استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۸ آذر ۱۴۰۰
درگاه ملی مجوزهای کشور به دلیل آنچه در این درگاه «قطعی و مشکلات ارائهدهندگان سرویسهای پایه» ذکر شده است، امکان ثبتنام برای درخواست مجوز کسبوکار را ندارد.
به گزارش پیوست، طبق اطلاعیهای که روی سایت درگاه ملی مجوزها قرار گرفته، به دلیل قطعی و عدم ارائه سرویس از سوی ارائهدهندگان سرویس پایه امکان ثبت درخواست مجوز از طریق این سایت از سهشنبه ۲۳ آذر وجود ندارد. در این اطلاعیه هیچ اشارهای به آغاز صدور مجوز و ارائه سرویس از طریق این درگاه نشده است.
درگاه ملی مجوزهای کشور که با هدف تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار، شفافیت، عدالت و حذف مقررات دستوپاگیر شروع فعالیت میکرد، پنج روز است که امکان ثبتنام برای درخواست مجوز کسبوکارهای جدید را از دسترس خارج کرده است.
مالکی، رئیس دفتر درگاه ملی مجوزهای کشور، در گفتوگو با پیوست دلیل قطعی را از سمت سازمان ثبتاحوال کشور اعلام کرده و میگوید بهرغم پیگیریهای این نهاد در چند روز گذشته، پاسخی از سمت ثبتاحوال دریافت نکرده است.
استعلام از ثبتاحوال و سازمان امور مالیاتی برای اطلاع از سوءپیشینه و وضعیت پایان خدمت از اصلیترین استعلاماتی است که از سوی این درگاه برای بررسی درخواست مجوز گرفته میشود و با قطع شدن ارائه استعلام ثبتاحوال عملاً ثبتنام برای درخواست جدید امکانپذیر نخواهد بود.
ثبتاحوال نیز تاکنون دلیل روشنی برای قطعی این سامانه و تببین مشکل پیشآمده بیان نکرده است.
طبق آخرین آماری که روی درگاه ملی مجوزها نمایش داده میشود، تاکنون دو میلیون و ۷۱ هزار و ۲۲۲ درخواست مجوز در این درگاه ثبت، ۱۰ میلیون و ۳۶۳ هزار و ۵۸۸ استعلام در درگاه ملی مجوزهای کشور مبادله و یک میلیون و ۴۴ هزار و ۵۶۹ تعداد درخواست مجوز صادرشده در درگاه ملی مجوزهای کشور مبادله شده است.
این درگاه کلیه مجوزهای صنفی شامل ۶۸ هزار رسته صنفی در سراسر کشور را صادر میکند و بیش از ۳۰ عنوان مجوز و استعلام رسمی کشور از ۳۶ دستگاه اجرایی کشور از دیگر موارد عملکردی این سامانه است.
این درگاه دربردارنده سامانههای چهارگانهی پایگاه اطلاعاتی مجوزها و استعلامات کشور (نما)، میز مشاوره کسبوکار (یاور)، صدور مجوزهای کشور (سام) و شکایات، انعکاس و پیگیری رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسبوکار (دادور) است.
پیش از این اعلام شده بود که متقاضیان با مراجعه به این درگاه میتوانند با دریافت مشاوره، از آخرین شیوه نحوه اخذ مجوزهای کشور، ضوابط موجود، مدارک لازم، استعلامات، میزان هزینه، فرایند و مدتزمان صدور، مطلع شوند و با ثبت درخواست خود اقدام به ارائه مدارک و مستندات لازم به صورت الکترونیکی کنند و بعد از طریق پیامک از وضعیت درخواست خود مطلع شوند.