تعداد کاربران فعال سروشپلاس به بیش از ۱۰ میلیون کاربر رسید
تعداد کاربران فعال سروش پلاس پس از شرایط جنگی و محدودیتهای اینترنت در هفته اخیر…
۳۱ خرداد ۱۴۰۴
۱۱ تیر ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل استودیو بازیسازی سورنا گیمز، قطع بدون هماهنگی اینترنت را عامل اصلی آسیب به بازیسازان عنوان کرد که کمکهای دولتی نیز نمیتوانند آن را جبران کنند.
به گزارش پیوست حسن مهدی اصل، مدیرعامل سورنا گیمز و عضو کمیسیون بازی سازمان نظام صنفی رایانهای درباره آسیبهای قطعی اینترنت گفت: قطع بدون اخطار و هماهنگی زیرساختهای شبکهای اینترنت از اصلیترین چالشهای ما در زمان جنگ بود. اینترنت شریان اصلی سرویسدهی و منابع درآمدزایی ما است و در دو هفته اخیر به دلیل قطعی اینترنت آسیبهای زیادی دیدیم زیرا نمیتوانستیم درآمدی کسب کنیم و سرویسها نیز متوقف شده بودند.
او در ادامه توضیحات خود افزود: از سویی دیگر آمادگی قطعی اینترنت را نداشتیم و از آنجایی که بسیاری از بازیسازان از سرویسهای خارجی در سطوح مختلفی استفاده میکنند دسترسی به آنها نیز با قطع اینترنت قطع شد. تعداد سرورهای داخلی سورنا گیمز بیشتر است اما نیازمند برخی سرورهای خارجی برای ارائه محصول هستیم زیرا نمونه داخلی ندارند، از این جهت محصولاتی که روی سرورهای خارجی کار میکند در طول جنگ در دسترس نبودند. کارکنان ما از این شرایط نگران بودند و به دلیل جنگ نمیتوانستند این موضوعات را از شرکت پیگری کنند. در مواردی هم اینترنت به کلی قطع بود و اگر راه حلی هم برای مشکلات وجود داشت اصلا امکان اجرای آن نبود.
او در واکنش به اقدامات دولت گفت: به عقیده من در برخی شرایط مسئولان نمیتوانند تصمیم درستی بگیرند و راه حلی برای خود یا شرکتهای خصوصی که به میلیونها کاربر خدمات ارائه میکنند، ندارند. بخش دولتی نه تنها راه حلی در دوران اخیر ارائه نداد بلکه راه حلها و برنامهریزیهای ما را نیز تحت تاثیر تصمیمات خود قرار داد. ما به عنوان بخش خصوصی همواره سعی کردیم همکاری خوبی با بخش دولتی داشته باشیم اما در موارد جنگ و بحران از بخش خصوصی مراقبت نمیشود. بازیسازان تمام سعی خود را برای ارائه سرویس و محصول انجام میدهند اما در نهایت در شرایط جنگی هستیم و چالشهایی در حوزه ارائه سرویس و حقوق و دستمزد پرسنل خود داریم.
میرعامل سورنا گیمز در خلال صحبتهای خود به لیستی از حمایتهای دولتی اشاره کرد که موارد مشمول کمکها بر اساس آن مشخص شده است؛ این درحالی است که به گفته او مشکلات شرکتهای فناوری در این لیست دیده نشده است.
حسن مهدی اصل در این خصوص گفت: حمایتهای قطرهچکانی اینچنینی بیشتر باعث ناامیدی هستند؛ زیرا وقتی شریان اصلی که اینترنت است قطع میشود کمکهای کوچک نمیتواند به ما کمکی کند. از این جهت توقع ما از بخش دولتی چیزی بیشتر از کمکهای کوچک ناامید کننده است.
او در ادامه و در واکنش به اقدامات نهادهای دولتی، بیمه را به عنوان نهادی که در شرایط بحرانی جنگ سعی در درک وضعیت کسبوکارها نداشته معرفی کرد. به گفته او بیمه در این دوران درکی از وضعیت کسب درآمد کسبوکارها نداشته و تنها طلب حق بیمه را کرده و اعلام کرده است در صورت پرداخت نکردن حق بیمه، کسبوکار با جریمه روبرو خواهد بود.
به گفته او بازیسازان در شرایط جنگی میتوانستند نقش پررنگتری در حفظ روحیه افراد جامعه داشته باشند اما این نقش به دلیل قطعی اینترنت به درستی ایفا نشد.