skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ایران جزو پنج کشور برتر در افزایش ضریب نفوذ اینترنت

۱۴ آبان ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

©AP

طبق داده‌های وبسایت آمار اینترنت جهان، ایران با افزایش بیش از ۲۷ درصدی تعداد کاربران خود در دو دهه گذشته بالاتر از هند در رتبه چهارم جهان از لحاظ افزایش دسترسی به اینترنت قرار گرفته است. همچنین داده‌های این وبسایت در بخش خاورمیانه نشان می‌دهد که ایران با بیش از ۶۷ میلیون کاربر اینترنت بیشترین تعداد کاربران (۳۶.۹٪ از کل کاربران خاورمیانه) در منطقه خاورمیانه را به خود اختصاص داده است. البته با توجه به جمعیت بالای ایران به نسبت دیگر کشور‌های خاورمیانه چنین نتیجه‌ای قابل پیش‌بینی است.

به گزارش پیوست،  با  وجود ۸۰.۵ درصد ضریب نفوذ اینترنت درایرن و همچنین رشد فوق‌العاده کشور در دو دهه گذشته در خصوص توسعه اینترنت ودسترسی به زیرساخت‌های آن از بسیاری از همسایگان خود عقب است.

کشور‌های کوچک حاشیه خلیج فارس بهترین آمار را از لحاظ نفوذ اینترنت به خود اختصاص داده‌اند. به تازگی گزارش فصلی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از وضعیت توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نیز نشان داد که ایران در زمینه توسعه پهن‌باند ثابت تا چه اندازه از برنامه‌ها عقب است.

طبق این گزارش ضریب‌نفوذ پهن‌باند ثابت تا پایان سه ماه دوم سال ۱۳۹۹ با بیش از ۹ میلیون مشترک  برابر ۱۱ درصد بوده و این درحالی است که ضریب نفوذ پهن‌باند سیار با رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته به ۹۱ درصد رسیده است.

تعداد کاربران و میزان نفوذ اینترنت در خاورمیانه در سه ماه اول سال ۲۰۲۰

کدام کشور‌ها بیشترین تعداد کاربران اینترنت را دارند؟

زمانی که از تعداد کاربر صحبت می‌کنیم مسلما کشور‌های پرجمعیت رتبه‌های بالای جدول را به خود اختصاص خواهند داد؛ اما تعداد کاربران لزوما نشان دهنده میزان نفوذ اینترنت و افزایش دسترسی به اینترنت نیست.

برای مثال در جدول زیر  نه کشور اصلی که بیشترین تعداد کاربران را دارند  و میزان نفوذ اینترنت آنها دیده می‌شود. براساس این جدول روشن است که برخی کشور‌ها با وجود اینکه تعداد زیادی از کاربران اینترنت را در اختیار دارند اما با دسترسی کامل به اینترنت و نفوذ صد درصدی فاصله بسیاری دارند.

کشورهایی که بیشترین کاربران اینترنت را دارند اما ضریب نفوذ اینترنت در آنها به این واسطه بالا نیست.

برای مثال چین با وجود اینکه بیشترین تعداد کاربران اینترنت در جهان را به خود اختصاص داده است (که البته با توجه به جمعیت بسیار بالای این کشور امری طبیعی است) ضریب نفوذ اینترنتش ۵۹ درصد است که نسبت به آمار جهانی به خصوص در کشور‌های پیشرفته درصد پایین است. هند نیز همانند چین به لطف جمعیت بالایی خود کاربران اینترنت زیادی نیز دارد؛ اما ضریب نفوذ اینترنت در این کشور حتی از چین نیز پایین‌تر و ۴۱ درصد برآورد شده است. این میزان ضریب نفوذ اینترنت در هند نشان از دسترسی پایین مردم این کشور به اینترنت دارد که ضرورت سرمایه‌گذاری بیشتر و بسترسازی در این حوزه را نشان می‌دهد.

رشد در طول دهه‌ها

یکی از راه‌های شناخت بازار‌های در حال پیدایش در فضای آنلاین، بررسی رشد اینترنت در طول سال‌های گذشته است. در حالی که استفاده از اینترنت در سراسر جهان افزایش یافته است برخی کشور‌ها رشد قابل توجهی در این حوزه داشته‌اند. برای نمونه جدول زیر پنج کشوری که بیشترین رشد در بین دیگر کشور‌ها  داشته‌اند را نشان می‌دهد که در این بین ایران بعد از بنگلادش، نیجریه و ویتنام  با داشتند بیش از ۸۳ میلیون کاربر اینترنت و ۲۷ درصد ضریب نفوذ در جایگاه کشورهایی قرار گرفته که در رشد ضریب نفوذ با رشد قابل توجه‌ای همراه شده‌اند.

 

منبع: businessinsider

 

http://pvst.ir/8x7

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو