حمام خون در معاملات سهامی شرکتهای فناوری پس از موفقیت DeepSeek
گزارشی از فایننشال تایمز میگوید روز دوشنبه ارزش سهام شرکتهای بزرگ فناوری از جمله انویدیا…
۸ بهمن ۱۴۰۳
۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۶ بهمن ۱۴۰۳
حتی گوشیهای شیائومی که زمانی به خوش قیمت بودن شهرت داشتند، بهدلیل افزایش چند میلیونی قیمتها برای بسیاری از افراد بهراحتی در دسترس نیستند و مردم در هنگام خرید بیش از پیش احتیاط به خرج میدهند. با درنظر گرفتن کیفیت دوربین، قدرت پردازشی، کیفیت ساخت و ارزش خرید با راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی تا ۵۰ میلیون تومان با ما همراه باشید.
به گزارش پیوست، گوشیهای XIAOMI با عرضه دستگاههای قدرتمند، هدف قرار دادن بازار نسل جوان و قیمت مقرون به صرفه، موفق به کسب سهم مهمی از بازار تلفن همراه ایران شدند و همچنان فروش خوبی را در ایران و جهان تجربه میکنند. در این مقاله راهنمای خرید، با ارزش خریدترین گوشی شیائومی در هر بازه قیمتی را معرفی خواهیم کرد.
فارق از طراحی و کیفیت بدنه (که به خودی خود مهم است) نکات مهم دیگری نیز وجود دارد که در استفاده کوتاه یا نگاه اول قابل لمس و تشخیص نیستند و باید به آنها توجه شود.
۱. نمایشگر: در بخش صفحه نمایش علاوه بر نرخ نوسازی بیشتر، رزولوشن بالاتر و حاشیههای کم، نوع پنل نیز اهمیت ویژهای دارد. به طور حتم نمیتوان مشخص کرد که نوع پنل OLED بهتر است یا LCD چراکه هرکدام مزایا و معایب خودشان را دارند. اما به دلیل ارائه کنتراست بالاتر و عمق بینظیر رنگ مشکی در پنل OLED، خرید گوشی مجهز به این نوع نمایشگرها توصیه میشود.
۲. پردازنده: گذشته از اینکه پردازنده گوشی ما بهتر است اسنپدراگون باشد یا دیمنسیتی، با مشاهده بررسیهای مختلف و استناد به امتیازات بهدست آمده از مدل گوشی مد نظر در بنچمارک آنتوتو، قدرت پردازشی اهمیت ویژه دارد. زیرا از گشت و گذار در رابط کاربری گرفته تا عکاسی، اجرای برنامههای بانکی و بازیکردن همگی بهشدت به میزان توان پردازنده وابسته هستند.
۳. باتری: درهنگام خرید گوشی شیائومی سعی کنید دستگاهی با ظرفیت باتری استاندارد ۵۰۰۰ میلی آمپری تهیه کنید. این ظرفیت (با صرف نظر از میزان و نحوه مصرف انرژی) برای یک روز کاری کامل پاسخگو است. با اشاره به اینکه وجود شارژر درون جعبه گوشی امتیاز مثبت بزرگی برای کاربران محسوب میشود، سرعت شارژ مناسب برای تکمیل ظرفیت یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری ۲۰ وات میباشد.
۴. دوربین: نه اینکه عدد مگاپیکسل تاثیری در کیفیت نهایی نداشته باشد، اما ملاک اصلی آن نیست. در بخش دوربین اگر بهدنبال کیفیت خوب عکسها هستید باید به سراغ برندی بروید که روند پردازش نرم افزاری تصاویر را به شکل حرفهای انجام میدهد. مثل سامسونگ. تعداد بیشتر لنزهای دوربین موضوع مهم دیگری است که نشاندهنده کارآمدی بیشتر آن گوشی در تصویر برداری است.
۵. حافظه: درکنار حجم که به میزان استفاده و نیاز برمیگردد، این سرعت حافظه است که باید برای کاربران اولویت داشته باشد. سرعت بیشتر خواندن و نوشتن اطلاعات بر روی حافظه میتواند در تندی عملکرد و انجام سریعتر وظایف تاثیرگذار باشد.
۶. ویژگیها: بسته به علاقه و نیاز شما به تعدادی ویژگی جالب و کاربردی، ارزش خرید آن دستگاه تعیین میشود. ارزشهایی مثل شارژ سیمی سریعتر و یا پشتیبانی از شارژ بیسیم، قابلیت نصب لوازم جانبی کارآمد (مانند کیت عکاسی در Xiaomi 14 Ultra) و ویژگیهای منحصر به فرد نرم افزاری برای یک مدل خاص، تعیین ارزش میکنند.
بسیاری از خریداران نسبت به خرید گوشیهای دست دوم مقاومت نشان میدهند، درحالیکه این کار میتواند انتخابی منطقی و از نظر اقتصادی به نفع کاربر باشد. خرید مستقیم گوشی دست دوم از مصرف کننده، علاوه بر صرفهجویی مالی، امکاناتی مشابه یک گوشی نو ارائه میدهد. این گوشیها معمولاً با افت قیمت چند میلیونی همراهاند و ممکن است همراه با لوازمی مثل گارانتی یا قاب محافظ عرضه شوند.
برای مثال، گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۳ که در بازار با قیمت ۱۲ میلیون تومان به فروش میرسد، با مبلغ ۱۰ میلیون قابل تهیه است. ۲ میلیون تومان صرفهجویی برای کالایی که از نظر عملکرد و ظاهر تفاوت چندانی با نمونه نو ندارد!
اقتصادیترین و مناسبترین گزینهای که شیائومی با حدود قیمتی ۸ تا ۹ میلیون تومان در اختیار کاربران قرار میدهد. در ادامه نگاهی به مشخصات کلی این گوشی خواهیم داشت اما از آنجایی که یک راهنمای خرید خوب، راهنمایی منصفانه است، تنها درصورتی ردمی Note 12S را تهیه کنید که شیفته دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی و نمایشگر با حاشیه کمتر آن هستید یا صرفا میخواهید شیائومی بخرید. چراکه رقیب سامسونگی آن دربازار یعنی گلکسی A15 (یا حتی A24) هم از نمایشگر با کیفیتتری برخوردار است و هم پردازنده بهمراتب بهتری را ارائه میکند. درضمن سامسونگ گلکسی A15 بروزرسانیهای بیشتری نیز دریافت میکند و عمر طولانیتری خواهد داشت. درصورتی که نماینده ردمی سال ۲۰۲۵ آخرین بروزرسانی اندروید خود را دریافت میکند.
در ادامه مقایسه ردمی Note 12S با گلکسی A15، باید گفت که این گوشی با قیمت یکسان کیفیت بالاتر برای نمایشگر و شارژر سریعتری ارائه میکند که با وجود استفاده سنگین و البته شارژدهی طولانی، کمتر از یک ساعت شارژ میشود.
درنهایت اگر به دنبال ارزش خرید بالا هستید گلکسی A15 و درصورتی که سرعت شارژ بالاتر برای شما حرف اول را میزند ردمی Note 12S گزینه مناسبی است.
پوکو M5s، دیگر انتخاب شما تا سقف ۱۰ میلیون تومان خواهد بود. دستگاهی که باوجود رقبای جدیدتر، بهدلیل مشخصات و امکانات جذب کننده، هنوز هم در بازار تلفن همراه معامله میشود.
دوربین راضی کننده با قابلیت ضبط ویدیو ۴K، حجم باتری مناسب، صفحه نمایش AMOLED و البته پردازندهای که چندساعتی بازی در روز را جوابگو است، ازش بالای خرید پوکو M5s را در بازه ۸ تا ۸.۵ میلیون تومان تعیین میکنند.
با پیشنهاد گوشی ردمی نوت ۱۳ نسخه 4G در این لیست، وارد بخش جذاب میانردههای رقابتی شیائومی میشویم. بخشی که در بازار ایران آغازگر آن Redmi Note 13 4G با حدود قیمتی ۱۱ میلیون تومان است و بهدلیل مشخصاتی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، محبوبیت خاصی در بین مکاربران کسب کرده است.
از طراحی نهچندان جذاب و لوکس ردمی نوت ۱۳ که بگذریم بلندگوهای دوگانه، پردازنده قوی، نمایشگر فوقالعاده کم حاشیه و باکیفیت، شارژدهی مناسب و قابلیت دریافت جدیدترین بروزرسانی اندروید شیائومی یعنی HyperOS 2.0 مزیتهایی هستند که خریداران را به سمت این مدل میکشانند.
شاید این روزها خرید ردمی نوت ۱۳ پرو ۴G از نظر کاربران زیاد منطقی بهنظر نرسد، چرا که با کمی انتظار حدود ۲ تا ۳ ماه، نسل جدید این میانردهها یعنی نوت ۱۴ پرو ۴G وارد بازار ایران میشود.
اما از آنجایی که این، راهنمای خرید گوشی شیائومی در زمستان ۱۴۰۳ است و با درنظر گرفتن زمان کافی برای افت قیمت مدل جدید، Note 13 Pro 4G هنوز هم گزینه با ارزشی برای خرید است.
این گوشی شیائومی در حدود قیمتی ۱۵ میلیون و بهدلیل استفاده از دوربین باکیفیت در کنار نمایشگری کامل و روان، پردازنده قوی، باتری بادوام و سرعت شارژ ۶۷ واتی یکی از گزینههای پیشنهادی خرید گوشی تا ۱۵ میلیون محسوب میشود.
شیائومی پوکو X6 Pro، نیازی به معرفی یا بررسی ارزش خرید ندارد. چراکه این دستگاه با عملکرد پردازشی بینظیر خود نسبت به قیمت و نمایشگر فوقالعاده کم حاشیه و سرعت شارژ بالا بهعنوان ارزش افزوده، همین الان نیز محبوبیت خاصی بهدست آورده است.
گوشی شیائومی پوکو X6 Pro، با مشخصاتی که ذکر شد و عملکرد گیمینگ فوقالعاده، الان با چند میلیونی افزایش قیمت خرید آن حدود ۲۲ میلیون تومان برای شما آب میخورد. یک گوشی با ارزش که با نمایشگر با کیفیت، امکاناتی جذب کننده و قیمت رقابتی خرید آن حتی یک سال پس از معرفی، شدیدا پیشنهاد میشود.
گوشی شیائومی 14T، از تازه واردهای پرچمدار کش این شرکت در بازار ایران است که خوشبختانه انتخاب عاقلانهای در حدود قیمتی ۳۰ میلیون تومان محسوب میشود. با گوشهای از مشخصات شیائومی 14T در ادامه آشنا خواهیم شد.
وقتی مشخصات این دستگاه را با گوشی محبوب پوکو یعنی پوکو X6 Pro، از نظر قدرت پردازشی، کیفیت نمایشگر یا باتری و سرعت شارژ تفاوتی نمیبینید. پس چرا باید شیائومی 14T خرید؟
گوشی پوکو X6 Pro گوشی همهچیز تمام و البته ارزانتری نسبت به 14T است. اما دلیل ارزش خرید بالای یک گوشی با مشخصات مشابه و البته گرانتر، در استفاده از متریال بهتر برای بدنه، طراحی عام پسندتر، نمایشگر سریعتر و مجموعه دوربین کارآمدتر شیائومی 14T 5G نسبت به X6 Pro است.
برادر بزرگتر شیائومی 14T یعنی شیائومی 14T Pro، با ویژگیهای چشمگیرش در قامت یک پرچمدار واقعی ظاهر میشود. دستگاهی که اگر قصد خرید گوشی شیائومی تا ۴۰ میلیون را دارید، شیائومی 14T Pro یکتا گزینه انتخابی شما است.
دوربین اصلی باکیفیت، پردازنده بینظیر، متریال شیشهای فلزی، پشتیبانی از شارژ بیسیم پرسرعت و کلی نقطه تمایز دیگر بانی ارزش خرید بالای 14T Pro هستند. مشخصاتی که شاید بهصورت پراکنده در بسیاری از دیگر دستگاهها یافت شود، اما کنار هم قرار گرفتن این تعداد ویژگی جالب و مشخصه لوکس و گرانقیمت، قطعا بیشتر از این حرفها میارزد.
وقتی حرف از پرچمدار و لوکس بودن میشود، بقیه مدلها در برابر شیائومی ۱۴ یک شوخی بیمزه بهنظر میآیند. گوشی شیائومی ۱۴، پرچمدار ۲۰۲۴ این شرکت، بهدلیل افت قیمت چند میلیونی گزینه مناسبی برای خرید در بازه قیمتی ۴۵ تا ۵۰ میلیون است.
تا سقف ۵۰ میلیون تومان، شیائومی ۱۴ با ارائه یک پکیج کامل از سهدوربین ۵۰ مگاپیکسلی حرفهای، چیپست پرچمدار، طراحی کامپکت و سرعت شارژ سریع بیسیمی که از شارژ سیمی همه رقبای سامسونگی خود در بازار سریعتر است، ارزشمندترین مدل لیست راهنمای خرید گوشی شیائومی انتخاب میشود.