skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گفت‌وگو با محمد تیموری سرپرست بازاریابی شرکت توسعه سامانه بهنگام غدیر

جنگ، جنگ محتواست

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۶ شهریور ۱۳۹۴

زمان مطالعه : ۹ دقیقه

شماره ۲۷

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸

شرکت توسعه سامانه بهنگام غدیر یا آی‌سیما از شرکت‌های فعال در حوزه آی‌پی‌ تی‌وی است که از دو سال پیش فعالیت خود را در این حوزه آغاز کرده و در حال حاضر امیدوار است با دریافت نمایندگی از سوی صدا و سیما بتواند به عنوان اپراتور ارائه‌دهنده محتوای صوتی و تصویری از شش ماه دوم امسال به صورت جدی سرویس خود را به مردم عرضه کند. آنها یکی از پنج شرکتی هستند که توانسته‌اند در گام نخست و از میان ۱۱ شرکت صلاحیت فعالیت در این حوزه را از صدا و سیما دریافت کنند.

در خصوص مزایده‌ای که برای انتخاب پنج اپراتور از سوی صدا و سیما برگزار شد و ۱۳ شرکت اعلام آمادگی کردند، توضیح می‌دهید؟ در مورد این موضوع کمی به عقب برمی‌گردم زیرا برداشتی که رسانه‌ها از این موضوع دارند با مسائلی که ما درگیرش هستیم، متفاوت است. الان ما بر سر گرفتن مجوز فعالیت از حاکمیت دغدغه داریم. حدود چهار پنج ماه پیش به ما ابلاغ شد که برای آغاز فعالیت باید از سه مرجع مختلف مجوز بگیریم. بدین معنا که اگر هر موسسه‌ای بتواند این سه مجوز را بگیرد، قابلیت راه‌اندازی سامانه آی‌پی ‌تی‌وی را دارد و البته در این قضیه چالش‌هایی در حاکمیت وجود دارد. این مجوز باید از سازمان صدا و سیما، وزارت ارشاد و سازمان مقررات دریافت شود. حال با توجه به این بخشنامه ما برای راه‌اندازی این سامانه باید از هر سه سازمان مجوز می‌گرفتیم تا بتوانیم این سامانه را راه‌اندازی کنیم. این بخشنامه که گفتید از طرف کدام نهاد صادر شده بود؟ از سوی سازمان شورای عالی فضای مجازی صادر شده بود و البته این بخشنامه‌ای است که من ندیده‌ام؛ فقط به صورت خبر در روزنامه خوانده‌ام. بخش VOD مربوط به وزارت ارشاد است و ما می‌توانیم از آن درآمدزایی کنیم. بخش آی‌پی‌ تی‌وی مربوط به صدا و سیماست؛ یعنی تلویزیونی که بر بستر IP باشد و سازمان صدا و سیما باید به عنوان متصدی بر ما نظارت کند. بحث زیرساخت نیز در حیطه سازمان تنظیم و مقررات است و ما از هر سه نهاد مجوز گرفتیم و از دو سال گذشته تلاش کردیم مجوزها را همزمان بگیریم. با سازمان صدا و سیما به واسطه سروش رسانه یک قرارداد بستیم و در این قرارداد ضمانت‌هایی را سازمان صدا و سیما بر عهده گرفت و در مقابل هم ما ضمانت‌هایی را تقبل کردیم که ما ضمانت‌های خود را به سرانجام رساندیم اما صدا و سیما...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۲۷ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۲۷ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/2qz
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو