skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فناپ‌تک به دنبال توسعه خودروهای متصل با امکان تبادل دیتاست

سمانه سمیع تحریریه

۱۲ دی ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

فناپ‌تک به دنبال توسعه خودروهای متصل با امکان تبادل دیتاست. قائم مقام مدیرعامل فناپ‌تک حذف ماژول مودم و سیم‌کارت از مولتی مدیاهای خودرو را چالش جدی این مسئله در ایران می‌داند و خبر از استراتژی‌های جدید فناپ‌تک در حوزه مولتی‌مدیای خودرو می‌دهد.

به گزارش پیوست، شاهین جوانمردی قائم مقام مدیرعامل فناپ‌تک درباره ورود فناپ‌تک به حوزه مولتی‌مدیای خودرو و تغییرات استراتژیک فناپ‌تک می‌گوید: در گام ابتدایی در قراردادی با مجموعه سازه‌گستر در خصوص تولید مولتی مدیای خودرو وارد حوزه خودرو شده‌ایم چون در حقیقت مولتی‌مدیا نزدیک به حوزه اندرویدی و دامنه فعالیت‌های ماست و می‌خواهیم زیرساختی ایجاد کنیم تا نرم‌افزارهای شرکت فناپ روی خودروها نصب شوند و ارزش افزوده‌ای برای رانندگان و خودرو‌ها ایجاد کنند. برای مثال امکان نصب اپلیکیشن نشان و به موازات آن دستیار صوتی هوشمند و اضافه شدن سرویس‌های جدید اندرویدی و الکترونیکی در دامنه فعالیت‌های جدید ما قرار گرفته است.

جوانمردی درباره توسعه خودروهای متصل توضیح می‌دهد و می‌گوید: ما به دنبال توسعه خودرو‌های متصل با امکان تبادل دیتا هستیم. خودروهایی که بتوانند از طریق اتصال با مراکز مختلف ایمنی، درمانی، بیمه و تعمیرگاه‌ها امنیت و آسودگی بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهند. در میان مدت این اقدام تاثیر به‌سزایی در کاهش ریسک و هزینه‌های شرکت‌های بیمه و افراد هم خواهد داشت.

جوانمردی مشکل عدم توسعه پروژه‌های خودروهای متصل در ایران را حذف ماژول مودم و سیم‌کارت در خودروها می‌داند و توضیح می‌دهد: وقتی حرف از خودرو متصل می‌زنیم یعنی وجود ماژول مودم و سیم‌کارت. در صورتی که مولتی مدیاهای خودروهای تولید شده در ایران قابلیت نصب سیم‌کارت ندارند و شرکت‌ها به خاطر بحث قیمت، ماژول مودم و سیمکارت را از مولتی مدیا حدف کرده‌اند. ما می‌خواهیم در مدل‌های آتی در حوزه مولتی‌مدیای خودرو به سمت نصب ماژول مودم و سیم‌کارت برویم. این موضوع بیش از آنکه بعد هزینه‌ای داشته باشد، نیاز به تغییر پارادایم و فرهنگسازی دارد. چون به سادگی امکان ایجاد بیزینس‌لاین‌های درآمدی را به همراه خواهد داشت و خلاقیت‌های نوآورانه و فناورانه‌ای را به بازار می‌آورد.

جوانمردی در ادامه از بیزینس لاین تولید مودم و هم‌راستا بودن فعالیت‌های فناپ‌تک می‌گوید: مدتی است تمرکزمان را از طریق تولید مودم‌های برند یوگالینک و محصولات دیجیتال از بازار B2B به سمت بازار B2C برده‌ایم. عمدتا فعالیت‌های ما در حوزه بانکی و پرداختی بود اما تولید مودم‌ کمی این مسیر را تغییر داد. این مسیر با مودم های 4G که برای زیتل تولید می‌کردیم آغاز شد و حالا با تغییر استراتژی و ایجاد برند یوگا شدت گرفته است. عنوان یوگا را هم از نام یکی از روستاهای حوالی خرمشهر الهام گرفته‌ایم. مودم‌های تولیدی فناپ‌تک با برند یوگا لینک، دوربین‌هایمان با برند یوگاویژن و باتری لیتیومی ما هم با برند یوگاسل وارد بازار خواهند شد.

هم‌چنین امسال با توجه به مشکلات کمبود برق در کشور مودم 4G  با باتری لیتیومی ارائه کردیم تا کاربران با قطعی اینترنت روبه رو نشوند. وی افزود: در حال حاضر بخشی از مودم‌های همراه اول، شاتل و رایتل را تامین می‌کنیم و بخشی از مناقصه ایرانسل هم به خود اختصاص داده ایم.

https://pvst.ir/jxl
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو