انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
در مجمع عمومی فوقالعاده گروه فنآوا
۷ آذر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
افزایش سرمایه ۱۳۲ میلیارد تومانی گروه فنآوا در مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام گروه فنآوا به رأی گذاشته شد و با رأی ۷۵ درصد حاضران در این مجمع به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی فنآوا، مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام گروه فنآوا با دستور جلسه افزایش سرمایه شرکت امروز با حضور ۳۱.۹۷ درصد از سهامداران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حمیدرضا نایینی، مدیرعامل گروه فنآوا، گفت: «این گروه قصد دارد تا سال ۱۴۰۴ یکی از ۱۰ شرکت برتر در حوزه ICT باشد و طبق چشماندازی که شرکت تا سال ۱۴۰۲ برای خود ترسیم کرده، قصد دارد افزایش سرمایه خود را در سه بخش توسعه کسبوکارهای کنونی این شرکت، سرمایهگذاری در کسبوکارهای جدید و در آخر سرمایهگذاری خطرپذیر تقسیم کند.»
به گفته او، ۷۰ درصد این افزایش سرمایه در بخش توسعه کسبوکارهای گروه فنآوا صرف خواهد شد. در این رسته اصلیترین بخش سرمایهگذاری نیز در حوزه پرداخت الکترونیکی خواهد بود که از آن جمله میتوان به نوسازی پایانههای فروشگاهی و سرمایهگذاری در حوزه پوز و عرضه صندوقهای فروشگاهی در راستای افزایش سهم بازار این شرکت اشاره کرد. همچنین از دیگر برنامههای این شرکت در بخش توسعه ابزارهای جدید پرداخت و عرضه اپلیکیشن موبایلی است.
نایینی در ادامه با اشاره به اینکه بخش دیگری از این سرمایهگذاری نیز به راهکارهای مبتنی بر مراکز داده اختصاص یافته است چراکه گروه فنآوا قصد دارد تجهیزات زیرساختی و مراکز داده خود را ارتقا دهد ادامه داد: «در بخش دیگر نیز این شرکت قصد دارد در جهت تامین برق سالم و راهکارهای مبتنی بر امنیت قدم بردارد. از سوی دیگر این شرکت به دنبال ارتقای سیستم سختافزاری خود با هدف ورود به کسبوکارهای مبتنی بر ارتباطات ماهوارهای، بازارهای خارجی و توسعه خدمات ماهوارهای است. متوسط دوره بازگشت سرمایه در بخش توسعه کسبوکارها دو سال در نظر گرفته شده است.»
طبق برنامه تعیینشده این مجموعه ۲۰ درصد از میزان افزایش سرمایه برای سرمایهگذاری در کسبوکارهای جدید منظور شده است و هدفگذاری آن حوزه کسبوکاری جدید (NBL) است که گفته میشود اصلیترین اقدام در این بخش ایجاد سامانه مالیاتی کشور در نظر گرفته شده و مدتزمان بازگشت اصل سرمایه نیز حدود چهار سال است.
۱۰ درصد دیگر این افزایش نیز به سرمایهگذاری خطرپذیر اختصاص یافته که مرکز نوآوری نواتک با تمرکز بر حوزههای فینتک، هوشمندسازی و امنیت نقش جدی در این بخش ایفا میکند. بازگشت سرمایه در این بخش پنج سال پیشبینی شده است.
طبق گزارشی که هیاتمدیره فنآوا به مجمع عمومی ارائه داده، این افزایش سرمایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی تامین میشود.
در پایان این نشست افزایش سرمایه ۱۳۲ میلیارد تومانی گروه فنآوا به رأی گذاشته شد و با رأی ۷۵ درصد حاضران در این مجمع به تصویب رسید. همچنین با اصلاح بند ۵ اساسنامه نیز سرمایه شرکت از ۸۸ میلیارد تومان به ۲۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. طبق جزئیات مطرحشده در این نشست، حدود ۲۱ میلیارد تومان از این افزایش سرمایه مربوط به مطالبات حال شده شرکت و حدود ۱۱۱ میلیارد تومان آن نیز آورده نقدی است.