skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دردسر‌های پروژه‌ای که هیچگاه اجرایی نشد

شکایت چند میلیون دلاری یک صندوق سرمایه از تلگرام بر سر پروژه رمزارزی این پلتفرم

۶ خرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

شرکت سرمایه گذاری خصوصی داوینچی شکایتی را علیه تلگرام به دلیل اجرایی نشدن پروژه‌ای که این شرکت چند میلیون دلار در آن سرمایه‌گذاری کرده مطرح کرده است.

به گزارش پیوست به نقل از دیکریپ، در این شکایت که در دادگاهی در لندن مطرح شده آمده است که در حالی تلگرام پیشنهاد داده که مبلغ سرمایه‌گذاری صورت گرفته از سوی این شرکت سرمایه‌گذاری را به آنان برگرداند که برای تصمیم‌گیری در این خصوص فقط ۲۴ ساعت به آنان مهلت داده شده و پیشنهاد این پیام‌رسان ۲۴ ساعت قبل از مهلت تعیین شده به دست آنان رسیده است. صندوق سرمایه داوینچی مدعی است که این فرصت کوتاه باعث شده تا سرمایه‌گذاران نتوانند به خوبی تصمیم گیری کنند.

داوینچی پیشتر نیز در ماه فوریه همین سال به تلگرام درمورد شکایت خود هشدار داده بود.

طبق پرونده ارائه شده به کمیسیون بورس و اوراق بهاردار آمریکا SEC، صندوق Distuptive Era که توسط صندوق سرمایه‌ داوینچی مدیریت می‌شود، توافقنامه‌ای برای خرید ۷۲/۱ میلیون از توکن‌های گرام را در سال 2018 با تلگرام امضا کرده و حداقل ۴۵/۴ میلیون دلار به تلگرام پرداخت کرده است.

شبکه باز تلگرام چه بود؟

شبکه باز که پیشتر به با نام شبکه باز تلگرام شناخته می‌شد اولین تلاش تلگرام برای ورود به عرصه رمزارزها بود. این شبکه درست شبیه به وی‌چت، قصد داشت تا پرداخت دیجیتال را با پیامرسان تلفیق کند. تلگرام در سال 2018 یک عرضه اولیه سکه (ICO) را برای توکن گرام انجام داد و مبلغ باور نکردنی ۱/۷ میلیارد دلار را برای پشتیبانی از این پروژه جذب کرد.

نهایتا در سال 2019 تلگرام با فشار کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) مجبور به رها کردن برنامه‌هایش شد و وعده داد که درصورت عدم راه اندازی این شبکه تا 30 آوریل سال گذشته، سرمایه‌های دریافتی را بازگرداند. این پلتفرم دو گزینه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار داد؛ 72 درصد از پول سرمایه‌گذاری شده را پس بگیرند یا سرمایه را در اختیار پروژه قرار دهند و در سال 2021، 110 درصد سرمایه خود را پس بگیرند.

اما گزینه دوم تنها محدود به سرمایه‌گذاران آمریکایی بود.

اولگ جلزکو (Oleg Jelezko)، همکار مدیریتی این صندوق سرمایه، در مصاحبه با RBC گفت که داوینچی مدعی است پیشنهاد تلگرام را «حدود 24 ساعت پیش از پایان مهلت تعیین شده در متن پیشنهاد دریافت کرده» و درنتیجه سرمایه‌گذاران فرصت کافی برای تحلیل صحیح مستندات را نداشتند.

یک منبع نزدیک به مدیریت تلگرام به RBC گفت که تلگرام این گزینه را در اختیار داوینچی قرار داد که «درست پس از تایید اینکه هیچ شهروند آمریکایی در بین سرمایه‌گذاران نیست» سرمایه خود را به وام تبدیل کرد و «داوینچی برای مدتی طولانی نتوانست این تاییدیه را ارائه کند و درنتیجه زمان آنها کاهش یافته و به ضرب‌العجل رسیدند.»

جلزکو اشاره کرد که پس از اینکه SEC پروژه رمزارز تلگرام را متوقف کرد، سرمایه‌گذاران این صندوق «هشدار‌های بسیار متناقضی» درمورد تاریخ ارائه توکن‌ها دریافت کردند.

طبق گفته او «در این زمان برای سرمایه‌گذاران سخت بود که درمورد پس گرفتن پول یا تبدیل آن به اعتبار تصمیم گیری کنند.»

منبع RBC مدعی است که پس از شکایت، نمایندگان صندوق سرمایه داوینچی چندین بار تلاش کردند برای «توافقی دوستانه» با تلگرام ارتباط برقرار کنند، اما مدیران ارشد این پیام‌رسان «چنین ادعاهایی را نامعقول دانستند و درنتیجه علاقه‌ای به مذاکرات نشان ندادند.»

دیکریپت برای اظهار نظر بیشتر به صندوق داوینچی و تلگرام پیغام داده اما هنوز پاسخی دریافت نکرد است.

منبع: Decrypt

https://pvst.ir/a69

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو