میزان فروش شرکت خدمات انفورماتیک در ۹ ماهه امسال به ۵ هزار میلیارد تومان رسید
شرکت خدمات انفورماتیک در دوره مالی ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ با حجم فروش ۵ هزار…
۳۰ دی ۱۴۰۳
۱۱ خرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مایکروسافت سیاستمداران هفت بازار آسیا اقیانوسیه از جمله سنگاپور و اندونزی را گرد هم آورده و قصد دارد اشتراکگذاری اطلاعات تهدید و منابع را بین این بخشهای دولتی تسهیل کند. این فروشنده نرمافزار آمریکایی میگوید که برای مبارزه با تهدیدهای بزرگ امنتیت به تلاش «جمعی» در جهان نیاز است.
به گزارش پیوست به نقل از زدنت، این شرکت میگوید که حملات بدافزاری و باج افزاری در منطقه آسیا اقیانوسیه بالا رفته و به ترتیب 1.6 و 1.7 درصد بیشتر از میزان جهانی آن است. مایکروسافت با اشاره به گزارش تهدیدهای مربوط به سال 2019 میگوید که بازارهای در حال رصد توسعه مثل اندونزی، هند و سریلانکا آسیبپذیرترین بازارهای سال گذشته نسبت به تهدید بودند.
مایکروسافت افزود که جرایم سایبری نه تنها باعث ضرر مالی میشوند بلکه فعالیتهایی را نیز از کار انداخته و خطر امنیت ملی و کاهش اعتماد به اقتصادهای دیجتال را به دنبال دارند.
مایکروسافت با اشاره به الزام همکاری برای مبارزه با جرایم سایبری روز دوشنبه کنسول مدیریت امنیت سایبری بخش عمومی را برای آسیا اقیانوسیه راه اندازی کرد تا سیاستمداران دولتی و آژانسها را متحد کند. هدف برقراری ارتباط بین این سازمانها و بهبود روند اشتراک گذاری عملکردها است. این کشور امیدوار است که این کار به صورتی «زمانبندی شده و باز» باعث تبادل اطلاعات تهدید و تکنولوژی شود و منطقه را در جایگاه بهتری برای پاسخ به حملات سایبری قرار دهد.
مایکروسافت میگوید که 15 سیاستمدار از سنگاپور، اندونزی، کره جنوبی، مالزی، تایلند، برنئو و فیلیپین به این کنسول پیوستهاند و متخصصان امنیت سایبری مایکروسافت نیز از این کنسول پشتیبانی میکنند. این فروشنده میگوید که اعضا باید هر سه ماه به صورت مجازی با هم دیدار کنند و دائما اطلاعات تهدیدهای سایبری و محصولات امنیت سایبری را با هم به اشتراک بگذارند.
سه عضو بنیانگذار این کنسول از مالزی، کره و تایلند هستند. با این حال مایکروسافت اعلام نکرده است که دیگر سیاستمداران حاضر از کدام آژانس دولتی یا کدام دولت هستند. این شرکت تنها اعلام کرده است که اعضای این کنسول از «رهبران دولتی، سیاستمداران، قانونگذاران و سهام داران صنعتی» هستند.
در حال حاضر مایکروسافت اعلام کرده است که اعضای این کنسول بخشی از یک فروم خواهند بود که به «اکوسیستم مشاوران صنعتی امنیت سایبری» شکل میدهد. این موضوع باعث میشود تا اعضا به آموزش امنیت، ورکشاپ و دورههای آزمایشگاهی دسترسی داشته باشند. مایکروسافت میگوید که هدف تسهیل مهارتهای امنیت سایبری و دیجیتال در دولتهای شرکت کننده است.
این شرکت میگوید از آنجایی که زیرساخت تکنولوژی در مالکیت شرکتهای خصوصی است و توسط آنها اداره می شود، دولتها باید با شرکتهای تکنولوژی متحد شوند تا استراتژی های امنیت سایبری را هدایت کرده و از این منطقه دربرابر مهاجمان محافظت کنند.
یون چانگ هی، محقق ناظر در مرکز استراتژی هوش مصنوعی و آینده کره در آژانس جامعه اطلاعات ملی کره میگوید: «اطلاعات جمعی دولتهای آسیا اقیانوسیه برای اشتراکگذاری بهترین فعالیتها و استراتژیها ضروری است و این کار امکان رفع چالشهای امنیت سایبری را با سرعت بیشتر و با زمان بندی مناسب فراهم میکند.»
یون میگوید: «این همکاری با توجه به چشم انداز مشابه دولتها باعث میشود تا چند گام از مهاجمان عقب بیافتیم و استانداردهای مناسبتری را برای اکوسیستم امنیت سایبری تدوین کنیم.»
آمورن کامکوئی، کاپیتان و معاون دبیرکل آژانس امنیت سایبری دولت تایلند، میگوید: «کنسول اجرایی امنیت سایبری یک پلتفرم کاربردی برای همکاری بین دولتها است. هرچه روابط قویتری به واسطه این کنسول ایجاد کنیم، میتوانیم زودتر تهدیدها را شناسایی کنیم و پیش از اینکه تاثیرات جرایم سایبری باعث یک «پاندمی دیگر» برای جهان سایبری شود از آنها جلوگیری کنیم.»
منبع: ZDNet