از رجیستری آیفون خبری نیست؛ مردم همچنان میخرند
حدود ۲ ماه از استقرار دولت چهاردهم میگذرد، در این مدت بسیاری از افراد براساس…
۱۵ مهر ۱۴۰۳
صبح امروز بیتکوین و اتریوم هردو اوج قیمت جدیدی را به ثبت رساندند
۱۸ آبان ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
قیمت بیتکوین امروز از مرز ۶۸ هزار دلار گذشت و اتریوم نیز اوج قیمت ۴۸۰۰ دلار را به ثبت رساند. سرمایهگذاری شرکتی را میتوان یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت دانست. گزارش CoinShares نشان میدهد تا همین جای سال ۲۰۲۱، سرمایهگذاری صندوقهای سرمایه از مجموع سال ۲۰۲۰ فراتر رفته است. براساس این گزارش جریان داراییهای دیجیتالی به سمت صندوقهای مدیریت سرمایه در ۱۲ ماه گذشته دائما در حال رشد بوده است.
به گزارش پیوست، با توجه به بررسیهای کوینشیرز در یک گزارش جدید، جریان ورودی داراییهای دیجیتالی در بین مدیران دارایی کریپتو به ۸/۹ میلیارد دلار رسیدهاست، در حالی که هنوز ۷ هفته از سال جاری میلادی باقیاست، مجموع این داراییها ۲/۲ میلیارد دلار از مجموع سرمایهگذاریهای سال ۲۰۲۰ فراتر رفته است.
طبق دادههای این گزارش، بیتکوین دو سوم از خرید مدیران صندوقهای سرمایهگذاری را تشکیل میدهد و صندوقها تا اینجای سال ۶/۴ میلیارد دلار بیتکوین خریداری کردهاند. اتریوم دومین ارز پرطرفدار این صندوقهای سرمایه است با یک میلیارد دلار، سهم ۲۵ درصد از این سرمایهها را به خود اختصاص داده است.
جیمز باترفیل، استراتژیست سرمایهگذاری کوینشیرز، میگوید: «اتریوم هفته گذشته با سهم ۳۱ میلیون دلاری از جریان ورود صندوقهای سرمایه چهره مثبتی را از خود نشان داد. بهبود قیمت و افزایش جریان ذخیره اتریوم باعث شده تا داراییهای تحت مدیریت اتریومی به رکورد ۲۰ میلیارد دلار برسد.»
بیتکوین با اینکه هنوز هم با گذشت ۱۲ سال سلطنت بر این صنعت پادشاه بلامنازع کریپتو محسوب میشود اما کمتر کسی میتواند از رشد دیگر بازیگران و بلاکچینهای تاثیرگذار این حوزه به ویژه اتریوم چشم پوشی کند. اتریوم حالا با بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه در حدود ۲۰ درصد بازار کریپتو را از آن خود کرده و در عین حال سهم ۷۲ درصدی بیتکوین در ابتدای سال ۲۰۲۱ به حدود ۴۴ درصد کاهش یافته است.
براساس آمار وبسایت کوینکپمارکت، اتریوم، بایننسکوین، سولانا، تتر کاردانو و ریپل ارزشمندترین سکههای بازار پس از بیتکوین هستند. سولانا و کاردانو که از آنها با نام «قاتلان اتریوم» هم یاد میشود به ترتیب در هفت روز گذشته ۲۳ و ۹ درصد رشد کردهآند.
اتریوم، سولانا و کاردانو همگی به عنوان بلاکچینهای مادر برای امور مالی نامتمرکز یا دیفای شناخته میشوند. کاربران و توسعه دهندگان اپلیکیشنهای نامتمرکز برای توسعه نرمافزارها و صدور توکن از این پلفترمها استفاده میکنند.
با اینکه اتریوم مقصد اصلی منابع مالی دیفای و یا صدور توکن است اما سولانا و کاردانو هم هرکدام با رفع یکی از مشکلات اصلی این شبکه یعنی هزینه گس (کارمزد تراکنش) بالا در تلاشند سهمی از این بازار را به خود اختصاص دهند. دو شبکه رقیب اتریوم با سرعت بسیار بالا و هزینه حالا توانستهاند در سال ۲۰۲۱ سرمایه زیادی را جذب خود کنند و مجموعا حدود ۱۴۶ میلیارد دلار سرمایه را در خود جای دادهاند.