دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۴ دی ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
شرکت تسکمیران، واردکننده رسمی محصولات شیائومی به ایران، از این پس به صورت رسمی گوشیهای هوشمند برند چینی هایسنس (Hisense) را به ایران وارد میکند. تسکمیران در فاز اول واردات این برند به ایران، چهار مدل از گوشیهای هایسنس با نامهای E30 Lite، E50، E50 Lite و H50 Lite را به کشور وارد کرده است. بازه قیمتی این گوشیها از کمتر از دو میلیون تومان تا کمتر از چهار و نیم میلیون تومان پیشبینی شده است.
به گزارش پیوست، شرکت تسکمیران امروز (۴ دی) در یک نشست خبری، از واردات گوشیهای هایسنس به ایران خبر داد. برند هایسنس که تا پیش از این با محصولات لوازم خانگی و صوتی و تصویریاش شناخته شده بود، چند سالی است وارد حوزه تولید گوشیهای هوشمند شده است. حال تسکمیران میخواهد در کنار واردات محصولات شیائومی، با وارد کردن گوشیهای هوشمند این برند چینی، نقش مهمی در واردات گوشی هوشمند مقرونبهصرفه به کشور ایفا کند. مدیران تسکمیران به پیوست اعلام کردند انتظار دارند تا شش ماه آینده هایسنس پنج درصد از سهم بازار تلفن همراه ایران را به خود اختصاص دهد.
همچنین به گفته مدیران تسکمیران، در حال حاضر بیش از ۴۰ شرکت محصولات شیائومی را وارد کشور میکنند که سهم تسکمیران از کل واردات این برند به کشور ۲۰ درصد است.
شرکت تسکمیران سال ۹۶ فعالیت خود را با وارد کردن گوشیهای شیائومی آغاز کرد که در ایران چندان شناختهشده نبود. اما بعد از گذشت چند سال امروز همه برند شیائومی را میشناسند و گوشیهای هوشمند این برند، سهم بازار زیادی در ایران دارند. حالا بار دیگر تسکمیران به واردات یک برند جهانی که باز هم در ایران حضور نداشته و گوشیهای هوشمندش برای ایرانیها شناختهشده نیست روی آورده است. تسکمیران واردکننده رسمی گوشیهای برند هایسنس به ایران است و تاکنون چهار مدل از گوشیهای پایینرده و اقتصادی این برند را به ایران آورده و قصد دارد در آینده مدلهای دیگری از این گوشیهای هوشمند از جمله مدلهای گیمینگ و پرچمدار را وارد بازار ایران کند. این گوشیها با گارانتی رسمی تسکمیران عرضه شده است.
تسکمیران در حال حاضر بیش از ۳۰ نمایندگی در سراسر کشور دارد و بخش پشتیبانی و مرکز تماس آنها به صورت ۷ در ۲۴ فعال است.
رویا عباسزاده منتظری، مدیرعامل شرکت تسکمیران، در مراسم رونمایی از گوشیهای هوشمند هایسنس در ایران اعلام کرد: انتظار داریم این برند جایگاه خود را در بازار ایران نه به واسطه تبلیغات بلکه به واسطه کیفیت و قیمت مقرونبهصرفه پیدا کند.
به گفته او، با توجه به شیوع ویروس کرونا و خسارتهای جبرانناپذیری که به اقتصاد جهان و ایران وارد شده، برای رفع نیاز مردم این گوشیهای مقرونبهصرفه وارد بازار شدهاند. از طرف دیگر کیفیت بالای این محصولات و قیمت پایین آنها میتواند تنوع گزینههای پیش روی خریداران را بیشتر کند.
منتظری توضیح داد: شرکت تسکمیران برای آینده خود دو فاز توسعهای ترسیم کرده است. این شرکت در فاز اول توسعه، افزایش حجم و تنوع واردات و در فاز دوم، گسترش و بهبود خدمات پس از فروش به مشتریان را در پیش خواهد گرفت.
در ادامه مرتضی درویشزاده، مدیر بازاریابی تسک میران، درباره گوشیهای برند هایسنس توضیح داد: سالها قبل از آنکه برند شیائومی در ایران شناختهشده باشد، ما در تسکمیران با تحقیقات گسترده و برگزاری اتاق فکرهای متعدد این برند را برای وارد کردن به ایران انتخاب کردیم و امروز میبینیم که چه سهمی از بازار تلفن همراه ایران را تشکیل میدهد. همین روند را برای واردات هایسنس در پیش گرفتیم و با وسواس زیادی این برند را برای واردات انتخاب کردیم. اعتقاد داریم در آینده گوشی هوشمند این برند نیز میتواند سهم بازار قابل توجهی در ایران داشته باشد.
درویشزاده از واردات برندهای دیگر در آیندهای نزدیک هم خبر داد اما از نام بردن این برندهای جدید خودداری کرد، البته در بین فعالان بازار موبایل گفته میشود برند دیگری که تسکمیران قصد واردات آن را دارد «ریلمی» خواهد بود.
در ادامه نگاهی میاندازیم به مشخصات اولیه گوشیهای میانرده و اقتصادی هایسنس که تسکمیران به ایران وارد کرده است.
هایسنس سال ۱۹۸۸ میلادی در چین تاسیس شد. شرکتی کوچک که ساخت رادیو را نقطه ابتدایی کار خود معرفی میکرد. پس از آنکه این برند در سرزمین اصلی توانست طرفدارانی بیابد، دامنه فعالیت خود را با تولید تلویزیون در سال ۱۹۹۳ میلادی به بازارهای بینالمللی گسترش داد. هایسنس برای رسیدن به جایگاه فعلی خود در بازارهای جهانی به یکی از تولیدکنندگان قطعات برای شرکتهای دیگر تبدیل شد، اما بعد از سال ۲۰۰۷ میلادی با تغییر روش بازاریابی خود، به یکی از تولیدکنندگان لوازم الکتریکی در آفریقای جنوبی، استرالیا، اروپا، آمریکای شمالی، آلمان، بریتانیا، کانادا، مکزیک، ژاپن و دوبی تبدیل شد.
از سال ۲۰۰۰ میلادی هایسنس به ساخت تلفن همراه روی آورد. در سال ۲۰۰۷ میلادی این شرکت با طراحی و ساخت نخستین تراشه خود، به صنعت ساخت گوشی هوشمند وارد شد. در حال حاضر هایسنس در ۵۴ کشور مختلف گوشیهای خود را به فروش میرساند.
ویژهترین گوشی هایسنس گوشیهای با صفحه جوهر الکترونیک رنگی (یا همان e-ink color) هستش. مثل گوشی A7 CC. اما متاسفانه در تماسی که با این شرکت گرفتم به کلی از این مدلها بی اطلاع بود! حالا من بهشون گفتم که چنین گوشیهای جالبی دارند. امیدواریم که اضافه کنند. برای چشم مناسب هستند به ویژه برای مطالعه و استفاده طولانی مدت. و چون مصرف انرژی صفحه نمایش خیلی کم است، باتریش ۳ تا ۴ روز شارژ داره.