واردات و تولید تراشه، مشکل اساسی توسعه زیرساخت هوش مصنوعی است
فعالان حوزه هوش مصنوعی در رویدادی با عنوان دستیابی به عمق هوش مصنوعی با ابراز…
۱۳ آبان ۱۴۰۳
۲۴ آبان ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۸ بهمن ۱۳۹۸
تاکسیهای اینترنتی براساس میزان پیمایش رانندگان خودروها به آنها سهمیه سوخت میدهند و اختلاف قیمت سوخت سهمیهای و آزاد در پایان ماه به حساب راننده واریز میشود.
به گزارش پیوست، اسنپ و تپسی با انتشار بیانیهای به راننندگان خود اعلام کردند از ۲۴ آبان ماه، هزینه بنزین کاربران راننده فعال در تاکسیهای اینترنتی بر اساس کارکرد ماهانه، به قیمت دولتی محاسبه و ما بهالتفاوت آن به کارت بانکی آنها واریز میشود. همچنین به گفته این دو شرکت، قیمت کرایه تاکسی در این سامانهها با افزایش روبرو نخواهد بود. در زمان ابلاغ دستورالعمل فعالیت تاکسیهای اینترنتی به صورت غیررسمی اعلام شده بود که ذیل قرارداد تاکسیهای اینترنتی و شهرداریها در صورت سهمیهبندی بنزین، به آنها به صورت خاص سهمیه اختصاص داده خواهد شد.
میلاد منشیپور، مدیرعامل تپسی در پاسخ به سوال پیوست که در حال حاضر بر چه اساسی سهمیه سوخت به رانندگان اختصاص میدهند گفت: «پیمایش رانندگان در طول ماه رصد میشود و در پایان ماه اختلاف قیمت سوخت آزاد و سهمیه به حساب رانندگان واریز خواهد شد.» به گفته او تمام این فعالیتها زیرنظر وزارت کشور انجام میشود.
منشی پور در توییتی اعلام کرده بود شب گذشته برای آنها شب پر استرسی بوده و آنها در حال تعامل با بخشهای مختلف دولت برای انجام کارها بودند.
شب گذشته (پنجشنبه ۲۳ آبان ماه) شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد، قیمت بنزین معمولی سهمیهای هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و قیمت بنزین معمولی غیرسهمیهای به ازای هر لیتر ۳ هزار تومان و همچنین قیمت بنزین سوپر هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شده است. در این اطلاعیه آمده است که استفاده از سهمیه سوخت صرفاً با استفاده از کارت سوخت هوشمند شخصی امکانپذیر است. این اطلاعیه تاکید کرده کسانی که تاکنون به هر علت کارت سوخت شخصی خود را دریافت نکرده اند، از ساعت اجرای طرح، سهمیه سوخت آنها محفوظ است.
در بند دیگری از این اطلاعیه درباره تاکسیهای اینترنتی آمده است که: «برای مسافربرهای بر پایه اینترنت (اسنپ و تپسی) مشروط بر آن که نرخهای خود را از مقادیر مصوب، به تشخیص وزارت کشور تغییر ندهند، اعتبار معادل سهمیه مصوب تعلق خواهد گرفت.»
به نظر میرسد، اجرای دستورالعمل فعالیت تاکسیهای اینترنتی و انعقاد قرارداد با شهرداریها که مهرماه امسال منتشر شد، با در نظر گرفتن مساله سهیمهبندی سوخت هم بوده است. زیرا راهاندازی سامانه سماس هم میتواند به رصد پیمایش رانندگان خودروهای تاکسیهای اینترنتی و اختصاص سهمیه به آنها کمک کند.