استفاده از کلمه پرستار «آسانیسم» استارتآپ حوزه سلامت را پلمب کرد
دفتر پلتفرم آسانیسم، استارتآپ حوزه مراقبت از سالمندان با شکایت وزارت بهداشت در روز چهارشنبه…
۲۱ مهر ۱۴۰۳
۱ آذر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تحقیقات انجام شده روی ۲۹۴ فعال ملکی در انگلستان نشان میدهد، اینترنت پرسرعت به یکی از مهمترین فاکتورهای خریداران خانه تبدیل شده است.
به گزارش پیوست، طبق تحقیقات موسسه Omdia برای هواوی، سازنده گوشی هوشمند و ارائه دهنده تجهیزات مخابراتی، انجام داده است سوالات مربوط به اینترنت و معمولا پهنباند «کاملا فیبری» از آغاز پاندمی ۶۹ درصد بیشتر شده است.
طبق دادههای این تحقیقات، ۳۴ درصد از خریداران به دنبال سرعت ۳۰۰ مگابیت و بالاتر هستند و طبق اعلام ۳۳ درصد از فعالان ملکی، چنین اینترنتی ۵ هزار پوند به قیمت خانه اضافه میکند. این در حالی است که ۲۳ درصد از خریداران سرعتی بالاتر یعنی یک گیگابیت را درخواست کردهاند.
براساس تحقیقات انجام گرفته، مهمترین فاکتورها برای خریداران ملک انگلستان عبارتند از:
جیمز هامرستون پاپ از شرکت ملکی Purple Bricks میگوید: «در بسیاری از موارد اینترنت خوب یکی از بایدهای مشتریان است. وایفای ضعیف و آنتندهی نامناسب از موضوعاتی است که باعث برهم زدن معامله میشود و گاهی اوقات اگر مردم حس کنند که پهنباند و سیگنالهای گوشی به انداز کافی خوب نیست از خرید منصرف میشوند.»
تحقیقات شرکت آفکام، رگولاتور مخابراتی، نشان میدهد که ۱۸.۲ میلیون خانه (۶۲ درصد)های انگلستان به اینترنت ۳۰۰ مگابیتی یا سریعتر دسترسی دارند. اما تنها کسری از آنها هزینه این سرعت بالا را پرداخت کرده و درواقع از این امکانات استفاده میکند. به همین دلیل است که میانگین سرعت اینترنت در انگلستان ۵۰.۴ مگابیت است.
تحقیقات نشان میدهد که پهنباند مناسب در اسکاتلند و جوب غرب مهمترین فاکتور برای خریداران خانه است.
اما شرکت ملکی Foxtons که در لندن فعالیت دارد میگوید با اینکه اینترنت «به ویژه از آغاز پاندمی کوئید-۱۹» برای خریداران مهم است اما معمولا دیگر فاکتورها اهمیت بیشتر دارند.
یکی از نمایندگان این شرکت میگوید: «انتخاب ملک یک تصمیم بسیار پیچیده است که به فاکتورهای متعددی بستگی دارد.»
«طبق تجربه ما، قیمت و ارزش دریافتی در ازای پول، اندازه و نوع ملک، وضعیت فضای بیرونی و همچنین نزدیکی به امکانات رفاهی و مدارس از جمله مهمترین فاکتورها در فرایند تصمیم گیری هستند.»
منبع: BBC