فناپتک هزارمیلیارد تومان در کارخانه خرمشهر سرمایهگذاری کرده است
فناپتک ۱۰۰۰ میلیارد تومان جهت تجهیز زیرساختهای الکترونیک خود در کارخانه خرمشهر سرمایه گذاری کرده…
۶ دی ۱۴۰۳
جمعی از مدیران برند آنر در ایران با این شرکت چینی قطع همکاری کردند:
۱۵ دی ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
روز گذشته تعداد از مدیران ایرانی برند آنر که در داخل کشور فعالیت داشتند، در شبکههای اجتماعی خود خبر از قطع همکاری با این برند چینی دادند. حالا این قطع همکاری گسترده، این شائبه را ایجاد کرده که آیا آنر همچنان در ایران حضور فعال خواهد داشت یا مانند دیگر برندهای مطرح جهانی، بازار ایران را ترک خواهد کرد.
به گزارش پیوست، چندی پیش هواوی چین، صاحب امتیاز برند آنر، در بیانیهای رسمی، فروش زیربرند معروف خود یعنی آنر، به مجموعه تازه تاسیس Shenzhen Zhixin را تایید کرد. حالا روز گذشته، درحالی که کمتر از دو ماه از انتشار بیانیه رسمی هواوی میگذرد، مدیر بازاریابی و ارتباطات و مدیر ارشد بازاریابی آنر در ایران در صفحات شخصی خود در شبکههای اجتماعی، خبر از قطع همکاری خود با این برند در حال رشد دادند. اگر چه هیچ مقام رسمی در حال حاضر در مورد ادامه وضعیت آنر در ایران اظهار نظر نکرده است؛ اما اتفاقات اخیر، آینده آنر در بازار ایران را در هالهای از ابهام قرار داده است.
برند آنر در سال ۲۰۲۰ وضعیت قابل قبولی در بازار جهانی کسب کرده و موفق شده در نیم سال اول سال ۲۰۲۰ با سهم نزدیک به ۲۶ درصدی از بازار روسیه به رتبه اول پرفروشترین برند گوشی هوشمند در این کشور دست پیدا کند. علاوه بر این آنر در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰، جزو ۵ برند پرفروش گوشی هوشمند در بازار جمهوری چک و جزو ۵ برند پرفروش گجتهای پوشیدنی در کشورهای روسیه، چک، مالزی و هند قرار گرفته است.
این برند محبوب و جوانپسند، در داخل ایران نیز فعالیت رو به رشدی را شاهد بوده و به گفته مدیر سابق بازاریابی و ارتباطات آنر، طی ۳ سال گذشته، سهم بیش از ۳ درصدی از بازار ایران را در اختیار گرفته است. طبق اعلام ماه گذشته انجمن واردکنندگان موبایل و بر اساس آمار سامانه همتا، در سالی که گذشت آنر با حدود ۲۷۱ هزار دستگاه تلفن همراه، سهمی ۲ درصدی از میزان واردات تلفن همراه به کشور را در اختیار داشته است. این برند تازهنفس با گوشیهای میانرده خود در بازار ایران، طرفداران زیادی پیدا کرده و طی چند ماه گذشته مجموعهای از محصولات جدیدش از جمله چند محصول پوشیدنی، لپتاپ و روتر گیمینگ را برای تکمیل اکوسیستمش راهی بازار ایران کرده بود.
همه اینها در صورت تداوم فعالیت، میتواند آنر را حتی از اپل که سهم ۴ درصدی از واردات موبایل به کشور دارد عبور دهد و آن را به یکی از برندهای پرفروش بازار ایران تبدیل کند. اما این موضوع به تصمیمات صاحبان جدید آنر برای ادامه فعالیت در بازار ایران بستگی دارد. باید دید که آیا این برند جوانپسند در بازار ایران میماند و یا مانند دیگر برندهای مطرح جهانی که به فعالیت رسمی خود در ایران پایان دادند بازار کشورمان را ترک میکند؟