دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۵ تیر ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
وزیر ارتباطات امروز ( ۵ تیر) در توئیتر خود نسبت به درخواست شرکتهای اینترنتی مبنی بر افزایش تعرفه سرویس اینترنت واکنش نشان داد.
به گزارش پیوست، محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به درخواست مفصل شرکتهای اینترنتی از این وزارتخانه مبنی افزایش تعرفه به دلیل افزایش هزینهها و کاهش مشتریانشان، برای قبول این درخواست پیششرطهایی را مطرح کرده است.
او با اشاره به اینکه سرویس ADSL روبه انقراض است خطاب به شرکتهای اینترنتی گفته است: «باید سرمایهگذاری کنید، تکنولوژی را به روز کنید، تولیدات داخلی استفاده کنید، کیفیت خوب ارائه کنید و روی هزینههای خود نیز مدیریت داشته باشید.» جهرمی تاکید کرده اگر شرکتها مجموعه این اقدامات را انجام دهند در نهایت نیز پرداخت هزینه سرویس خوب برای مردم قابل توجیه خواهد بود.
جهرمی یادآور شده که منتظر برنامه شرکتهای اینترنتی در این زمینه است و تاکید کرده که پرداخت عدم مدیریت صحیح هزینهها نباید از جیب مردم پرداخت شود.
ابتدای هفته جاری نیز رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفته بود که برای تغییر تعرفه در این زمینه باید سرویسدهندگان خدمات اینترنتی مستنداتشان را به رگولاتوری ارائه دهند.
درخواست فعالان اینترنتی برای افزایش تعرفه سرویس اینترنت در سالهای گذشته بارها از سمت مدیران این شرکتها مطرح شده اما تا کنون این درخواست با موافقت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همراه نشده است. سال گذشته نیز وزیر ارتباطات در حاشیه نشست سالانه هیات عمومی سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در پاسخ به سوال پیوست در مورد برنامههای وزارت ارتباطات برای حل معضل عدم توسعه در بازار اینترنت ثابت، خبر از احتمال صدور پروانه ارتباطی جدید برای نجات بازار اینترنت ثابت را داده بود. جهرمی به پیوست گفته بود :«عدم به صرفه بودن سرمایهگذاری بخش خصوصی در زیرساختهای اینترنت ثابت در حالحاضر به یک چالش جدی تبدیل شده است. شرکتهای اینترنتی اعلام میکنند برای بالا بردن سطح درآمد و بازگشت سرمایهشان در این شرایط بازار، باید سطح تعرفهها افزایش پیدا کند؛ اما وقتی از دید اقتصاد کلان نگاه میکنیم متوجه میشویم که با افزایش تعرفه، سهم ICT در سبد خانوادهها کاهش پیدا میکند. بنابراین این درخواست معقول نیست.»
همچنین اواخر سال گذشته نیز حسین فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با پیوست اعلام کرده بود که احتمالا در سال ۹۸ این سازمان با مقرراتگذاری و صدور پروانههای جدید ارتباطی تلاش خواهد کرد تا عقبماندگی در بخش اینترنت ثابت کشور جبران شود. حالا اما به نظر میرسد اوضاع شرکتهای اینترنتی آنقدر روبه وخامت رفته که رگولاتوری تصمیم گرفته با دریافت مستندات لازم از شرکتهای اینترنتی و از طرفی انجام چند پیششرط با افزایش تعرفه اینترنت ثابت موافقت کند.
محمدعلی یوسفیزاده، مدیرعامل شرکت اینترنتی آسیاتک در گفتوگو با پیوست اعلام میکند که شرکتهای اینترنتی راههای مختلفی برای ادغام با یکدیگر را پیش بردهاند اما در نهایت به نتیجهای نرسیدهاند . او تاکید میکند که در حالحاضر این شرکتها شاید راهحل ادغامی که وزارت ارتباطات مد نظرش باشد را پیش نبردهاند؛ اما به صورت اشتراکی اقدام به استفاده از تجهیزات، پهنای باند، مراکز تماس و غیره یکدیگر کردهاند.
همچنین یوسفیزاده با اعلام اینکه ارائه سرویس خوب نیاز به سرمایهگذاری دارد به پیوست گفت: «ما تمام تلاش خود برای ارائه سرویس با کیفیت را به کار بستهایم؛ اما تا زمانی که دخل و خرج یک شرکت با هم جور درنیاید در نهایت سرمایهگذار هم رقبتی برای ورود سرمایه خود به این بازار را نخواهد داشت.»
او تاکید میکند برابر شدن میزان هزینهها و درآمد امکان جذب سرمایه به این بازار را فراهم میکند و این درحالی است که بازار اینترنت ثابت به دلیل عدم افزایش تعرفه در چند سال اخیر با وجود افزایش تعرفه خدمات در بخشهای مختلف، متحمل ضررهای جبرانناپذیری شده است.
یوسفیزاده همچنین در گفتوگوی دیگر خود با پیوست گفته بود که شرکتهای اینترنتی به خاطر ثابت ماندن درآمدشان مجبور هستند برای زنده ماندن در بازار از پارامترهای ارائه سرویس با کیفیت اینترنت خود چشم پوشی کنند: «برای زنده ماندن در این بازار مجبوریم پهنایباند کمتری خریداری کنیم و یا با تعدیل نیرو از افراد کمتری در سیستم پشتیبانی خود استفاده کنیم تا امکان ادامه حیات در بازار را داشته باشیم.»
یوسفیزاده تاکید کرده بود که در شرایط فعلی رگولاتوری باید برای کمک به شرکتهای اینترنتی که به دلیل ثابت ماندن تعرفه اینترنت (حداقل در ۵ سال اخیر) ضررهای بالایی متحمل شدهاند، با افزایش تعرفه حداقلی تا ۵۰ درصد موافقت کند. به باور او این افزایش حداقلی تعرفه شاید بتواند به بهبود شرایط کاری شرکتهای اینترنتی و ارائه سرویس اینترنت باکیفیتتر کمک کند.