skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

امیررضا اعتمادی عضو اتاق بازرگانی ایران

مسدودسازی درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارز احتمال تخلفات مالی و پولشویی را بالا می‌برد

امیررضا اعتمادی
عضو اتاق بازرگانی ایران

۷ بهمن ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

امیررضا اعتمادی، عضو اتاق بازرگانی ایران در یادداشتی که برای پیوست نوشته است بسته شدن درگاه‌های صرافی‌های رمزارز، را ضربه‌ای به آینده اقتصاد دیجیتال ایران دانسته و عنوان کرده است این اقدام احتمال تخلفات مالی و پولشویی را بالا می‌برد.

اعتمادی در این باره نوشته است: «مسدودسازی درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارز بدون ارائه راهکارهای جایگزین، نه‌تنها به اعتماد کاربران داخلی آسیب می‌زند، بلکه کاربران را به استفاده از روش‌های پرریسک‌تر و غیررسمی سوق می‌دهد. این تصمیم می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به رشد اقتصاد دیجیتال و زیست‌بوم فناوری ایران وارد کند.»

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به پیامدهای این اقدام اضافه کرده است: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که بسته شدن درگاه‌ها ایجاد کرده، افزایش ریسک مالی برای کاربران است. این تصمیم بسیاری را به استفاده از روش‌هایی مانند کارت به کارت یا حتی بازارهای غیررسمی سوق داده که نه‌تنها خطر از دست رفتن سرمایه را افزایش می‌دهد، بلکه احتمال تخلفات مالی و پولشویی را نیز بالا می‌برد.با چنین تصمیماتی، فعالان حوزه رمزارز که می‌توانستند در داخل کشور به شکوفایی برسند، اکنون به سمت بازارهای خارجی و حتی مهاجرت سوق داده می‌شوند. این به معنای از دست رفتن ظرفیت‌های بزرگ اشتغال‌زایی و خروج سرمایه‌های انسانی و مالی از کشور است.»

او ادامه داده است: «در حالی که کشورهای منطقه با قوانین شفاف و حمایت از صنعت رمزارز در حال جذب سرمایه‌های بین‌المللی هستند، تصمیمات غیرکارشناسی ما تنها باعث می‌شود که از رقابت جهانی عقب بمانیم و فرصت‌های رشد را از دست بدهیم.»

اعتمادی در پایان خواستار بازنگری فوری در این تصمیم شده و یادآور شده است: «به‌جای اعمال محدودیت، باید قوانینی شفاف و جامع تدوین شود که ضمن نظارت دقیق بر فعالیت صرافی‌های رمزارز، فضای نوآوری و رشد اقتصادی را نیز فراهم کند. همکاری بین دولت و بخش خصوصی می‌تواند راه‌حلی پایدار و مؤثر برای این مسئله ارائه دهد.این تصمیم به‌طور مستقیم بر زندگی و آینده جوانانی که در حوزه فناوری‌های نوین فعالیت می‌کنند، تأثیر می‌گذارد. اگر به‌دنبال حمایت از اقتصاد دیجیتال و جلوگیری از مهاجرت نخبگان هستیم، لازم است که سیاست‌گذاری‌های ما مبتنی بر واقعیت‌های این صنعت و آینده‌نگری باشد.بسته شدن درگاه‌های پرداخت، بسیاری از فعالان و کاربران را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است و آینده این صنعت را با ابهام مواجه کرده است.»

https://pvst.ir/k4o

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو