مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۵ دی ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۶ دی ۱۴۰۰
در این مطلب میخوانید
حرکت اول به عنوان بازوی سرمایهگذاری جسورانه همراه اول در نشستی آنلاین گزارشی از عملکرد هابهای حرکت اول ارائه داد و گفت تاکنون از طریق هابهای دانشگاهی حدود ۲۰ میلیارد تومان در استارتآپهای مختلف سرمایهگذاری کرده است.
به گزارش پیوست، مجید مختارنیا مدیرارشد هماهنگی هابهای دانشگاهی حرکت اول به همراه مدیرعامل هاب اصفهان، شیراز و دانشگاه شهید بهشتی در نشستی آنلاین گزارشی از عملکرد هابهای دانشگاهی حرکت اول ارائه دادند. در این نشست مختارنیا استراتژی و عملکرد حرکت اول را با توجه به ریسک بالای فعالیتهای سرمایهگذاری، رسالت اجتماعی این مجموعه برشمرد و ادامه داد شناسایی افراد نخبه و توانمند فعالیتی است که از طریق هابهای دانشگاهی آن را پیگیری میکنند. مختارنیا همچنین گفت تمرکز فعلی هابهای دانشگاهی حرکت اول بر حوزههای مختلف فناوری است و این مجموعه محدودیت خاصی در زمینه مرزهای جغرافیایی ایران ندارد.
مختارنیا در پاسخ به سوال خبرنگار پیوست مبنی بر اینکه هاب بعدی حرکت اول در کدام شهر است گفت: در حال حاضر برنامه قطعی نداریم و با تعامل با بازیگران این حوزه در حال سنجیدن ظرفیتهای موجود هستیم. در سال گذشته در هاب شیراز تیمهایی از شهرهایی مثل بوشهر و شهرکرد هم حضور داشتند. سال آینده ایجاد هابها بر اساس اولویتهای جغرافیایی خواهد بود اما استانهایی مثل خراسان رضوی،گیلان، مازندران و سمنان احتمالاً اولویتهای سال آینده ما خواهند بود. گرچه همچنان تاکید داریم ما محدودیت جغرافیایی نداریم. در تهران تیمهایی از سیستان و بلوچستان هم داشتهایم گرچه آنها موفق به ورود به بخش سرمایهگذاری نشدهاند.
حرکت اول به عنوان یکی از شرکتهای سرمایهگذاری با همکاری دانشگاهها اقدام به ایجاد هابهای دانشگاهی در مناطق مختلف کرده است تا از طریق آنها تیمهای استارتآپی را شناسایی و در آن تیمها سرمایهگذاری کند.
مهران کرمی مدیرعامل هاب اصفهان نیز در این نشست گفت: مبلغ سرمایهگذاری هاب اصفهان تاکنون جمعاً مبلغ پنج میلیارد تومان بوده که از این مبلغ یک و نیم میلیارد تومان غیرنقدی بوده است.
کرمی ادامه داد: تاکنون هشت استارتآپ مختلف مثل جیمشو، آرکا، الوملک و غیره از طریق هاب دانشگاهی اصفهان وارد این چرخه شدهاند و ظرفیت این مجموعه صدنفره است. همچنین بیشترین حوزههای فعالیت هاب اصفهان با توجه به پتانسیل شهر اصفهان، گردشگری، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی هستند.
به گفته کرمی، از چهار فراخوان هاب اصفهان تاکنون ۳۰ تیم وارد پیششتابدهی و غربال شده و تیمهایی که به مرحله شتابدهی رسیدهاند بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ میلیون در آنها سرمایهگذاری شده است.
صابر منادی مدیرعامل هاب دانشگاه شهید بهشتی نیز در زمینه ارائه عملکرد هاب بهشتی گفت: در حوزه شتابدهی چهار میلیارد قرارداد منعقدشده داریم و چهار میلیارد دیگر هم تا انتهای دیماه سرمایهگذاری خواهیم کرد.
به گفته منادی، اولین استودیوی هوش مصنوعی بهشتی در اسفند سال گذشته تاسیس شده است و از کل کشور ۴۲۴ تیم به هاب بهشتی درخواست دادهاند. از ۳۶ تیم واردشده به کمپ رقابتی ۲۶ تیم به خروجی نهایی و پنج تیم وارد فرایند سرمایهگذاری شدهاند.
منادی تاکید کرد حوزه فعالیت هاب بهشتی موضوعات ترند و محبوب در دنیاست. او آموزش بر مبنای سرگرمی، بازیهای موبایلی و بازیهای رایانهای را از موضوعات مهم در هاب اصفهان برشمرد.
به گفته مدیرعامل هاب دانشگاه شهید بهشتی، بیشترین تیمهای متشکل در هاب بهشتی از دانشگاههای شریف، تهران و امیرکبیر هستند و ورود به بازارهای فرامرزی از مهمترین اهداف هاب بهشتی به شمار میآید.
علی نیکمحمدی مدیرعامل هاب شیراز هم در ادامه نشست عنوان کرد، هوشمند اول برتر شیراز (هاب شیراز) از آبان فعالیت خود را شروع کرده و با نگاهی ماموریتمحور در صدد جذب تیمهای موفق در اکوسیستم استارتآپی کشور است.
او توضیح داد، در سال گذشته به صورت نقدی و غیرنقدی پنج میلیارد تومان روی هشت تیم استارتآپی سرمایهگذاری کردهاند و تاکنون ۲۴ تیم وارد پیش شتابدهی شده است. به گفته نیکمحمدی، شیراز پتانسیلهای خوبی در زمینه حوزه سلامت دارد و حوزه سلامت و پزشکی از حوزههای کاربردی هاب شیراز است. او معتقد است سرمایهگذاریهای غیرمالی مثل امکان استفاده از فضای اشتراکی و شبکه قدرتمندی از منتورها همگی در کنار هم کمکهای چشمگیری به تیمهای استارتآپی کرده است.
او در آخر اعلام کرد به طور حتم سال آینده حجم سرمایهگذاری در هاب شیراز را صد درصد افزایش خواهند داد.