دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
مدیرعامل جیرینگ:
۱۷ مرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل جیرینگ معتقد است مغفول ماندن کیف پول در سالها اخیر به دلیل سختگیریهای رگولاتور در سالهای گذشته بوده است اما حالا شرایط تغییر کرده و به زودی اتفاقات خوبی در این حوزه خواهد افتاد.
به گزارش پیوست، حسام حبیبالله، مدیرعامل جیرینگ در نشست فعالان رسانهای حوزه فینتک که به مناسبت روز خبرنگار و به میزبانی این شرکت برگزار شد، گفت: «اقتصاد دنیا به مفهوم تولید ناخالص داخلی کشورها در سال ۲۰۲۰ چیزی در حدود صد تریلیون دلار بوده است و جالبتر اینکه ۲۵ درصد از این عدد یعنی ۲۵ تریلیون دلار آن را اقتصاد دیجیتال به خود اختصاص داده است که از این رقم، نقش فناوری و صنایع مالی حدود هشت هزار میلیارد دلار بوده است. این در حالی است که نقش اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی ایران، بعید است در خوشبینانهترین محاسبات چیزی بیشتر از ۵الی ۶ درصد برسد.»
حبیب الله معتقد است با همتی جمعی و تلاشی شبانه روزی از سمت صنایع و شرکتهای دولتی و خصوصی و بازتاب رسانهای میتوان این عدد را در هشت سال آینده به ۱۰ درصد رساند.
مدیرعامل جیرینگ در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص مغفول ماندن کیف پول در ۱۰ سال گذشته گفت: «واقعیت این است که استفاده از ابزارهای جدید نیازمند رسیدن زمان خودش و بلوغ کامل هم از سوی کاربران، هم از سوی کسبوکار و هم از سمت حاکمیت است. در سال ۹۲ رگولاتور خیلی سفت و سخت با موضوع کیف پول برخورد کرد اما حالا اصول حاکم بر فعالیت شرکتهای کیف پول تصویب شده است و حتی بنا نیست به هیچکدام از شرکتها مجوز بدهند؛ یعنی رگولیشن تا این حد عقب رفته است که گفته فقط خودتان را با شرایط تطبیق بدهید.»
حبیبالله با بیان اینکه باید امروز را به فال نیک گرفت و باز شدن فضا توسط حاکمیت اتفاق خوبی است، ادامه داد: «اگرچه این ۱۰سال بازهای طولانی بود و میتوانستیم خیلی سریعتر به نقطه امروز برسیم، اما حالا برای مردم هم در این مدت جذابیت ایجاد شده و کیف پولهای خوبی شکل گرفته و رشد کرده است. من فکر میکنم در آیندهای نزدیک شاهد اتفاقات خوبی برای جیرینگ خواهیم بود.»
او در ادامه افزود: «خواهش من از رسانهها این است که کمک کنند مفهوم استفاده از کیفپول به درستی جا بیفتد. ممکن است کاربر در مواجهه با کیفپول فکر کند چرا باید یک بار پولش را در کیف پول بریزد و دوباره آن را خرج کند؟ بخشی از پاسخ دادن به این مسئله برعهده شرکتهاست که شبکه پذیرندگی را افزایش بدهند تا مردم ۷۰، ۸۰درصد نیازهای روزانه خود را از طریق کیفپول تهیه کنند و بخش دیگر آن به خود مردم باز میگردد که علاقمند باشند مدل پرداخت خود را به سمت کیفپول ببرند؛ البته حتما در یکی دوسال آینده مدلهای تشویقی برای کاربران در نظر گرفته خواهد شد اما نباید از اهمیت فرهنگسازی توسط رسانهها غافل شد.»
در پایان این برنامه از آکادمی فینتک ایران رونمایی شد. این آکادمی که به صورت مشترک توسط مجموعه «جیرینگ» و «راه پرداخت» راه اندازی شده، قرار است مرجعی برای آموزش فناوریهای مالی به رگولاتورها و تصمیمگیران، کسبوکارها و مردم باشد. آکادمی فینتک ایران در هفتههای آتی قصد دارد اولین برنامه خود را برگزار کند.