skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تعداد سندباکس‌های بخشی به ۶ عدد رسید

۶ آذر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

طبق آماری که خبرنامه تحلیلی تخصصی سواد نو منتشر کرده است، تنوع تعداد سندباکس‌های بخشی از ۲ سندباکس در ۱۴۰۱ به ۶ عدد در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

به گزارش پیوست، خبرنامه تحلیلی تخصصی سواد نو،‌ سندباکس و اقتصاد دیجیتال در منظومه نوآوری اقتصادی را بررسی کرده است. طبق این بررسی عملکرد سندباکس در سال جاری بهبود پیدا کرده است.

طبق آمار این خبرنامه فعال‌سازی ظرفیت استان‌ها در قالب کمیته‌های کارشناسی استانی، پذیرش دو عنوان طرح نوآورانه و آغاز به کار ایشان در فضای سندباکس، برنامه محور شدن عملکرد سندباکس‌های بخشی، میزبانی بیش از ۱۰۰ درخواست نوآورانه در دبیرخانه سند باکس از جمله عملکردهای رو به پیشرفت سند باکس در سال ۱۴۰۳ است.

عملکرد سند باکس در سال  ۱۴۰۲ نشان می‌دهد فرایندهای ایران‌نما اصلاح و به روزرسانی شده است و ثبت درخواست‌ها متمرکزتر شده است.

بررسی میزان طرح‌های واصله در بخش عملکردهای سندباکس نشان می‌دهد درخواست‌ها از ۲۴ طرح تا سال  ۱۴۰۱به بیش از ۱۰۰ طرح در ۱۴۰۳ افزایش یافته است. همچنین در سال ۱۴۰۱ که هیچ طرحی پذیرفته نشده بود، در سال ۱۴۰۳ به افزایش دو طرح رسید.

سندباکس رگولاتوری یا محیط آزمون تنظیم‌گری، ابزاری است که به نهادهای رگولاتوری و نوآوران اقتصادی این امکان را می‌دهد تا نوآوری‌های عرضه شده در حوزه اقتصادی را در یک فضای آزمایشی کنترل شده تحت نظارت بدون نگرانی از انطباق صد درصدی بامقررات موجود در یک بازه زمانی مشخص در معرض نقد و آزمون قرار دهند.

این ابزار از آن جهت حائز اهمیت است که مدل‌های کسب و کاری جدید که مولود دوران تحول دیجیتال هستند، رویکردهای نوینی از تنظیم‌گری را اقتضا می‌کنند، زیرا بعضا مقررات سنتی پاسخگوی نیازمندی‌های ایشان نمی‌باشد. این محیط که در آن بخشی از سختگیری مقررات بنا به فراخور موضوع چشم‌ٰ‌پوشی می‌گردد، به رگولاتورها این امکان را میردهد که الکوی تنظیمٰ‌گریخود را مبتنی بر تحلیلریسک ظاهر شده ناشی از مدل کسب و کاری حاضر در سندباکس تنظیم نمایند.

وزارت بهداشت، بانک مرکزی، سازمان بورس، بیمه مرکزی، محیط‌های آزمون، وزارت صمت و وزارت ارتباطات از جمله ارکان کارگروه مدیریت یک‌پارچه و هماهنگی سندباکس است.

متن کامل گزارش خبرنامه تحلیلی تخصصی سواد نو را اینجا بخوانید

https://pvst.ir/jl1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو