skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

API شهرداری در دسترس استارت‌آپ‌های «ماراتن نوآوری تهران هوشمند» قرار می‌گیرد

تحریریه پیوست

۱۳ آذر ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۳ دی ۱۳۹۹

سازمان فاوای شهرداری تهران در رویداد هفته تهران هوشمند همزمان با برگزاری چالش نوآوری تهران هوشمند یا همان ماراتن خلاقیت و برنامه‌نویسی برای اولین بار برخی داده‌های شهرداری را به صورت API در اختیار استارت‌آپ‌ها قرار می‌دهد.

علی یقطین، سرپرست مرکز و دبیرخانه تهران هوشمند،  درباره جزییات تصمیم شهرداری به پیوست می‌گوید: «در فاز اول، تعداد ۱۸ API به صورت رایگان در اختیار این مجموعه‌های تخصصی قرار می‌دهیم. این تعداد مرتبا در حال افزایش است. سپس در قالب همین چالش سه روزه از آنها می‌خواهیم در زمینه خدمات شهرداری تهران مثل پسماند، آتش نشانی، حمل و نقل و غیره راهکار و سرویس مناسب ارائه کرده و در انتها از ایده خود دفاع کنند. پس از این مرحله و انجام داوری تخصصی، در روزهای ۱۹و ۲۰ آذرماه که دومین همایش بین المللی تهران هوشمند در برج میلاد برگزار می‌شود، از سه مجموعه برتر تقدیر ویژه خواهیم کرد.»

در «چالش نوآوری تهران هوشمند» با استفاده از رابط برنامه‌نوسی نرم‌افزار (API) مربوط به برخی داده‌های شهرداری تهران که پس از ثبت نام در رویداد، در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌گیرد‌ آنها می‌توانند به ارائه سرویس و ایده‌های نوین بپردازند. API بخش‌هایی که در اختیار استارت‌آپ‌ها قرار می‌گیرد در جدول زیر آمده است:

یقطین اعلام کرد کمیته‌ای با عضویت سازمان فاوا، مرکز مطالعات و سازمان نوسازی تشکیل شد که مهم‌ترین وظیفه این کمیته روشن کردن مدل ارتباط شهرداری با بازیگران زیست بوم نوآوری در ابعاد مختلف است و اولین قدم  این کمیته هم تهیه «پیش نویس سند نوآوری شهرداری» بود. او در پاسخ به این سوال که چه امکاناتی در اختیار استارت‌آپ‌ها قرار خواهند داد می‌افزاید : «ما به عنوان شهرداری تهران امکانات و منابع بسیاری داریم که می‌توانیم به این زیست بوم رو به توسعه، تزریق کنیم و در عوض از ظرفیت‌های این فضا در راستای ارتقای سرویس‌ها و رفع نیازهای خود استفاده کنیم. برای مثال شهرداری تهران در دیتاسنتر و فضای کلود، داده‌های بسیار خوبی دارد و یا ساختمان‌هایی که می‌تواند در اختیار برخی از این فعالان قرار دهد. همچنین بازار بزرگی که در آن مشتری اصلی شهرداری است و می‌تواند باعث ایجاد رقابت سالمی میان استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان شود.»

http://pvst.ir/5m4

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو