سامانه ارسال رمز یکبار مصرف در بله فعال شد
اپلیکیشن بله با ارائه سامانه ارسال رمز یکبار مصرف (OTP)، راهکاری سریع، امن و مقرونبهصرفه…
۲۷ بهمن ۱۴۰۳
۲۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مهرداد توکلی مدیرعامل ابرکلاس معتقد است مهمترین شرط در کار با هوش مصنوعی نحوه پرامپتنویسی است و آینده آموزش آنلاین تحت فناوریهای جدید متحول خواهد شد.
به گزارش پیوست، مهرداد توکلی مدیرعامل ابرکلاس ، استارتآپ آموزش ابری در حوزه فناوری اطلاعات در همایش «فناوری آینده؛ NexTech» به بررسی و انتقال دانش در حوزه تکنولوژیهای برتر پردازشی و هوش مصنوعی پرداخت و از اهمیت پرامپتنویسی در حوزه AI صحبت کرد.
در ابتدای این رویداد، اشکان پورمحمدی، مدیرعامل ایدهنت هم با اشاره به هدف برگزاری این رویداد توضیح داد: ما در حوزه توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات، مراکز داده و راهکارهای پردازشی سازمانی فعالیت میکنیم و این همکاری با ابرکلاس را فرصتی میدانیم تا متخصصان این حوزه را توانمندتر کرده و آنها را با جدیدترین ابزارهای موجود آشنا کنیم.
توکلی در این باره توضیح داد: مهمترین شرط در کار با هوش مصنوعی نحوه پرامپتنویسی است و افراد باید بدانند که به مروز زمان هوش مصنوعی کاملا با ادبیات و خواستههای کاربران خود را مطابقت میدهد. او اضافه کرد: سلاح مخفی یک متخصص IT هوش مصنوعی است و حالا که چتجیپیتی، جمنای و امثال این مدلهای زبانی بزرگ تفکر و تحلیل را هم آموختهاند به سادگی میتوانند اسباب تسهیلگری کسب و کارها و افراد را فراهم کنند. این فناوری به دلیل آموزش با حجم زیادی از دادهها و عملکرد در لحظه بدون داشتن نویز ذهنی، بدون شک ابزاری برای بهترشدن زندگی ما هستند و این ما هستیم که باید بتوانیم از ابزارهای هوش مصنوعی برای حل مشکلات فنی استفاده کنیم.
توکلی در ادامه به اختصار به نحوه استفاده از مدلهای زبانی پرداخت و همچنین در پاسخ به پیوست درباره همکاریهای اعتباری این پلتفرم خبر از سهم ده تا ۲۰ درصدی فروش اعتباری در ابرکلاس داد و گفت همکاری اعتباری تازهای را با ازکی هم آغاز کردهایم که از سال آینده به صورت جدی روی آن متمرکز خواهیم شد. او تشریح کرد: در شرایط تورمی و شرایط سخت اقتصادی کشور برایمان مهم بود که در امر فروش دورههایمان تسهیلگری کنیم. همکاری با لندتکها یکی از همین برنامههای ما بود. طبق این تفاهمنامه علاقهمندان میتوانند دورههای ابرکلاس را آنلاین خریداری کنند و اقساطی هزینهها را به ابرکلاس پردازند.
او همچنین دیپسیک و کویین را شاخهای جدید چینی در حوزه LLM معرفی کرد که هنوز فاصله زیادی با چتجیپیتی و جمنای دارند.
توکلی همچنین در ادامه از کمبود نیروهای متخصص در حوزه IT صحبت کرد و افزود: درصد زیادی از متخصصین حوزه IT از کشور مهاجرت کردند. از سویی کارفرماها برای توسعه در کسب و کارهایشان نیروی متخصص میخواهد و نیروی متخصص به معنی حرفهای کم است. این مشکلات باعث شد که بر آموزشهای مهارتمحور متمرکز شویم و در ابرکلاس بیش از گذشته در پی حل این مشکلات باشیم.
علیرضا آژم مدیر توسعه ایده نت و برگزار کننده رویداد هم از سرورهای HPE DL380 G11 صحبت کرد و افزود: با بهینهسازی سختافزاری و امنیتی، این سرورها گزینهای ایدهآل برای سازمانهای پردازشی، مراکز داده و سیستمهای هوش مصنوعی محسوب میشوند و نسبت به نسلهای قبلی تغییرات چشمگیری کردهاند.
مدیر توسعه ایدهنت در ادامه از جمله ویژگیهای کلیدی مراکز داده کانتینری را انعطافپذیری بالا (امکان افزودن یا تغییر کانتینرها بدون نیاز به بازسازی کل زیرساخت)، خنکسازی هدفمند و کاهش مصرف انرژی، استقرار سریع و ساده و سازگاری با فناوریهای جدید برشمرد.