مدلهای پیشرفته هوش مصنوعی چینی منتشر میشوند
شرکت تحقیقاتی مینیمکس از نسل جدید مدلهای خود به نام MiniMax-01 رونمایی کرد. این مدل…
۲۹ دی ۱۴۰۳
زیرساخت، رگولاتوری و سازمان فناوری اطلاعات آماده تغییر مدیران ارشد
۸ شهریور ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۹ آبان ۱۴۰۰
پس از آغاز به کار عیسی زارعپور به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم، خبرهایی از آغاز تغییرات در معاونتهای این وزارتخانه و گزینههای احتمالی که بر صندلی این معاونتها خواهند نشست شنیده میشود که در این میان نام محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات سابق نیز وجود دارد.
به گزارش پیوست، هرچند هنوز تغییرات قابل انتظار در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز نشدهاند؛ اما گزینههای احتمالی مختلف از منابع متفاوت در این زمینه شنیده و گفته میشود تغییرات فعلا در حد معاونتهای وزارتخانه رخ خواهد داد و نامهای مطرح شده، بیشتر از اعضای درون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند.
محمدجواد آذری جهرمی که در گفتوگویی با پیوست اعلام کرده بود پس از دوران وزارت خود به شرکت زیرساخت باز میگردد و امروز (۸ شهریور) نیز عکسهایی از او در این شرکت منتشر شد. اکنون شنیده میشود جهرمی به عنوان یکی از گزینههای هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح است. همچنین نام او برای قرار گرفتن در ترکیب هیات مدیره شرکت مخابرات ایران مطرح شده است که با توجه به اختلافات جهرمی و سهامداران شرکت مخابرات، این موضوع عجیب به نظر میرسد.
اما احتمال دیگری که برای آینده کاری آذری جهرمی مطرح شده و به گوش میرسد، حضور او در سطح ملی در شبکه ملی اطلاعات است.
افرادی که نام آنها به عنوان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مطرح شده است، سه گزینه احتمالی از اعضای این سازمان و یک گزینه احتمالی از بیرون دیده میشود.
مسعود همدانلو که اکنون قائم مقام این سازمان به شمار میرود، نامی است که برای تصدی رگولاتوری مطرح شده است. همچنین مجید حقی، معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات این سازمان نیز دیگر گزینهای است که نام او شنیده میشود و در کنار او علیمحمد منتظری، معاون راهبردی و توسعه بازار این سازمان نیز در میان گزینهها قرار داد. اما در مقابل نام علیرضا شاهمیرزایی نیز به عنوان رگولاتور آینده مطرح شده است. شاهمیرزایی هماکنون عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی و معاون سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) است.
برای سازمان فناوری اطلاعات که امیر ناظمی ریاست آن را برعهده داشت نیز سه نام شنیده شده است.
اولین کاندیدا برای ریاست این سازمان، علیاصغر انصاری است که سالها در سازمان فناوری اطلاعات سمتهای مختلفی داشت و پروژههایی مانند آموزش الکترونیکی و سلامت الکترونیکی را در این سازمان مدیریت کرد. او در دورهای معاون توسعه سازمان فنآوری اطلاعات سازمان شد و پس از آذر ۹۹ رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.
در کنار انصاری، نام دیگری که این روزها شنیده میشود، مهدی کریمی نیسیانی، معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات این سازمان است. کریمی نیسیانی در دوره وزارت محمود واعظی، معاون طرح و توسعه و فناوریهای نوین شرکت ارتباطات زیرساخت بود و اکنون نیز نام او به عنوان یکی از گزینههای مدیرعاملی شرکت زیرساخت، نیز مطرح شده است.
دیگر نامی که برای ریاست سازمان فناوری اطلاعات نامش شنیده میشود، محمد شریفخانی است که مسئولیتهایی نظیر رئیس مرکز فضای مجازی سازمان صداوسیما و معاونت تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر فضای مجازی را برعهده داشته است؛ اما در اردیبهشت ۹۹ از سمت خود کنار رفت.