مدیرعامل شب: میانگین رزرو سفرها از ۲۷ روز به ۹ روز رسیده است
مدیرعامل «شب»، پلتفرم فعال در حوزه گردشگری و رزرو اقامتگاه معتقد است شرایط اقتصادی و…
۲۶ دی ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
۲۲ درصد سرمایهگذاریهای جسورانه در جهان توسط CVCها انجام شده و ۸۰ درصد سرمایهگذاریهای موفق توسط ۲۰ درصد VCها صورت گرفته است.
به گزارش پیوست، در رویداد رونمایی از خدمات و محصولات رانوی میثم زرگرپور مدیرعامل رانوی به معرفی خدمات و محصولات آن پرداخت و گفت: مهرماه توافقنامه تاسیس رانوی بین هلدینگ فاخر و مدیریت رانوی امضا شد. رانوی مجموعه مشاوره مدیریت و سرمایهگذاری است که در حوزه خدمات مرتبط با سرمایه گذاری و شبیه به شرکتهای (General Partner) عمل میکند. GPها شرکتهایی هستند که در تعامل با سرمایهگذاران (Limited Partners)، یک صندوق سرمایهگذاری تشکیل داده و به نمایندگی از سرمایهگذار، مدیریت سرمایهگذاری را به عهده دارند.
طبق گفته زرگرپور رانوی به هلدینگها و صاحبان سرمایه کمک میکند بتوانند با دغدغه کمتری گزینههای سرمایهگذاری را انتخاب کرده و روی آنها سرمایهگذاری کنند. او در ادامه شرکتها و صندوقهای سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC)، هلدینگها و صاحبان سرمایه بخش خصوصی، را مهمترین شرکای تجاری رانوی معرفی کرد.
زرگرپور همچنین خدمات اصلی رانوی را منبع یابی، ارزیابی، مذاکره و ارزشگذاری عنوان کرد و افزود: شرکتها میتوانند به منظور بهبود مدیریت داخلی و مدیریت مالی خود هم از متخصصان و مشاوران رانوی استفاده کنند.
رضا سمیعزاده مدیرعامل هلدینگ فاخر هم از اهمیت اقتصاد مشارکتی صحبت کرد و با ذکر نمونههایی مثل همکاریهای هلدینگهای بزرگ و پلتفرمها به تاثیر آنها در رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال پرداخت. طبق گفته سمیعزاده ارزش افزوده رانوی ارائه خدماتی با عنوان General Partnership as a Service است و به این شکل هر مجموعهای که به یک یا چند ماژول از خدمات سرمایهگذاری نیاز داشته باشد، میتواند از سرویسهای رانوی استفاده کند.
در ادامه رویداد مریم نجفی مدیر ارشد بخش بینالملل شرکت توسن و دبیرپنل در نشست چالشهای سرمایهگذاری خطرپذیر در هلدینگها، از آمار رو به رشد سیویسیها صحبت کرد و افزود: ۲۲ درصد سرمایهگذاریهای جسورانه در جهان توسط CVCها انجام شده و ۸۰ درصد سرمایهگذاریهای موفق توسط ۲۰ درصد VCها صورت گرفته است.
در ادامه سولماز صادقنیا مدیرعامل گلرنگونچرز از تاثیر قانون جهش تولید دانشبنیان در تصمیم به تاسیس گلرنگ ونچرز صحبت کرد و افزود: ما زمانی که گلرنگ ونچرز را در سال ۱۴۰۱ تاسیس کردیم هنوز این قانون تصویب نشده بود. اما در واقع گلرنگ ونچرز در جهت تحقق سه ماموریت شکل گرفته است. در وهله اول توسعه نوآوری درون اکوسیستم گروه گلرنگ، که این موضوع همیشه در DNA گروه بوده است. ماموریت دوم ما تعامل با اکوسیستم نوآوری بیرونی و سومین ماموریت ما سرمایهگذاری بوده است. به طور حتم میخواهیم از ظرفیتهای این قانون استفاده کنیم اما استفاده کردن از مزایای قانون به همین سهولت نیست. قانون پتانسیلهای بسیار خوبی دارد. اما در اجرا چالشهای زیادی وجود دارد. اما همچنان روی صیانت از این قانون اصرار داریم و روی آن متمرکزیم.
علی موسوی عضو هیات مدیره رانوی هم از نحوه تعامل سرمایهپذیران و سرمایهگذاران صحبت کرد و به اهمیت چیدمان پرتفوها اشاره کرد.
محمدرضا نظری مدیرعامل آیریا هم ایجاد سیویسیها را نه صرفا تجاری بلکه صرفه اقتصادی دانست و در این باره گفت: CVCها به اقتصاد کل گروه کمک میکنند و صرفا با اهداف تجاری راهاندازی نمیشوند. شرکتهایی که پول را اولویت قرار نمیدهند و به تکمیل زنجیره تامین خود میاندیشند اتفاقا درآمدزایی بهتری هم پیدا میکنند و با بالا رفتن کیفیت گروه به ارزش افزودههای جدیدی دست پیدا میکنند. او همچنین گفت: برعکس گذشته که بازار بر اساس عرضه و تقاضا بود بازار فناوری بازار جدیدی را رقم زده که بازار عرُضه و تقاضاست. اگر سیویسیها بر اساس استراتژی، اراده، امید و انگیزه فعالیت کنند مسلما برنده میدان خواهند شد و حالا مهارتهای نرم از اصول جدایی ناپذیر کسب و کارهاست.
حسین اسلامی مدیرعامل رمیس هم به همراهی شرکتهای سرمایهگذاری تا پایان راه و به بلوغ رساندن استارتآپها اشاره کرد و تعامل تا پایان مسیر را از الزامات موفقیت در این مسیر دانست.
در پایان نشست میثم زرگرپور در پاسخ به پیوست درباره مشارکت رانوی با هلدینگهای سرمایهگذاری و چگونگی آن گفت: مد نظر ما هلدینگهای معروف و کارآمد و نفرات حرفهای این حوزه نیستند. نفرات متخصص سرمایهگذاری در ایران به سختی دورقمی هستند و ما به شدت با چالش نیروی متخصص در حوزه سرمایهگذاری مواجهیم .مخاطب ما این شرکتها هستند که رانوی با بهرهگیری از متخصصان خود میتواند به آنها کمک کند.