skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

صنعتی شدن پیش‌نیاز ادغام با فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی است

۷ آذر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

صنعتی شدن پیش‌نیاز و پیش‌درآمد تحول دیجیتالی و در ادامه ادغام فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی با آن صنعت است. مشاور مدیرعامل هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد اظهار کرد که وضعیت سرویس‌های خدماتی کشور برای ارتقا و هوشمندی باید از سهم ۵۰ درصدی اقتصاد به بیش از ۷۵ درصد برسد.

به گزارش پیوست، محمود جراحی، مشاور مدیرعامل هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد که در رویداد هفته ایران دیجیتال سخن می‌گفت، ارائه خدمات همگام با فناوری را در ابتدا مستلزم صنعتی شدن آن دانست. آمار جهانی نشان می‌دهد که بیش از ۷۵ درصد اقتصاد را بخش خدمات تشکیل می‌دهد اما این آمار در ایران حدود ۵۰ درصد است.

جراحی معتقد است تحول عمده دیجیتال در بخش خدمات است. اقتصاد هرچقدر پیشرفته‌تر باشند کیفیت خدمات افزایش یابد. بخش خدمات ما صنعتی‌‌سازی نشده است. نگاهمان به خدمات باید تغییر کند تا تاثیر آن را در اقتصاد ببینیم. صنعتی‌سازی پیش‌نیاز استفاده از هوش مصنوعی است.

به گفته او سهم خدمات در اقتصاد ایران کمی بیشتر از ۵۰ درصد که باید به بیش از ۷۵ درصد برسد.

جراحی تاکید کرد که تحول دیجیتال هدف نیست بلکه وسیله‌ای است برای Innovation.

او همچنین گفت زمانی می‌توان به بهره‌مندی عادلانه رسید که بتوان  عموم کالا و خدمات را به صورت باکیفیت و کم‌هزینه عرضه کرد.

او یکی از علل موفق نشدن شرکت‌های بزرگ و استارت‌آپ‌هت به ویژه در فعالیت فرامرزی را نداشتین اسکیل دانست. جراحی در رابطه با کارکرد هوش مصنوعی نیز اینچنین گفت که این فناوری در جهت تقویت و ارتقای مهارت کاربرد دارد نه جایگزینی آن.

در این همایش به که همت گروه علمی-تحلیلی طیف برگزار شد، مدیر سیستم‌ها و فناوری اطلاعات فولاد مبارکه تاکید کرد آموزش و یادگیری کار با فناوری‌های نوین از لایه‌های مدیریتی یکی از موارد اثرگذار در مسیر توسعه این مجموعه است. او همچنین تامین زیرساخت را یکی از چالش‌هایی برشمرد که صنعت برای توسعه به طرز جدی با آن مواجه است.

امیر گودرزی اصفهانی یکی از اقدامات این مجموعه را در حداکثر بهره‌مندی از سیر فناوری‌های نوین، آموزش مدیران و افراد موثر، طراحی استراتژی فراخور این تحولات و پروژه‌های زیرساختی اعلام کرد.

او از نبود اکوسیستم تحول دیجیتال، وجود ملاحظات امنیتی و بازنگری تمام پروژه‌ها به عنوان چالش‌هایی یاد کرد که در ابتدای این مسیر حرکت با آنها مواجه شدند.

او اصل کار و به عبارتی قسمت مهم فرآیند تحول را زیرساخت معرفی کرد که در در حال حاضر کشور در تامین و گسترش آن با چالش و محدودیت رو به رو است. نکته حائز اهمیت این است که توسعه زیرساخت و تامین آن زمینه‌ساز استفاده از فناوری‌های مهم و مطرحی چون هوش مصنوعی است.

گودرزی همچنین اشاره کرد بیش از یک سال و نیم است که فولاد مبارکه روی پروژه 5G به‌طور جدی فعالیت می‌کند.

https://pvst.ir/jlm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو