skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

امضای ۹۴ تفاهم‌نامه به ارزش ۳.۷ همت در اینوتکس ۲۰۲۵

ملینا جعفری نویسنده میهمان

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ با امضای ۹۴ تفاهم‌نامه به ارزش ۳.۷ هزار میلیارد تومان، به صحنه‌ای برای گسترش همکاری‌های فناورانه و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ تبدیل شد.

به گزارش پیوست، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس، با اشاره به وسعت ۴۷۰ هکتاری این مجموعه، آن را بزرگ‌ترین منطقه فناوری غرب آسیا معرفی کرد و گفت: «طی ۲۴ سال گذشته، هدف اصلی پارک، حمایت از نخبگان و تجاری‌سازی ایده‌ها بوده است. در این راستا، تاکنون بیش از ۳.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی انجام شده و حدود ۴۰۰ هزار متر مربع فضای تحقیقاتی توسط همین بخش ایجاد شده است.»

او با اشاره به صادرات ۳۴۰ میلیون یورویی شرکت‌ها و تولید حدود دو هزار و ۵۰۰ محصول در این پارک ادامه داد: «در یک سال اخیر حدود ۷۰ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی از محل تولیدات داخلی داشتیم.»

صفاری‌نیا، خدمات گمرکی، مالی، حسابداری و مشوق‌های سرمایه‌گذاری را از جمله سرویس‌های این مجموعه برشمرد و از تعاملات گسترده بین‌المللی آن خبر داد و گفت: «ما با بیش از ۳۰ مرکز بین‌المللی همکاری می‌کنیم همچنین شبکه تبادل فناوری ۸ کشور اسلامی نیز در این پارک فعال هستند. تعداد شرکت‌کننده‌های المپیک فناورانه در حوزه‌های مختلف رباتیک، برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی و غیره در سال گذشته بیش از ۶ هزار نفر بوده است. امسال نیز در دومین دوره برگزاری این رویداد به سمت بین‌المللی کردن آن رفته‌ایم.»

به گفته او، در نمایشگاه اینوتکس، حدود ۲۸۰ جلسه B2B و ۹۴ تفاهمنامه به ارزش حدود ۳.۷ همت امضا شده است. ۳۵۰ جلسه سرمایه‌گذاری بر استارت‌آپ‌ها نیز از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این نمایشگاه است.

او همچنین به حضور ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو در قالب ۱۳۱ تور دانشگاهی اشاره کرد و گفت: «هدف ما آشنایی دانشجویان و دانش‌آموزان با زیست‌بوم فناوری و سرمایه‌گذاری است. امیدواریم سال آینده شاهد توسعه بیشتری در این مسیر باشیم.»

در بخش دیگر از این اختتامیه، حامد دهقانی آرانی، مدیرعامل و نائب‌رئیس هیات‌مدیره هلدینگ داده‌ورزی سداد، از امضای تفاهم‌نامه‌ای مشترک با پارک فناوری پردیس خبر داد. این همکاری با هدف شناسایی نیازها و ارائه راهکار برای مسائل کلان و ملی انجام شده است.

او با تاکید بر رویکرد حمایتی بانک ملی ایران و بازوی فناورانه‌اش، گفت: «ما رقیب دولت یا بخش خصوصی نیستیم. هدف ما پر کردن خلاهایی‌ است که حاکمیت باید در آنها سرمایه‌گذاری کند تا بستر ظهور فناوری‌های نوین به‌ویژه در حوزه فین‌تک، پرداخت و خدمات مالی فراهم شود.»

در ادامه آندره فورسنکو، دستیار ویژه نوآوری و فناوری رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به پیشرفت‌های پارک فناوری پردیس گفت: «این نمایشگاه بستری برای گفت‌وگوهای فناورانه میان کشورها و بررسی چالش‌های مشترک آنها است.»

او ادامه داد تمرکز بر فناوری‌های نوین برای حل مسائلی نظیر امنیت، مسکن و غذا ضروری است و تحقق آن نیازمند سرمایه‌گذاری مالی و انسانی است.

فورسنکو همچنین بر اهمیت حفظ منابع طبیعی به‌عنوان سرمایه‌ای برای آینده تاکید کرد.

در مراسم اختتامیه اینوتکس ۲۰۲۵، تیم «اکیپا» از استان تهران موفق به کسب رتبه اول رقابت ملی استارت‌آپی شد و ۲ میلیارد تومان تسهیلات، ۶۰ میلیون تومان جایزه نقدی و کارت هدیه ۱۰ میلیون تومانی دریافت کرد.

رتبه دوم نیز به تیم «نوا گلایس» از استان اراک رسید که شامل ۱.۵ میلیارد تومان تسهیلات، ۴۰ میلیون تومان جایزه نقدی و کارت هدیه ۷۰۰ هزار تومانی شد.

در مراسم اختتامیه اینوتکس از برترین فن‌بازارهای منطقه‌ای کشور نیز تقدیر شد. استان‌های فارس، اصفهان و قزوین به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

این رتبه‌بندی با هدف شناسایی و تقدیر از عملکرد موثر فن‌بازارها در توسعه زیست‌بوم فناوری کشور صورت گرفت.

در پایان، رونمایی از پوستر پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۶ انجام شد. طراحی این پوستر شامل نماد برج پارک فناوری است که به شکل شش ضلعی طراحی شده و شبیه به لانچر موشک است که سرعت پیشرفت علم و فناوری نوآوری را نشان می‌دهد.

https://pvst.ir/l11

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو