تنها ۲ دهم استارتآپهای ایرانی در حوزه بانک و بیمه فعالیت میکنند
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی میگوید تنها ۲ دهم استارتآپهای ایرانی در حوزه بیمه و…
۵ آذر ۱۴۰۳
۲۸ فروردین ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
پیادهسازی سامانه یکپارچه بانکی داتین از امروز (۲۸ فروردین) به صورت رسمی در بانک سپه آغاز شد. این پروژه قرار است طی یک دوره زمانی ۳ ساله در شعب بانک سپه پیادهسازی شود.
به گزارش پیوست، طبق قرار داد منعقد شده میان بانک سپه و هلدینگ فناپ پیادهسازی سامانه یکپارچه بانکی داتین در شعب بانک سپه در یک دوره زمانی ۱۸ ماهه صورت خواهد گرفت و پس از آن در ۱۸ ماه باقی مانده نیز پشتیبانی از این سرویس آغاز میشود.
پیادهسازی سامانه پکپارچه بانکی در شعب بانک سپه یکی از بزرگترین پروژههایی است که تا کنون از سوی داتین به عنوان بازوی اجرایی هلدینگ فناپ در پیادهسازی سامانههای یکپارچه بانکی اجرا میشود.
بانک سپه جزو بانکهایی است که تا کنون موفق به پیادهسازی سامانه یکپارچه بانکی در زیرمجموعه خود نشده است. مدیرعامل این بانک امروز یکی از دلایل عدم موفقیت در پیادهسازی سامانه یکپارچه بانکی در این بانک را عمر کوتاه مدیران عامل طی ۴۰ سال گذشته در این بانک عنوان کرد. به عقیده محمد کاظم چقازردی به طور متوسط دوره مدیریت مدیران عامل بانک سپه ۲۰ ماه بوده است که این دوره زمانی برای اجرایی کردن طرحی در اندازه سامانه یکپارچه یک بانک بسیار کم است.
تا کنون سامانه یکپارچه بانکی داتین علاوه بر بانک پاسارگاد در بانکهای گردشگری، رسالت، توسعه تعاون، رفاه و موسسه اعتباری آرمان نصب شده است.
هنوز برنامهای برای تغییر سامانه یکپارچه بانکها و موسسه مالی که قرار است در بانک سپه ادغام شوند در دوره کوتاه مدت در دستور کار نیست. در شرایط فعلی بانکهای حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و انصار در زیرمجموعه خود از سامانه یکپارچه توسن استفاده میکنند و سامانهای که در بانک قوامین استفاده شده یک سامانه خارجی است و موسسه مالی کوثر نیز از سامانه یکپارچه بهستان استفاده میکند.
در جلسه امروز مدیران بانک سپه تاکید کردند هر چند در کوتاه مدت برنامهای برای تغییر سامانه یکپارچه سایر بانکهای ادغامی با این بانک در دستور کار ندارند؛ اما در آینده برای عملکرد بهتر باید سامانههای به کار گرفته شده در تمامی شعب بانک سپه یکپارچه شوند.
بانک سپه با هزار ۸۰۰ شعبه یکی از بزرگترین بانکهای دولتی ایران به شمار میآید، پس از طرح ادغام بانکهای نظامی با این بانک، تعداد شعب بانک سپه به ۴ هزار و ۲۰۰ شعبه خواهد رسید و در نهایت طبق توافقهای صورت گرفته تعداد کل شعب بانک سپه باید به ۲ هزار و ۵۰۰ شعبه برسد.