skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ششمین دوره مسابقات ICT Challenge مجازی برگزار می‌شود

۲۹ خرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

ششمین دوره مسابقات چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات ICT Challenge در تاریخ ۲۴ و ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌شود. ثبت نام در مسابقات آغاز شده و تا ۱۵ تیرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه صنعتی شریف، ششمین دوره مسابقات ICT Challenge به همت گروه Sharif ICT و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز نوآوری فناوری اطلاعات دانشگاه شریف با تمرکز بر زبان‌های برنامه‌نویسی Java، PHP، Python، Node JS، Go Lang و .Net به تاریخ 24 و 25 تیر ماه سال 1400 به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود.

این مسابقات تحت قوانین خاص و در جهت حل چالش‌های موجود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار می‌شوند. نهایتا شرکت‌کنندگان در این مسابقات جهت اشتغال به شرکت‌های فعال این حوزه معرفی خواهند شد.

این رویداد با تمرکز بر زبان‌های برنامه‌نویسی پرکاربرد و پرطرفدار طراحی شده و کلیه تیم‌ها و استارت‌آپ‌های فعال در این حوزه می‌‌توانند بدون هیچ محدودیتی در این مسابقات شرکت کنند.

روند برگزاری مسابقات در دو روز و دو مرحله است. در مرحله اول مهارت حل مسئله تیم‌ها مورد سنجش قرار می‌گیرد. به این صورت که شرکت کنندگان در ابتدای مسابقه با ورود به پروفایل کاربری خود در سامانه مسابقات حدود ۸ الی ۱۲ سوال که از چالش‌های واقعی در حوزه برنامه‌نویسی است و توسط کمیته ارتباط با صنعت رویداد طراحی شده را دریافت خواهند کرد.

سپس شرکت‌کنندگان تا ساعت ۱۰ صبح روز دوم فرصت دارند تا چالش‌های مطرح شده را حل کرده و پاسخ را در سامانه مسابقات بارگذاری کنند. در کل این مدت تیم داوری و تیم منتور‌ها به صورت کامل در کنار شرکت‌کنندگان هستند و به سوالات آنها پاسخ خواهند داد.

راهیابی به مرحله دوم این مسابقه وابسته به امتیازگیری در مرحله اول است. مسابقات با تمرکز بر زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف اجرا می‌شود. بنابراین سوالات طراحی شده برای هر زبان‌ برنامه‌نویسی متفاوت است. هر چالش یک امتیاز مشخص دارد و تیم‌ها با حل چالش‌ها امتیاز مربوطه را دریافت می‌کنند.

هر تیم می‌تواند یکی یا کلیه زبان‌های برنامه‌نویسی را انتخاب کند و با حل چالش‌ها، امتیازات بیشتری را دریافت کند. در نهایت ۱۰ تیمی که بیشترین امتیازات را کسب کرده باشند به مرحله دوم رویداد راه پیدا می‌کنند.

در مرحله دوم خلاقیت، نوآوری و ایده‌پردازی تیم‌ها مورد سنجش قرار خواهد گرفت. در روز دوم مسابقات تیم‌هایی که بیشترین امتیاز را دریافت کردند توسط کمیته داوری رویداد معرفی خواهند شد. تیم‌های برتر باید طبق برنامه زمان‌بندی اعلام شده، جهت ارائه در جلسه پرسش و پاسخ آماده شوند. به این صورت به هر تیم حدود ۱۵ دقیقه وقت داده می‌شود تا با طراحان چالش‌ها به بحث و گفت‌وگو بنشینند.

تیم داوری شامل اساتید دانشگاه و افراد متخصص فنی شرکت‌های سرمایه‌گذار فعال در این حوزه است. کلیه این مراحل به صورت مجازی و آنلاین اجرا خواهد شد و تمامی شرکت‌کنندگان می‌توانند به صورت مستقیم این مراحل را مشاهده کنند.

با توجه نمره فنی هر تیم در مرحله اول و نمره ارائه حضوری در مرحله دوم تیم‌های برتر مشخص می‌شود و جوایز نقدی خود را دریافت خواهند کرد.

https://pvst.ir/aae

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو