انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۴ آذر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۵ آذر ۱۳۹۹
یوتیوب اعلام کرد که از این پس اگر هوش مصنوعی گوگل کامنتی را توهین آمیز تشخیص دهد، یوتیوب از فردی که در زیر پستهای این شبکه اظهار نظر میکند میخواهد که پیش از ارسال آن بار دیگر درمورد آن فکر کنند. قابلیت جدید یوتیوب به منتقد پیشنهاد میکند که اگر از محترمانه بودن محتوای نظر خود مطمئن نیستند دستورالعملهای اجتماعی این شرکت را مطالعه و براین اساس یا محتوای خود را اصلاح کرده و یا آن را به همین حالت ارسال کنند.
به گزارش پیوست، یوتیوب در یک پست وبلاگی با اعلام خبر این ویژگی جدید و دیگر اقدامات این شرکت گفت «برای تشویق مکالمه محترمانه در یوتیوب ما ویژگی تازهای را ارائه کردهایم که درصورت توهین آمیز بودن کامنت به کاربران هشدار خواهد داد و آنها میتوانند پیش از ارسال آنرا اصلاح کنند».
این قابلیت هماکنون در نسخه اندروید فعال شده است. نظراتی که این هشدار را نادیده میگیرند درصورتی که دستوالعملهای اجتماعی این شرکت را نقض کنند پس از بررسی از سوی یوتیوب حذف خواهند شد. اما نمایش هشدار لزوما به معنای حذف این نظر نخواهد بود.
سیستم یوتیوب براساس گزارشهای پیشین کاربران، پستهایی با پتانسیل توهین را شناسایی میکند. این شرکت از گذشته مشکلات زیادی در زمینه اطلاعات نادرست، نظریههای توطئه، تبعیض، آزار و اذیت، ویدئوهای کشتار جمعی و سو استفاده از کودکان داشته است و قسمت نظرات کاربران نیز پتانسیل بالایی برای نفرت پراکنی دارد.
حجم بالای محتوا و کاربر موجود روی شبکه شبکه یوتیوب ،با ۲ میلیارد کاربر ماهانه و آپلود بیش از ۵۰۰ ساعت ویدئو در دقیقه، باعث شده تا این شرکت نه تنها برای پیشنهاد ویدئو بلکه برای نظارت بر پلتفرم نیز از یادگیری ماشینی استفاده کند. این شرکت در ماه سپتامبر اعلام کرد که هوش مصنوعی این شبکه به صورت خودکار مشخص میکند که کدام ویدئوها نباید به مخاطبان کم سن نمایش داده شود.
یوتیوب گفته است که از اوایل سال ۲۰۱۹ تعداد نظارت حذف شده به دلیل نفرت پراکنی ۴۶ برابر شده است. از ماه جولای تا سپتامبر این شرکت بیش از ۵۴ هزار کانال را از میان ۱/۸ میلیون کانال حذف شده را به دلیل استفاده از محتوای نفرت پراکنی حذف کرده است. به گفته این شرکت این رقم بالاترین تعداد حذف به دلیل نفرت پراکنی در یک سه ماهه محسوب میشود که نسبت به بالاترین رقم قبلی که به اواسط سال ۲۰۱۹ و سیاستهای جدید یوتیوب مربوط بود سه برابر شده است.
این ویژگی جدید در راستای اقدامات تازه یوتیوب برای بهبود فضای این شبکه ارائه شده است. این شرکت میگوید که در حال آزمایش فیلتر جدیدی برای سیستم مدیریت نظرات مالکان کانالها است که به آنها اجازه میدهد نظراتی را که یوتیوب نامناسب یا زننده تشخیص داده است مشاهده نکنند.
از سال بعد در اقدامی که از آمریکا آغاز خواهد شد این شرکت از فعالان میخواهد که در یک پرسش و پاسخ اختیاری برای مشخص کردن جنسیت، گرایش جنسی، قومیت و نژاد شرکت کنند.
به گفته یوتیوب این دادهها به این شرکت کمک می کند که «نگاه بهتری به نحوه برخورد با محتوای جوامع مختلف در سیستم جستجو و تایید مالکیت بیاندازند» و «الگوهای احتمالی نفرتپراکنی، آزار و تبعیض که بر یک سری جوامع بیشتر از دیگر جوامع تاثیر گذار خواهد بود را شناسایی کند.»
یوتیوب میگوید: «حریم خصوصی خالقان اثر و اعلام رضایت آنها از نحوه استفاده از این اطلاعات ضروری است. در این تحقیق ما نحوه استفاده از اطلاعات و چگونگی کنترل اطلاعات را به صاحبان حساب توضیح میدهیم. برای مثال اطلاعات جمعآوری شده برای تبلیغات استفاده نخواهند شد و صاحبان حسابها میتوانند اطلاعات خود را در هر زمانی به طور کامل حذف کنند.»