انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۷ شهریور ۱۴۰۰
«براساس مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی، اپراتورهای ثابت و همراه میتوانند بخشی از پولی که سالانه باید به عنوان تسهیم درآمد به خزانه دولت واریز کنند را در زیرساختهای خود سرمایهگذاری کنند.»
به گزارش پیوست، مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اعلام این خبر، میزان دقیق این پول را بسته به مذاکرات این اپراتورها با دولت عنوان کرد.
مجید صدری که دی ماه سال گذشته مدیرعامل شرکت مخابرات ایران شد، در اولین نشست خبری خود، از توافق با شرکتهای FCP خبر داد و افزود: «بخشی از این توافق به بازپرداخت لاوصولی شرکتهای FCP برمیگردد که ۱۳۰ میلیارد است. همچنین من بخشنامهای خطاب به مخابراتهای استانی صادر کردهام که براساس آن پیش از تبدیل خطوط PCM به فیبر نوری، حتماً باید از شرکتهای FCP استعلام شود که مشترکان آنها دچار مشکل نشوند.»
مدیرعامل مخابرات همچنین در این نشست بار دیگر اعلام کرد که حذف آبونمان از قبوض مخابرات، ضرر ۷۰۰ میلیارد تومانی را متوجه این شرکت میکند و در همین زمینه از تلاشهای این شرکت و وزارت ارتباطات برای ملغی شدن مصوبه دیوان عدالت اداری در این زمینه خبر داد. او همچنین اعلام کرد که این شرکت تقاضا برای افزایش تعرفههای مکالمه تلفن ثابت را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی داده است. پیش از این مدیرعامل مخابرات ایران و وزیر ارتباطات در حاشیه نمایشگاه تلکام امسال نسبت به این موضوع، ابراز نگرانی کرده بودند.
صدری با اشاره به خطوط بدون کار کرد تلفن ثابت این شرکت افزود: «در یک سال اخیر، یک میلیون و ۳۰۰ هزار خط بدون کارکرد تلفن ثابت، کم شده و روند تعیین تکلیف این خطوط را ادامه میدهیم.» به گفته او، در این مدت، تعداد یک میلیون خط که ۳ سال و بیشتر، بدون کارکرد بودهاند، تخلیه و به مشترکان جدید واگذار شدهاند.
اما در زمینه حذف قبوض کاغذی که به درخواست وزیر ارتباطات بوده است، صدری اعلام کرد این کار به صورت مرحلهای انجام میشود تا نارضایتی مشترکان را به دنبال نداشته باشد. مخابرات اکنون بیش از ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت دارد که برای ۱۵ میلیون خط که کارکرد دورهای بیش از ۲۰ هزار تومان دارند، قبض کاغذی صادر میکند؛ اما بیش از ۹۸درصد قبوض به صورت غیر حضوری پرداخت میشوند.
صدری در پاسخ به سئوالات متعدد خبرنگاران در این نشست خبری درباره وضعیت اینترنت شرکت مخابرات ایران و کیفیت آن نیز گفت: «روند کاهشی مشترکان ADSL مخابرات از شهریور ماه امسال، متوقف شده است. همچنین Ping اینترنت مخابرات از ms۱۲۵ به ms۲۵ کاهش یافته است. در همین زمینه مصرف روزانه اینترنت مشترکان مخابرات در سال اخیر ۶۱ درصد افزایش داشته است.»
Ping (پینگ) تأخیر زمانیای است که به هنگام استفاده از اینترنت بین دو نقطه اتصال وجود دارد و هرچه زمان آن کمتر باشد، دادهها سریعتر منتقل میشوند که بر حسب ms (میلی ثانیه) سنجیده میشود.
او با تشریح جدیدترین بستههای اینترنتی مخابرات اعلام کرد: «هرکس در هرجای ایران متقاضی اشتراک فیبر نوری مخابرات باشد، هزینه کابلکشی داخل ساختمان از او گرفته نمیشود و تعرفهها نیز مانند ADSL محاسبه میشوند.»
صدری از راهاندازی ۳۰۰ نقطه وایفای عمومی (Public Wi-Fi) تا پایان سال جاری در کشور خبر داد و اعلام کرد این نقاط تا پایان شهریور ماه سال آینده به هزار عدد میرسند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره مزایده فروش املاک مازاد این شرکت نیز گفت: «پیش از این گاهی املاک برای پرداخت بدهیهای شرکت به فروش میرسیدند. من که به شرکت آمدم، جلوی این کار را گرفتم و اکنون نیز دستور دادهام پول واگذاری املاک تنها در زمینه زیرساخت، هزینه شود.»