیاتمدیره برای برونرفت و گذار از این شرایط بیان شد.
در بخش دیگری از این گزارش به تمرکز توسنتکنو بر موضوع توسعه دانش و ظرفیت فنی که در نتیجه آن خط جدید تولید پایانههای پرداخت الکترونیکی مبتنی بر اندروید و صندوقهای فروشگاهی راهاندازی شده است، مورد تاکید قرار گرفت و به حضور توسنتکنو در حوزه بانکداری دیجیتالی و ارائه راهکارهای حوزه تحول شعب اشاره شد. در این زمینه توسعه سرویسهای ارزشافزا روی ماشینهای بانکی خودگردان، احراز هویت از طریق کارت هوشمند ملی و تلاش برای فعالسازی امکان واریز وجه شتابی روی این ماشینهای بانکی اهم فعالیتهای توسنتکنو را در این حوزه در بر گرفته بود. در این بخش به رقم خوردن گردش مالی بالغ بر ۱۶۰۰۰ میلیارد ریال وجه نقد طی ۹ ماه اول سال ۱۴۰۰ با استفاده از این راهکار در بانکهای بزرگ کشور هم اشاره شد.
در پایان جلسه، گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکت قرائت شد و صورتهای مالی شرکت به تصویب رسید.