مجلس تصویب کرد: برداشت عوارض آزادراهها از حساب بانکی
امکان پرداخت عوارض آزادراهها از حساب بانکی اشخاص فراهم میشود. به گزارش پیوست؛ نمایندگان مجلس…
۲۱ آذر ۱۴۰۳
۲۸ آبان ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
مجموعه دیوار به این نتیجه رسیده است که باید به جای توسعه دادن همه سرویسها از ظرفیت مجموعههای دیگر استفاده کند.
به گزارش پیوست، اشکان آرمندهی، مدیرعامل دیوار در نشست خوارزمی تاک در رابطه با اقدامات انجام شده در این مجموعه توضیح داد: «در سال ۹۷ با نگاه تخصصی به دسته بندی در دیوار سعی کردیم چه در سمت آگهی دهنده و چه در سمت کاربران، سرچ و دیزاین را بهبود بدهیم و در معامله ارزش بیشتری خلق کنیم و با ارائه سرویس کارنامه که کار کارشناسی خودرو را انجام میدهد، روی شفافیت و امنیت معاملات خودرو تمرکز کردیم و در سال ۹۸ سعی کردیم این تمرکز را در بخش املاک ایجاد کنیم. این تمرکز هم روی کاربران فروشنده بود و هم کسانی که از این طریق کسبوکار میکردند و تلاش شد که برای این افراد پنل اختصاصی برای تبلیغ مجزای خودرو یا املاک ایجاد کنند.»
او ادامه داد: «ما در سال ۹۹ تمرکزمان را اول از همه روی دسته استخدام و خدمات گذاشتیم که بحثی جدید است و برای آینده برنامه آن داریم تا با نوآوری در پلتفرممان از از شرکتها و گروههایی که میتوانند به کار اصلی دیوار کمک کنند همکاری کنیم تا تجربهای خوشایندتر برای کاربرانمان بسازیم.»
به گفته آرمندهی دیوار به این نتیجه رسیده است که باید تمرکز اصلی خود را روی مزیت اصلی دیوار گذاشته و به جای اینکه خودمان تمامی سرویسها را توسعه بدهیم، از مجموعههای دیگر کمک بگیریم و امسال همکاری با شرکتهای بیرونی را به عنوان مبنای کار قرار داده است.
آرمندهی با بیان اینکه هرکدام از دسته بندیهای دیوار خودشان به اندازه یک شرکت هستند و هر بخش مختلف چالش و دغدغه خودش را دارد و تمرکزش متفاوت است، گفت: «امیدواریم که همچنان بتوانیم مانند سالهای قبل در خلق یک تجربه خوشایند اثرگذار باشیم.»
او در خصوص شرایط دورکاری در این مجموعه با اشاره به اینکه دیوار از نخستین شرکتهایی بود با شروع کرونا شرایط دورکاری را فراهم کرد، گفت: «پیش از پاندمی کرونا هم ساعات کار ما منعطف بود و اینطور نبود که همه نیروها در یک ساعت واحد در مجموعه حضور پیدا کنند. بعد از پاندمی هم هرچند که بدنه اصلی شرکت در حدود دو سال دورکار بودند اما بعضی از تیمها مانند حقوقی و مالی نیاز به حضور داشتند که تلاش شد این حضور مدیریت شود.»
سید امیر اصغری، مدیر گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه خوارزمی در ادامه این نشست با بیان اینکه در حال حاضر قوه قضاییه برای گرفتن کد ثنا به حضور فرد نیازی ندارد و برای این منظور از پتانسیل بخش خصوصی استفاده میکند، ادامه داد: «برای ثبتنام بورس هم از مکانیسمهایی استفاده میشود که بورس متولی تولید آن نیست و از پتانسیل بخش خصوصی استفاده شده است. این سیگنال مثبت یعنی ما یک جایی به نتیجه رسیدیم که همه کار را یک مجموعه انجام ندهد و به طور مثال برای سرویسهای احراز هویت با مجموعههایی که این کار را انجام میدهند همکاری شود و از ظرفیت آن استفاده شود. در این بین اگر دانشگاه میتواند کاری را انجام بدهد، از کمک دانشگاه استفاده شود چرا که دانشگاه با پتانسیل بالای خود در بخش فنی و اجرایی میتواند در کنار شرکتها باشد اما آیا این دغدغه وجود دارد؟»
آرمندهی در پاسخ به اصغری گفت: «هرچند که پاندمی کرونا شرایط را چه برای دانشجویان و چه برای برگزاری چنین نشستهایی سخت کرد، اما مجموعه ما از این موضوع استقبال میکند.»
مدیر گروه مهندسی برق و کامپیوتر خوارزمی با اشاره به بحران نیروی انسانی در ایران گفت: «من تا سال پیش تماسهای زیادی از مدیران مجموعهها داشتم که نیروی انسانیشان با پیشنهاد مالی بهتر به شرکت رقیب رفته است اما در حال حاضر این گلایهها تبدیل به مهاجرت نیروی انسانی شده است. از سوی دیگر تحمل نیروی انسانی غیرکیفی هم برای مجموعهها سخت است. آیا این امکان وجود ندارد که نیروی انسانی با برگزاری کارگاههای آموزشی از دانشگاه گلچین شود؟»
مدیرعامل دیوار در این رابطه پاسخ داد: «ما اخیرا در تابستان کمپ تابستانهای برای نیروی انسانی بیتجربه برگزار کردیم، نیروهایی که تجربه کار نداشتند و از دانشگاه آمده بودند. ما توانستیم در این مدت ۳۰ نیرو جذب کنیم و مایلیم در این رابطه تعامل بیشتری با دانشگاه برگزار کنیم. امروز بزرگترین چالش ما نیروی انسانی است و شرایط فعلی کار را برای نگهداشت نیرو سخت میکند.»