بانک شهر ۴۲.۵ درصد از سهام «آپ» را به ارزش ۴۶۵۳ میلیارد تومان خرید
بانک شهر با خرید ۴۲.۵ درصد از سهام آسان پرداخت، مالکیت این بخش عمده را…
۲ اسفند ۱۴۰۳
ورود رسمی وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
تفاهمنامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و شرکت ملی گاز امضا شد. هدف از این تفاهمنامه پیرو پیشنهادات وزارت ارتباطات در زمینه رفع ناترازیهای حوزه انرژی و عادلانهسازی توزیع یارانهها صورت گرفت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مراسم این تفاهمنامه در زمینه همکاری مشترک میان سازمان فناوری اطلاعات و شرکت ملی گاز در زمینه طراحی، پیاده سازی، استقرار، نگهداری و راهبری سکوی یکپارچه خدمات دیجیتال انرژی (BSS) درحوزه اجرای شرکت ملی گاز ایران برگزار شد.
محمد محسن صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در این مراسم اعلام کرد که بیش از ۳ ماه است که پیشنهادات وزارت ارتباطات در زمینه رفع ناترازیهای حوزه انرژی مطرح شده و این پشنهادات در جلساتی در سطوح مختلف با حضور عالیرتبهترین مسئولان کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
او همچنین گفت: در این میان وزارت نفت و شرکت گاز نیز پای این کار بودند که این امر نشاندهنده این است که دغدغه رشد، توسعه و رفع مشکلات مردم در این بخشها وجود دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران همچنین به هماهنگیهای ایجاد شده با وزارت نفت و شرکت ملی گاز اشاره کرد و آن را سرآغاز اتفاقی مثبت دانست و ابراز امیدواری کرد با این رویدادها گامهای بزرگتری در زمینه حاکمیت داده برداشته شود.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه در حال حاضر نیازمند اقدامی جهادی در حوزه حکمرانی داده هستیم، گفت: پیشنهادات وزارت ارتباطات در بحث ناترازی انرژی مورد تائید سران قوا، رئیس جمهور، معاون اول ریاست جمهوری و وزرایی مانند نفت و نیرو قرار گرفت و حتی از سوی ریاست جمهوری از وزارت ارتباطات اقدامات عملیاتی صورت گرفته در این حوزه پیگیری میشود.
سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و معاون وزیر نفت نیز در این مراسم گفت: در اوج سرما و بحث ناترازی بودیم که از سوی معاون اول ریاست جمهوری به ارگانهای دولتی تاکید شد برای کنترل ناترازی از ابزارهای غیرسختافزاری بهره گرفته شود که این مطلب به پیشنهادات وزارت ارتباطات اشاره داشت. طرحهای ارائه شده از سوی این وزارتخانه مورد استقبال قرار گرفت و شاید یکی از سریعترین راهکارها برای رفع ناترازی همین پیشنهادات باشد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در ارتباط با حکمرانی داده گفت: اکنون در زمینه حکمرانی داده در دستگاههای دولتی در حال انجام نوعی تقاطعگیری هستیم تا این اطلاعات منشا تصمیمگیری باشد. این همبستگی و همدلی برای کشور نتایج اثرگذاری به همراه خواهد داشت و ما نیز خود را مکلف میدانیم در زمینه رفع ناترازی گاز با قدرت و دقت بیشتری با شرکت ملی گاز همکاری داشته باشیم.
صدر همچنین تاکید کرد: نباید مشکلات را به صورت بخشی در نظر گرفت و از سوی دیگر لازم است در بحث اشتراک دادههای مفید و مورد نیاز دقت کافی وجود داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و معاون وزیر نفت در رابطه با سایر برنامههای مشترک با وزارت ارتباطات گفت: البته به غیر از موضوع ناترازی موارد و مباحث دیگری نیز از سوی این وزارتخانه مورد اشاره قرار داشت که امیدواریم به این نقطه برسیم که مانند کشورهای پیشرفته تک تک کاربران بدانند سهم آنها از میزان انرژی کشور در چه حدی است و تمام مشترکان بخشهای مختلف خانگی و صنعتی و غیره در پروفایلی میزان مصرف خود را مشاهده کنند.
توکلی همچنین افزود: درباره کنتورهای هوشمند نیز چالشهایی سر راه قرار داشت که دسترسی به سکوهای ایمن یکی از این موارد بود که با عملیاتی شدن پیشنهادات وزارت ارتباطات به نظر میرسد بتوان برای رفع آن نیز گام برداشت.
او با تاکید بر لزوم دسترسی به دیتا و اطلاعات بهروز و دقیق گفت: تقاطعگیری از اطلاعات میتواند به کنترل مصرف کمک کند چراکه بطور مثال موضوعاتی مانند تولید رمزارزها و فعالیت ماینرها از مواردی است که به افزایش مصرف برق در کشور منجر شده است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در پایان نیز بر آمادگی و اهتمام شرکت گاز برای دنبال کردن مفاد این تفاهمنامه تاکید کرد.