skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دهمین دوره مسابقه‌های ICT Challenge با موضوع آموزش، بانک و هوش مصنوعی برگزار شد

ملینا جعفری نویسنده میهمان

۷ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

دهمین دوره مسابقه‌های ICT Challenge با تمرکز بر سه حوزه آموزش، بانک و هوش مصنوعی، به همت گروه فناوری اطلاعات شریف و با حضور حدود ۲۰۰ شرکت‌کننده در صندوق توسعه و نوآوری ریاست جمهوری برگزار شد. این مسابقه با هدف شناسایی و جذب استعدادهای جوان فناوری و ایجاد پیوند میان آنها و صنعت برگزار می‌شود.

محمدعلی روزی‌طلب، برگزارکننده این رویداد و مدیرعامل گروه آریا، در گفت‌وگو با پیوست، به هدف این مسابقات و دهمین سالگرد برگزاری آن پرداخت و گفت: برگزارکننده این رویداد گروه فناوری اطلاعات شریف است. هدف آن هم شناسایی استعدادهای برتر در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش مصنوعی همچنین اتصال این افراد به بازار کار است. ما در تلاش هستیم تا زنجیره اتصالی میان افراد مستعد این حوزه و سرمایه‌گذاران صنعت باشیم، تا از این طریق فاصله بین این افراد از بین برود. این رویداد از سال ۱۳۹۵ هر سال به صورت مداوم و مستمر برگزار شده است.

به گفته او این مسابقه خرداد تا تیرماه هرسال برگزار می‌شود و ماهیتی چالش محور دارد. «هرسال بر اساس چالش‌های اعلام شده از سوی کمیته فنی مسابقه را تعریف و آن چالش‌ها را مطرح می‌کنیم. شرکت‌کنندگان نیز بعد از دریافت موضوع مسابقه، تا ۲۴ ساعت فرصت دارند تا پاسخ چالش را روی سامانه‌های مشخص شده ثبت کنند. با توجه به سرمایه‌گذاران حاضر در هر دوره از مسابقات، چالش‌ها تغییر می‌کنند. بر این اساس امسال چالش‌های این مسابقه به سمت آموزش‌، بانکی و هوش مصنوعی رفته است.»

دهمین دوره مسابقات ICT Challenge

طبق گفته برگزارکننده این رویداد، ظرفیت پذیرش این مسابقه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر است با این وجود تعداد ثبت‌نام‌کنندگان بیش از ۱۰۰۰ نفر است. به گفته او بر اساس برخی معیارها از تعداد افراد ثبت‌نام کرده، ۲۰۰ نفر برای مسابقه پذیرش شده‌اند.

روزی‌طلب همچنین در مورد جوایز این رویداد گفت: این مسابقه در نهایت سه تیم برنده دارد که از جوایز نقدی و غیرنقدی بهره‌مند می‌شوند. جوایز غیرنقدی در واقع برخی خدماتی است که اسپانسرها در اختیار آنها قرار می‌دهند. با این وجود بیشتر شرکت‌کنندگان به دنبال آشنایی با شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران حاضر در این مسابقه، همچنین استخدام و امکان همکاری با آنها هستند.

محمدعلی روزی‌طلب، برگزارکننده مسابقه ICT Challenge و مدیرعامل گروه آریا

بر اساس گفته‌های دانشجویان حاضر در این مسابقه، اکثریت آنها برای اولین‌بار در این مسابقه شرکت‌ کرده‌اند و بیش از هر چیز به دنبال آزمودن توانایی‌های خود و تجربه‌ای جدید هستند. محمد یکی از دانشجویان حاضر در این مسابقه معتقد است وجود افراد شناخته شده حوزه برنامه‌نویسی در این رویداد می‌تواند تجربه خوبی را برای حضور در این مسیر در اختیار او قرار دهد.

برگزارکننده این رویداد همچنین در خصوص دلیل اینکه بسیاری برای اولین‌ بار در این مسابقه شرکت می‌کنند، گفت: مسابقه‌های ICT به این شکل است که هرکس یک یا نهایتا دو بار در آن شرکت می‌کند. افراد معمولا در سن ۲۰ تا ۲۵ سالگی در این مدل از مسابقه‌ها شرکت می‌کنند و بعد از آن یا جذب مجموعه‌ای می‌شوند یا مهاجرت می‌کنند. جذب آنها نیز بر اساس میزان کیفیت کاری آنها است. معمولا بین ۲۰ تا ۲۵ درصد حاضران این مسابقه را نیروی متخصص تشکیل می‌دهد که از این تعداد نیز به احتمال قوی بیش از ۵۰ درصد آنها جذب سازمان‌ها می‌شوند.

https://pvst.ir/l9m

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو