مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۶ شهریور ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
دبیرهیات مقررات زدایی از ضربالاجل یک ماهه این هیات به اتاقها برای تعیین تکلیف تشکلهای اقتصادی موازی خبر داد.
حسین میرشجاعیان دبیر هیات مقرراتزدایی در گفتگو با پیوست اعلام کرد: «در جلسه آخر کمیته تخصصی هیات مقرراتزدایی مصوب شد که اتاقها ظرف مدت یک ماه تکلیف خود در ماده ۵ قانون بهبود محیط کسب و کار مبنی بر تعیین تکلیف تشکلهای اقتصادی موازی را انجام و پس از تصمیمگیری به هیات ارسال کنند.»
میرشجاعیان ادامه داد: «هیات مقرراتزدایی، مصوبه سه اتاق در حوزه تشکلهای ICT را به تمامی دستگاهها ابلاغ خواهد کرد. پس از آن رویه برخورد با این تشکلها، براساس مصوبه سه اتاق خواهد بود.»
دبیر هیات مقررات زدایی نارضایتی خود از چندصدایی تشکلهای بخش خصوصی را این گونه شرح داد: «متاسفانه بخش خصوصی چند صدا دارد؛ نصر، اتحادیه کسبوکارهای مجازی و انجمنهای مختلف هرکدام ساز خودشان را میزنند. وقتی به عنوان دبیرخانه هیات مقرراتزدایی وارد جلسه با بخش خصوصی میشویم، چهار نماینده از بخش خصوصی میآیند هر کدام با منافع شخصی خودشان پیش میروند نه لزوما منافع کل اکوسیستم. پس ما در هیات به این نتیجه میرسیم که آنها نماینده بخش کوچکی هستند چون هیچ کدام نپذیرفتهاند زیر چتر دیگری بروند. »
میرشجاعیان با اعلام اینکه هیات مقررات زدایی قرار است ملاحظات بخش خصوصی را هم در نظر بگیرد تا کمترین آسیب و اصطکاک را داشته باشند، تاکید کرد: «بخش خصوصی باید بتواند حاکمیت را به این نتیجه برساند و این اعتماد را به وجود بیاورد که خودش توانایی مقرراتگذاری و نظارت فضای خود را دارد. در این صورت اگر دستگاهی هم پشتوانه قانونی رگولیت کردن آنها را داشته باشد میتوان آن قانون را لغو کرد.»
دبیر هیات مقرراتزدایی با اشاره به ضرورت رفع موازیکاری در تشکلهای مختلف ادامه داد: «بخش انجمنها، نصر و اتحادیه باید بپذیرند زیر پرچم یک نهاد بروند و آن نهاد تنظیم مقررات همه فعالان فضای مجازی را به عهده بگیرد. ما هم متوجه میشویم که با یک مرجع سر و کار داریم. چون حاکمیت این وظیفه را به دست کسی نمیسپارد که بخش دیگری از این مجموعه آن را قبول ندارد.»