سیستم دوبله خودکار روی تعدادی از کانالهای یوتیوب فعال شد
پلتفرم یوتیوب اعلام کرد که سیستم خودکار دوبله ویدئوها به ۸ زبان مختلف روی کانالهای…
۲۱ آذر ۱۴۰۳
۱۹ آذر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
طبق مصوبه مجلس دولت مکلف شده است ۴۰۰هزار خانواده دچار فقر شدید غیرتحت پوشش را شناسایی کند و اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوادههای تحت پوشش را ۴۰ میلیارد تومان افزایش دهد.
به گزارش پیوست؛ مجلس شورای اسلامی امروز (۱۹ آذر) ضمن تصویب بند «ث» تبصره ۱۳ درباره کالابرگ الکترونیکی، به پیشنهاد کمیسیون تلفیق برای اجرایی کردن کالابرگ الکترونیکی رای مثبت داد. طبق پیشنهاد کمیسیون تلفیق، افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی میتوانند از کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند. طبق این مصوبه دولت مکلف شده است کالابرگ الکترونیکی را از چهارم خرداد سال ۱۴۰۴ اجرایی کند.
در گزارش کمیسیون تلفیق نوشته شده است: «در جهت اجرای اهداف برنامه هفتم مبنی بر کاهش فقر مطلق، دولت مکلف است از محل منابع حاصل از حذف یارانه نقدی دهکهای هشتم، نهم و دهم، ماده ۴۵ قانون مالیات بر ارزش افرزوده و بازنگری در سیاستهای حمایت نقدی و غیر نقدی حداقل به میزان ۴۰هزار میلیارد تومان بسته حمایت از معیشت محرومان شامل حمایت از حداقل ۴۰۰هزار خانوار دچار فقر شدید غیر تحت پوشش نهادهای حمایتی که بر اساس نیازمندیابی فعال با مشارکت خیرین و سازمانهای مردمنهاد در قالب سامانه پنجره واحد خدمات حمایت اجتماعی ایرانیان، موضوع بند ب ماده ۳۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت شناسایی میشوند. و همچنین افزایش اعتبار کالابرگ برای خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی عضو سه دهک پایین درآمدی را از خردادماه سال ۱۴۰۴ اجرایی نماید. همچنین به منظور تشویق خانوارها به مشارکت بیشتر در طرح و برخوداری از مزایای آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مکلف است با همکاری دستگاههای ذیربط سازوکاری طراحی نمایند که خانوارهای یارانهبگیر مشارکتکننده در طرح کالابرگ الکترونیکی از تخفیفات فروشگاههای داوطلب مشارکت در طرح بهرهمند شوند.»
کمیسیون تلفیق مجلس در بند «ث» تبصره ۱۳ استفاده از کالابرگ الکترونیکی داوطلبانه را در لایحه بودجه ۱۴۰۴ پیشنهاد داده بود. طبق این بند: «در صورت درخواست سرپرستان خانوار مشمول یارانه نقدی برای تغییر شیوه پرداخت از نقدی به کالابرگ الکترونیکی، استفاده از مبالغ کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوارهای مشمول یارانه نقدی به صورت داوطلبانه، مجاز است.»