دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۲۲ مرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
ساترا، وزارت ارتباطات و سازمان تبلیغات اسلامی با هدف همگرایی برای اجرای طرح «خیمههای رسانهای» در محرم۹۹ و برگزاری مراسم عزاداری به صورت آنلاین تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش پیوست، طبق این تفاهمنامه، ساترا (سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات صوت و تصویر فراگیر) باید نسبت به دعوت از سرویسها و متقاضیان توسعه خدمات مرتبط با تولید و اتشار مراسم مذهبی اقدام کند و سازمان تبلیغات اسلامی نیز نیست به شناسایی و عرفی هیاتها ومراسم عزاداری. طبق این تفاهمنامه با شناسایی هیاتهای مذهبی مراسمهای مذهبی از طریق پلتفرمهایی که از سوی ساترا شناسایی و معرفی میشوند پخش خواهد شد.
همچنین معاونت فضای مجازی صدا و سیما نیز با هدف تقویت محتوایی این سرویسها سیگنال شبکههای تلویزیونی و رادیویی را در ساعتهای پخش مراسم مذهبی عزاداری در اختیار سرویسهای منتخب ساترا میگذارد.
به گزارش روابط عمومی ساترا، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اعلام کرد کرد: «شرایط متفاوت کنونی در کشور موجب شده شاهد شکلگیری همگرایی و عزم همگانی برای برگزاری هرچه بهتر مراسم عزاداری محرم ۹۹ در فضای مجازی باشیم.»
سیدصادق امامیان با بیان اینکه تجربه ما در برگزاری هیئات مجازی و آنلاین صفر نیست، افزود:« ما پیش از شیوع کرونا و محدودیت در اجتماعات مذهبی، هیئات آنلاین داشتیم اما به دلیل مشکلاتی، چندان رایج نبودند و مردم آنها را یکجا در اختیار نداشتند اما امسال با شکلگیری عزم همگانی متولیان این حوزه، امید داریم طرح خیمههای رسانهای، تجلی مراسم عزاداری واقعی برای مردم در فضای مجازی باشد.»
او تاکید کرد: خوشبختانه در شرایط کنونی متولیان امر از جمله وزارت ارتباطات، سازمان تبلیغات، شرکت مخابرات، اپراتورها و… عزم خود را جزم کرده و برای برگزاری هرچه بهتر مراسم محرم به صورت آنلاین و با ارائه اینترنت رایگان در رسانههای صوت و تصویر فراگیر پیشقدم شدهاند.
امامیان در بخش دیگر اظهاراتش در خصوص چالشهای برنامههای مذهبی و عزاداری آنلاین در رسانههای صوت و تصویر فراگیر گفت: «اگرچه اقدامات و همکاریهای خوبی را شاهد هستیم اما چالشهایی را نیز در این زمینه در پیش داریم. از جمله اینکه چگونه از ارائه تصویر بد از هیئات در پلتفرمها جلوگیری کنیم. هدف ما نمایش هیئتهای الگو است و باید از بروز حواشی در این خصوص پیشگیری کنیم.»
او چالش دیگر دراین زمینه را موضوع کیفیت و قیمت دانست و گفت: «طبق توافقات صورت گرفته برنامه هیات آنلاین با پهنای باند مصرفی رایگان خواهد بود اما این نباید موجب افت کیفیت شود. مسئله دیگر افزایش تعداد ارائهدهندگان خدمات روی پلتفرمهاست.»
در ادامه این جلسه، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی، مصطفی جلالی، گفت: ظرفیت بزرگی برای فضای مجازی ایجاد شده که باید از آن بهره برد.
او در ادامه از ارسال پیامک برای ۹۳ هزار هیئت در سراسر کشور برای ثبت نام در سامانه و اعلام آمادگی جهت برگزاری مراسم آنلاین خبر داد و گفت: حتی اگر ۴۰ درصد این ۹۳ هزار هیات در کشور جهت شرکت در طرح خیمههای رسانهای اعلام آمادگی کنند ظرفیت بی نظیری برای تولید محتوای مذهبی در فضای مجازی شکل میگیرد.
معاون وزیر ارتباطات نیز در ادامه این جلسه گفت: ماه رمضان تجربه خوبی در خصوص برگزاری مراسم و هیئات آنلاین در رسانههای صوت و تصویر بود تا جایی که طبق آمار بیش از ۳ میلیون نفر از برنامههای دو رسانه هیات آنلاین و محافل در ماه رمضان استفاده کردند.
حمید فتاحی تاکید کرد: این موضوع، ظرفیت خوبی برای تولید محتوای داخل در حوزه معارف اسلامی است که با کمک شبکه ملی اطلاعات این نیاز برآورده خواهد شد.