skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

در نشست «راز و رمز ارزهای دیجیتال» مطرح شد:

رگولاتوری حوزه رمزارز می‌تواند تاثیرات شگرفی روی کسب‌وکارهای مالی بگذارد

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۱ آذر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

فعالان حوزه فین‌تک و رمزارز بر این باورند که در صورت تنظیم‌گری صحیح برای حوزه رمزارز، این دسته از دارایی‌های دیجیتال قادر خواهند بود به اقتصاد دیجیتال ایران کمک کرده و تاثیری شگرف روی کسب‌وکارهای مالی داشته باشند.

به گزارش پیوست، رضا قربانی، عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در نشست «راز و رمز ارزهای دیجیتال» با بیان اینکه تجربه سال‌ها مبارزه جریان‌های سنتی مالی با فضای نوآورانه رمزارزها جواب نداده است و باید این واقعیت را قبول کرد که بازار رمزارزها و دارایی‌های دیجیتال به یک واقعیت تبدیل خواهد شد، گفت:‌ «با این وجود سوال‌های زیادی برای ما ایجاد می‌شود که ابزار مالی را که متعلق به هیچ کشور خاصی نیست چطور باید تنظیم‌گری و رگولاتوری کرد؟»

رضا قربانی، عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران

احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل پلتفرم اکسیر در این خصوص که رمزارزها چه آینده‌ای خواهند داشت، گفت: «دنیا در حال تغییر است. مکانیسم‌ها و الگوریتم‌های پولدار شدن در تمام دنیا عوض شده و سن میلیاردها پایین آمده و در کشورهای توسعه یافته به زیر ۲۵ سال رسیده است. از نظر من رمزارزها هم بخشی از این اکوسیستم و تغییر هستند و بلاک‌چین یک علم بوده که رمزارزها بخش کوچکی از این علم هستند. به خصوص در کشورهایی که مردم ممکن است به لحاظ اقتصادی با مشکل مواجه باشند می‌تواند روشی برای درآمدزایی باشد، هرچند که آفات و تهدیدهایی هم دارد.»

احسان قاضی زاده، مدیرعامل اکسیر

در ادامه این نشست، محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس در رابطه با نقش رمزارزها در پیشرفت اقتصادی و تحول یک کشور گفت:‌ «در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از GDP کشورهای پیشرفته، به بحث اقتصاد دیجیتال بازمی‌گردد و نقش آفرینی دارایی دیجیتال به عنوان یک دسته از دارایی دیجیتال بسیار روی رشد مالی و سیستم اقتصادی کشور اثر گذار است.»

او بر این باور است که رمزارزها برای شرایط امروز ایران می‌توانند بسیار کمک کننده باشند، چرا که در شرایطی که ابزارهای مالی کامل نیستند و ارتباطی با بازارهای مالی جهانی  نداریم، این ارتباط برای تامین مالی می‌تواند بسیار کارآمد باشد.

رمزارزها، راه نجات اقتصادی

در ادامه این برنامه حمیدرضا نایینی، مدیرعامل گروه فن‌آوا با اشاره به تاثیر رمزارزها بر حوزه کسب‌وکار گفت:‌ «کشور ما در حوزه رمزارز و فضا ایجاد شده در حال پیش رفتن پابه‌پای دنیا است؛ اما مسئله‌ مهم تاثیر همین رمزارزها بر کسب‌وکارهای دیگر است و این به نگاه‌ حاکمیت‌ها و دولت‌ها نسبت به این موضوع بستگی دارد. در این حوزه ابهاماتی وجود دارد و بیشتر به عنوان یک دارایی نامشهود به آن نگاه می‌کنیم اما اگر ایرادات این سیستم رفع شود و به بلوغ کافی برسد، می‌تواند در آینده به عنوان یک سیستم پرداخت جایگزین شود و قطعا قادر خواهد بود تاثیر بزرگی را روی کسب‌وکارهای مالی داشته باشد.»

حمیدرضا نائینی، مدیرعامل فن‌آوا

او ادامه می‌دهد: «از سمت دیگر کسب‌وکارهایی هم هستند که غیرمجازند و در زمینه پول‌شویی کار می‌کنند و با وجود رمزارزها این کسب‌وکارها در حال رونق گرفتن هستند. من تاثیر رمزارز روی کسب‌وکارها را به دو بخش تقسیم می‌کنم. یکی رمزارز برای کسب‌وکارهای موجود است که در این مورد رمزارز به عنوان یک تسهیلگر به آنها کمک می‌کند و دیگری اینکه رمزارز باعث شکل‌گیری کسب‌وکار می‌شود. مانند همین موضوع متاورس که یک پدیده و تکنولوژی جدید است و محرکش رمزارز و بلاک‌چین بود.»

محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس

قاسمی مدیرعامل مزدکس نیز در این باره با بیان اینکه یکی از مسائلی که رمزارزها به آن کمک می‌کنند، بحث تبادلات مالی است، گفت: «اما به نظر من، موضوع مهم‌تر، بحث تامین مالی با کمک رمزارزهاست. ما به دلیل محدودیت‌های موجود در ایران، تورم و نبود سرمایه‌گذار خارجی در حوزه کسب‌وکارها با مشکل مواجهیم و عملا بخشی از پروژه‌ها شروع نشده یا نتوانسته به دلیل این تامین مالی کارش را ادامه بدهد.»

https://pvst.ir/b99
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو