skip to Main Content
دیجی‌ پی
کانال بله پیوست
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

دستورالعمل ساماندهی آگهی‌های الکترونیکی خودرو ابلاغ شد:

پلتفرم‌های آنلاین آگهی خودرو باید آگهی‌دهندگان را احراز هویت کنند

۲۹ آبان ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

سکوهای درج آگهی آنلاین خودرو موظف شدند تا امکان احراز هویت آگهی‌دهندگان را از طریق سامانه امتا یا سماوا روی بسترهای الکترونیکی خود فراهم کنند.

به گزارش پیوست، طبق دستوالعملی که به منظور ساماندهی آگهی‌های الکترونیکی خودرو به اتحادیه کسب و کارهای مجازی ابلاغ شده است، تمامی بسترهای درج آگهی آنلاین خودرو باید امکان احراز هویت افراد آگهی دهنده را تا پایان آبان ماه روی بسترهای خود فراهم کنند؛ در این دستورالعمل قید شده آنها برای احراز هویت باید سامانه احراز هویت امتا یا سماوا استفاده کنند.

شهریور ماه ۹۹ نیز دادستانی طی نامه‌ای کسب و کارهای اینترنتی فعال در حوزه نیازمندی خودرو و مسکن را موظف کرده تا کاربران خود را از اول مهر از طریق سامانه امتا احراز هویت کنند. در آن زمان قید فقط یک سامانه برای احراز هویت مورد انتقاد جدی قرار گرفت حال در دستورالعملی که از سوی وزارت صمت به اتحادیه کسب و کارهای مجازی ابلاغ شده است برای احراز هویت ۲ سامانه به آنان پیشنهاد شده است.

هم‌اکنون تمامی سامانه‌های درج آگهی آنلاین مانند دیوار، شیپور و همراه مکانیک از  سرویس‌های احراز هویت برای کاربران خود استفاده می‌کنند برخی از آنان سرویس احراز هویت امتا را نیز روی بستر خود فعال کرده‌اند.

همچنین آنان باید امکان احراز صلاحت کسب و کارهای آگهی دهندگان خودرو را از طریق استعلام سیستمی مراجع مجوز دهنده از جمله سامانه مرکز امور اصناف و بازرگانان فراهم کنند. در این دستورالعمل قید شده است که برای تفکیک میان آگهی دهندگان خودروی شخصی و نمایشگاه‌دارانی که اقدام به آگهی خودروی خود در بستر آگهی‌های آنلاین می‌کنند، مرکز امور اصناف و بازرگانان باید نسبت به تعیین و ابلاغ آستانه تعداد آگهی بدون نیاز به پروانه صنفی اقدام کند.

این دستورالعمل در شرایطی از سوی وزارت صمت ابلاغ شده است که شیپور و دیوار به عنوان دو پلتفرم اصلی آگهی آنلاین در بازار در شرایط فعلی سقف مشخصی برای تعداد آگهی‌های منتشر شده از سوی افراد روی بسترهای خود تعیین کرده‌اند. در این دستورالعمل قید شده که تا اول آذر ماه باید پلتفرم‌های درج آگهی آنلاین امکا احراز صلاحیت کسب و کار آگهی‌دهندگان را روی بسترهای خود فراهم کنند.

کمیته نظارت بر کسب وکارهای مجازی مرکز اصناف ایران در مهرماه ۹۸ اقدام به تدوین چارچوب فعالیت نیازمندی‌های آنلاین کرده بود تا از طریق آن امکان نظارت بر آگهی‌های آنلاین وجود داشته و از سویی جلوی افزایش قیمت بی‌دلیل در بازار گرفته شود.

در آن چارچوب هر کاربر عادی پس از احراز هویت گروه‌های کالایی مسکن و خودرو احداکثر اجازه ثبت ۳ فقره آگهی در ماه را خواهد داشت البته کاربران صنفی پس از تایید توسط سامانه از محدودیت مذکور معاف می‌شوند. در این چارچوب پیش بینی شده است در صورت اتصال سامانه احراز هویت مشتریان به سامانه‌های تعیین مالکیت خودرو قید محدودیت تعداد آگهی برای مالک خودرو قابل تعدیل خواهد بود.

طبق دستورالعمل ابلاغ شده از سوی صمت به اتحادیه کسب و کارهای مجازی باید امکان احراز وجود خودروی آگهی شده از طریق استعلام سیستمی بیمه نامه شخص ثالث آن از سامانه بیمه مرکزی فراهم شود. این اقدام به منظور کنترل و جلوگیری از درج آگهی‌ صوری برای خودروهای ناموجود صورت گرفته است. برای اجرایی شدن این بند از دستورالعمل به پلتفرم‌ها تا ۵ أذر ماه فرصت داده شده است.

بر این اساس پلتفرم‌ها باید برای هر یک از احرازهای در نظر گرفته شده ( احراز هویت، احراز صلاحیت و احراز وجود خودرو) نشان مجزایی اختصاص دهند و وضعیت هر آگهی را از منظر این احرازها به بینندگان آگهی اطلاع دهند. یعنی پلتفرم‌ها روی هر آگهی مشخص کنند که شخص آگهی  دهنده احراز هویت شده یا خیر یا اگر نمایشگاه دار آگهی خودرو را منتشر کرده مشخص کند تا این نمایشگاه جواز کسب دارد یا خیر و همچنین بیمه نامه صادر شده آن را نیز مشخص کند. همچنین این پلتفرم‌ها باید تعداد آگهی‌های منتشر شده توسط یک اگهی دهنده خودرو را برای بینندگان آگهی مشخص کند.

https://pvst.ir/b7h

روزنامه‌نگاری را از سینما شروع کردم؛ با این تصور که یک روزنامه‌نگار باید از هر حوزه‌ای سر دربیاورد. خیلی زود اما یک اتفاق ساده مسیرم را به سمت روزنامه‌نگاری اقتصادی برد و پایم به تحریریه روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی و همشهری اقتصادی باز شد. زندگی حرفه‌ای من کلاً با همین اتفاق‌های ساده جلو رفته است. یکی دیگر از آنها باعث شد همکاری نیمه‌وقتی با هفته‌نامه عصر ارتباط را در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی شروع کنم. آن کار نیمه‌وقت خیلی زود تمام‌وقت شد و ۹ سال ادامه پیدا کرد؛ تا اینکه باز هم یک اتفاق، مسیر را عوض کرد. این بار مقصد پیوست بود؛ رسانه‌ای که همراه با همکارانم پایه گذاشتیم و سال‌هاست خانه حرفه‌ای من است. به‌عنوان یکی از بنیان‌گذاران پیوست، از سال ۱۴۰۱ سردبیری آن را بر عهده گرفتم؛ هرچند سردبیر شدن باعث نشد از خبرنگاری فاصله بگیرم. هنوز مصاحبه می‌کنم، گزارش می‌نویسم، سؤال می‌پرسم و دنبال سوژه‌ای می‌گردم که ارزش روایت کردن داشته باشد. تجارت، بانکداری و دولت الکترونیکی علاقه‌های قدیمی من هستند، اما در این سال‌ها تنظیم‌گری، اینترنت، اقتصاد دیجیتال و حالا هوش مصنوعی هم به آنها اضافه شده‌اند. بیشتر از خود فناوری، برایم این مهم است که فناوری و تصمیم‌هایی که درباره آن گرفته می‌شود چه تغییری در زندگی مردم و کسب‌وکارها ایجاد می‌کند. و احتمالاً اتفاق ساده بعدی، باز هم چیزی به این فهرست اضافه خواهد کرد.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو