انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲ مرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳ مرداد ۱۴۰۰
شرکت ویزا در قراردادی به ارزش 962 میلیون دلار برای خرید شرکت کارنسیکلود که در زمینه پرداخت برون مرزی فعال است اقدام کرد. نرمافزار کارنسیکلود به پرداختهای برون مرزی بانکها و دیگر شرکتهای امورمالی کمک میکند.
به گزارش پیوست به نقل از CNBC، ویزا در چند ماه اخیر سرمایهگذاریهای عظیمی روی فینتک داشته و در ماه ژوئن نیز فینتک سوئدی تینک (Tink) را به قیمت 2.1 میلیارد دلار خریداری کرد. قرارداد ویزا با تینک پنج ماه پس از آن منعقد شد که فشار قانونگذاران باعث شد تا ویزا از یک قرارداد 5.3 میلیارد دلاری برای خرید پلتفرم بانکداری باز پلید (Plaid) عقب نشینی کند.
قرارداد ویزا با کارنسیکلود 962 میلیون دلار ارزش دارد. ویزا پیش از این در ابتدای سال 2020 نیز یک دوره جذب سرمایه برای کارنسیکلود را رهبری و 80 میلیون دلار روی این فینتک سرمایهگذاری کرد. درنتیجه سهام این شرکت در کارنسیکلود از مجموع مبلغ قرارداد خرید کسر میشود.
کارنسیکلود که در سال 2007 در لندن پایهگذاری شد یکی از فینتکهای بیشمار لندنی است که پشت صحنه فعالیت کرده و به بانکها و اپلیکیشنهای پرداختی مثل مونزو، استارلینگ و ریوالت کمک میکند.
کالین آستروسکی، خزانهدار بینالمللی ویزا میگوید: «مشتریان و کسبوکارها بیش از پیش انتظار شفافیت، سرعت و سادگی را در پرداختهای بینالمللی دارند.»
او اعلام میکند: «با خرید کارنسیکلود، ما میتوانیم از مشتریان و شرکای خود پشتیبانی کرده و از دشواری پرداختهای برون مرزی بکاهیم و تجربه خوبی را برای مشتریان خود رقم بزنیم.»
سهام ویزا به لطف افزایش پرداختهای دیجیتال در دوران پاندمی در سال گذشته 23 درصد رشد کرده است.
طبق گزارش کرانچبیس (Crunchbase) که اطلاعات تجاری و مالی شرکتها را ارائه میکند، ویزا با خرید کارنسیکلود دومین قرارداد بزرگ خود در سال جاری را منعقد کرد. این شرکت ماه گذشته نیز فینتک سوئدی تینک را خریداری کرد.
اقدامات اخیر ویزا را میتوان بخشی از رقابت این شرکت با مسترکارت در زمینه فینتکها دانست؛ در چند سال اخیر و به ویژه در دوران پاندمی، تراکنشهای بانک به بانک و روشهایی مثل کیف پول مجازی جذابیت زیادی پیدا کردهاند.
کارنسی کلود بیش از 160 میلیون دلار سرمایه از سرمایهگذاران بزرگی مثل GV، بازوی سرمایهگذاری الفابت شرکت مادر گوگل، بانک فرانسوی بیانپی پاریباس و هلدینگ ژاپنی SBI ، فعال در زمینه خدمات امور مالی، جذب کرده است.
مایک لاون (Mike Laven)، مدیرعامل کارنسیکلود میگوید: «با پیوستن به ویزا، طراحی دوباره جریان پول در اقتصاد جهانی هیجانانگیزتر شد. با ترکیب تخصص کارنسیکلود در حوزه فینتک و شبکه ویزا میتوانیم ارزش بیشتری را در اختیار کسبوکارهایی بگذاریم که به صورت میانمرزی پول جابهجا میکنند.»
کارنسیکلود که 500 مشتری بانکی و تکنولوژی در بیش از 180 کشور دارد دفتر اصلی خود را در لندن نگه میدارد و تیم مدیریت ارزی این شرکت نیز به شکل فعلی باقی خواهد ماند. البته به گفته ویزا این قرارداد هنوز باید از سوی رگولاتوری تایید شده و دیگر شرایط نهایی شدن قرارداد نیز برقرار شوند.