نتایج انتخابات هیات رئیسه کمیسیون رمزارز انجمن فینتک اعلام شد
انتخابات هیات رئیسه کمیسیون رمز ارز انجمن فینتک با انتخاب رئیس کمیسیون و و نائب…
۱۶ آبان ۱۴۰۳
۱۸ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان سهامدار 20 درصدی شرکت ایرانیاننت (مجری اتصال فیبرنوری به منازل) اعلام میکند که بعد از انصراف شرکت آفریقایی جنوبی MTN از سرمایهگذاری در این طرح و برداشته شدن دوران حفاظت از پروانه اپراتور فیبرنوری، ادامه فعالیت این اپراتور منطقی نیست.
صادق عباسی شاهکوه، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با اعلام این خبر به پیوست میگوید:« زیرساخت به نمایندگی از دولت یکی از سهامداران 20 درصدی اپراتور فیبرنوری است. در حال حاضر و با تغییر شرایط بازار و نبود سرمایهگذار قوی، به عنوان یکی از سهامداران به این نتیجه رسیدهایم که ادامه فعالیت ایرانیاننت با این شرایط منطقی نیست.» او در پاسخ به این سوال که نظر دیگر سهامداران در مورد فعالیت اپراتور فیبرنوری چیست میافزاید:«سایر سهامدارن هنوز نظر خود را اعلام نکردهاند اما اگر این سهامداران خواهان به نتیجه رسیدن اهداف پروانهای اپراتور فیبرنوری هستند باید یک طرح تجاری جدید در نظر بگیرند چرا که کاملا روشن است که ادامه فعالیت اپراتور فیبرنوری با شرایط قبلی امکانپذیر نخواهد بود.»
در حالی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه فعالیت اپراتور فیرنوری با شرایط فعلی را منطقی نمیداند که چندی پیش مدیرعامل شرکت ایرانیاننت نیز در گفت و گو با پیوست در خصوص آخرین وضعیت اجرای تهعدات پروانه اپراتور فیبرنوری اعلام کرد که با خروج شرکت MTN آفریقای جنوبی که تصمیم به سرمایهگذاری در این پروژه داشت، در حال مذاکره با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای پیدا کردن یک راه حل مناسب است. محسن باقری چناری در این گفتوگو تاکید کرده بود راهحل نهایی برای خروج شرایط فعلی اپراتور فیبرنوری کاهش تعهدات سنگین پروانهای این اپراتور از سمت رگولاتوری است.
اما محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری اخیر خود در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه تلکام در پاسخ به پیوست در خصوص سرنوشت اپراتور چهارم بعد از انصراف MTN برای سرمایهگذاری در این پروژه اعلام کرد که با این اتفاق دوران حفاظت ایرنیان نت در 8 شهر کشور به پایان خواهد رسید و از این پس با این اپراتور مانند یک دارنده پروانه FCP (ارتباطات ثابت) برخورد خواهد شد.
پروانه اپراتور فیبرنوری در سال 91 به شرکت ایرنیاننت اهدا شد و براساس این پروانه قرار بود این شرکت از زمان ارایه پروانه تا 8 سال بعد، 6.8 میلیون پورت فیبرنوری با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه را به کاربران خانگی و بنگاههای اقتصادی برساند. اما این شرکت بعد از بارها تلاش برای تمدید دوران انحصار پروانهاش تاکنون تنها در نمایشگاه بینالمللی تهران 5 هزار پورت و در یکی از مراکز کرج 20 هزار پورت آماده واگذاری دارد.