محمد فرجود مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری «نوترا» شد
محمد فرجود، مدیرعامل «نوترا»، هلدینگ سرمایهگذاری تازه تاسیس گروه «صبا ایده» شد. محمد فرجود دانش…
۲۱ مهر ۱۴۰۳
۲۹ تیر ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
دبیر شورای عالی فضای مجازی در نشست خبری خود که در حاشیه روز سوم نمایشگاه الکامپ ۲۵ برگزار شد اعلام کرد که دور دوم حمایت از دو پیامرسان برتر بومی به دلیل نبود بودجه متوقف شده است.
ابوالحسن فیروزآبادی در پاسخ به سوال پیوست در مورد اینکه پیامرسانها اعلام میکنند حمایت از آنها به فراموشی سپرده شده است گفت: «کار به فراموشی سپرده نشده، بودجه لازم این کار تامین نشد. در واقع قرار بود بودجهای برای این کار اختصاص پیدا کند که این اتفاق نیفتاد.» او در ادامه افزود: «در این زمینه قرار بود دیتاسنترهایی از سمت وزارت ارتباطات به این دو پیامرسان اختصاص پیدا کند و تا جایی که میدانم اسناد مناقصه این کار هم تهیه شد؛ اما متاسفانه بودجه مورد نظر برای این کارها تامین نشد و حمایت مرحله دوم از این فعالان صورت نگرفت.»
پاییز سال گذشته معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتوگو با پیوست از ابلاغیه مرکز ملی فضای مجازی خبر داد که براساس آن حمایتهای جدید از پیامرسانهای بومی تنها محدود به دو پیامرسان سروش و گپ خواهد شد. همچنین در همان زمان معاون فناوری شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با پیوست اعلام کرده بود که دور دوم حمایت از پیامرسانهای برتر در حوزه زیرساختی خواهد بود. روز گذشته هم مدیرعامل پیامرسان گپ در پاسخ به پیوست در مورد آخرین وضعیت حمایت از پیامرسانهای برتر گفته بود که این حمایتها در حد وعده باقی مانده است.
در ادامه این نشست فیروزآبادی در پاسخ به سوال دیگر پیوست که چرا شورای عالی فضای مجازی برای مشخص شدن وظایف هر دستگاه در انجام شبکه ملی اطلاعات شاخصهای لازم برای ارزیابی این کار را منتشر نمیکند گفت: «در شورای عالی فضای مجازی تعریفی برای شبکه ملی اطلاعات و الزامات انجام آن در نظر گرفته شد؛ اما دیدیم که این کار هم کفایت نمیکند در نهایت سندی را به عنوان سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات را در شواری عالی فضای مجازی تهیه کردیم. اما تا زمان تصویب این سند شبکه ملی اطلاعات متوقف نشد و به کار خود توسط وزارت ارتباطات ادامه داد.» او افزود: «در نهایت در دور دوم فعالیت شورای عالی فضای مجازی که با دبیری من شروع شد جدول و نقشه راهی برای این شبکه در نظر گرفتیم که این نقشه راه هم در زمان آقای واعظی در وزارت ارتباطات انجام و به پایان رسید. حالا هم منتظر هستیم که طرح و معماری نهایی شبکه ملی اطلاعات توسط وزارت ارتباطات به عنوان مجری طرح تهیه شود که تا کنون این اتفاق نیفتاده و امیدواریم این کار با سرعت بیشتری انجام شود.» او تاکید میکند تا زمانی که این طرح و معماری از سمت وزارت ارتباطات تهیه نشود تعیین شاخص برای ارزیابی نحوه پیادهسازی این شبکه توسط شورا فایدهای نخواهد داشت.
هفته گذشته و بعد از منتشر شدن خبرهایی در خصوص انتقاد شورای عالی فضای مجازی در مورد روند پیشروی شبکه ملی اطلاعات حمیده زرآبادی، عضو کمیته ارتباطات مجلس در گفتوگو با پیوست اعلام کرد که این شورا باید به عنوان تبیین کننده سند راهاندازی شبکه ملی اطلاعات شاخصهایی را تعیین کند تا مشخص شود در زمینه راهاندازی این شبکه چه دستگاهی کارش را انجام داده و چه دستگاهی به وظایفش عمل نکرده است.